Νέα

Κόλλησα ΣΜΝ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Milan_Ivetic

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2017
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε περαστικά εύχομαι. Θα περάσει δεν είναι τίποτα αλλά τουλάχιστον ας σου γίνει μάθημα. Με τάνες μόνο καποτικά θα κάνεις.
Σε σχέση μόνο θα κάνεις τα ακάποτα (και με απελευθερωμένες φυσικά που δεν τους νοιάζει ο γάμος και τα παιδιά.)
 

billylakinodos

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2017
Μηνύματα
18
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
απο την στιγμη που οι οικοι ανοχης υιοθετησαν τα ακαποτα στιμπουκια και τα γλυφομουνια σιγουρα δεν το εκαναν απερισκεπτα και σιγουρα υπαρχουν δικλειδες ασφαλειας.......μια απο αυτες ειναι αν οντως κανουν εξετασεις καθε 15μερες....εκει ειναι ολο το θεμα....αν κανουν δεν εχεις να φοβηθεις κατι......αλλα απο την στιγμη που δεν κανουν εξετασεις δουλευοντας σε μη νομιμους οικους και αφηνοντας τον καθε εναν να της γαμει ακαποτα για 10ευρω,ε εκει υπαρχει θεμα πολυ μεγαλο....σε κατι τετοιες και με γλωσσοφιλο κινδυνευεις να παθεις μολυνση.....αν δουμε λιγο το concept των μπουρδελων την δεκ90 με τωρα θα συμπερανουμε οτι το μονο που απομενει ειναι να βγαλουν και τιμη για ελευθερο σεξ!!!!!!!!!!ολα τα αλλα τα κανεις οπως και με τις γκομενες σου.

Μαγκες, λέτε λέτε λέτε αλλά μόλις κολήσετε κάτι θα γίνετε όλοι σας κοτούλες.
Φίλος μου ηλικίας 42 χρονών διεγνώσθη με στοματοφαρυγγικό καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο πιά, και η αιτία είναι ο HPV ιός.
Σε απλά ελληνικά, απο τις ακάποτες πίπες και γλυφομούνια κόλλησε τον ιο των κονδυλλωμάτων, κάποιον απο τους καρκινογόνους υποτύπους.
Ο μαλάκας φίλος μου ήταν παθιάρης, άντρας σωστός, έγλυφε μουνιά που τα έγλυφαν οι υπόλοιποι, γλωσοφύλλαγε πουτάνες που έγλυφαν όποια πούτσα βρίσκαν μπροστά τους με λίγα ευρό, και άφηνε τα ίδια χιλιοχυσμένα στόματα να του γλύφουν τον πόυτσο. Και πήγαινε και σε καλά μαγαζιά και πλήρωνε καλά.
Ο μαλάκας όμως φίλος μου τώρα το πληρώνει. Για αυτό μαλάκες κάντε μαλακίες και εσείς.
Είναι κολλητός μου, τον αγαπάω αλλά ήταν μαλάκας. Τώρα ήρθε ο λογαριασμός.
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.245
Κριτικές
49
Like
22.248
Πόντοι
24.596
:think: :think:Πού κολλάει η πανίδα τύπε ???
τυπε δεν εχεις πεισει εντελως οτι εχεις κοψει τους  ακα κρεμπιεδες,ολο Κολωνου στα ακαποταδικα εισαι,και ελεγα μηπως παρατεθει καποιο φιδι :dunno: :S :S :S
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.245
Κριτικές
49
Like
22.248
Πόντοι
24.596
και αμα εβλεπες τι κωλααρααα εχει θα εμενες μαλακας
δεν ητανε κανενας κωλος της πλακας
πολλοι μαλακες απο εδω μεσα θα λεγανε ναι χωρις δευτερη σκεψη

να τα λεμε και αυτα

γιατι η μαλακια παει συννεφο εδω μεσα

εκατσε μονο για 1μιση βδομαδα στο συγκεκριμενο γραφειο

απο τοτε δεν την εχω ξαναπετυχει πουθενα
τυπε μαλλον :priest: :priest: :priest:
 

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Μηνύματα
1.336
Κριτικές
6
Like
539
Πόντοι
96
φιλε ενα θα σου πω να παθεις την πλακα της ζωης σου

τυπισσα απο γραφειο κιολας !!
δεν δουλευει πλεον οποτε δεν χρειαζεται να πω ποια
μου ειχε προτεινει ΑΚΑΠΟΤΟ πρωκτικο !!

εννοειται πως δεν δεχτηκα οπως φυσικα δεν δεχομαι με καμια
ακομα και η πιο θεομουναρα να ειναι και να κανει το καλυτερο γαμησι
η απαντηση παντα θα ειναι : OXI

και τι εγινε ?

μερενταααααααααααα εγινε φιλε !!!!

αυτο εγινε

την ξεκωλιασα και με μερεντιασε !

διανοησε λοιπον τι θα γινοτανε αν την ειχα παρει ακαποτα !

γαμησε τα λοιπον

να πανε να γαμηθουνε ολοι οι ακαποτακηδες και οι πουτανες τους μαζι
τοσο απλα

εγω πλεον αν η αλλη αναφερει εστω και την λεξη ακαποτο την εχω σουταρει

Ναι, και μένα μου έχει προταθεί τελειωτικό προκτικό χωρίς προφύλαξη από μια γνωστή "κυρία" που έβγαζε καλές πουτάνες στην αγορά πρίν μια δεκαετία. Μάλιστα όταν έξέφρασα απορία για το χωρίς προφύλαξη μου είπε ναι, γιατί όχι.

 

malecon

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
48
Κριτικές
2
Like
164
Πόντοι
0
παιδια δεν το συζητω παντα καποτα παντου!!!!αλλα η πιπουλα ειναι ωραια ακα-για αυτο λοιπον εξετασεις καθε 6 μηνες κ απο στουντιο και επανω-γλυφομουνι και φιλια ποτε!!απο ακα πιπα σε πουτανα εχω παρει βλενορια ηταν μουφα αλλα περασε!!φοβαμε για συφηλη και ερπη εγω-πιστευετε ειναι ευκολο να παρεις κατι απο τα δυο απο πιπα η γλυφοκολαδα(παθητικη)?????
 

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Μηνύματα
344
Like
378
Πόντοι
21
ο κινδυνος υπαρχει παντα οταν υπαρχουν ανοικτες πληγες....οταν σου κανουν γλυφοκωλι πρεπει να τσεκαρεις καποια πραγματακια...πρωτον αν εχεις αιμορροειδες η οτιδηποτε αλλο δημιουργει πληγη στον κωλο σου και απο κει και επειτα αυτη που σε γλυφει σε τι κατασταση βρισκεται και αν σου χωνει την γλωσσα μεσα στον κωλο....γιατι αν αιμορραγει και την χωνει μεσα σου υπαρχει κινδυνος στο εσωτερικο του πρωκτου σου....αν σε γλυφει απλα εξωτερικα και εφοσον εχεις δει σε τι κατασταση βρισκεται ο πρωκτος σου δεν εχεις θεμα......ακομα και αιμα αν σταξει εξωτερικα χωρις να εχεις πληγη.......στο γλυφομουνι πρεπει να εχεις εσυ πληγη για να κινδυνευσεις.....ολα αυτα αφορουν το hiv....καποια αλλη μολυνση ναι,ενδεχομενως ειναι εφικτη να την παθεις.απο φαγουρες και εξανθηματα μεχρι δεν ξερω και γω τι.....στο τσιμπουκι τωρα οκ,αν δεν εχεις πληγη στην πουτσα σου και αυτη στο στομα της δεν εχεις να φοβασαι κατι αλλα παραμενει ανοικτο το ενδεχομενο αλλων μολυνσεων μικρης επικινδυνοτητας.
 

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Μηνύματα
344
Like
378
Πόντοι
21
η κατασταση εχει ξεφυγει εντελως...και δεν ειναι μονο το τι συμβαινει στον συγκεκριμενο χωρο...συμβαινει και στην καθημερινοτητα μας με τις δικιες μας(μια ματια στα ερασιτεχνικα του thesextube.net ειναι αρκετη)αλλα και το καλοκαιρι με τις τουριστριες...και επειδη δουλευω στον τουριστικο κλαδο και εχω πολλες ξενες φιλες ολες μα ολες που λενε πως οι ντοποιοι τους ζητανε να της γαμανε ακαποτα....φαντασου.....οι δε πιτσιρικαδες ουτε λογος για καποτα διοτι σου λενε ''ελα μωρε 20 χρονων ειναι τι να χει?''......οι μεν της τριτης ηλικιας ανεκαθεν δεν εβαζαν,σου λεει""οτι με βρει με βρηκε""και παει λεγοντας...................για να μην το κουραζουμε δυο πραγματακια...ο καθενας κρινει και πραττει και δευτερον σε 10 χρονια θα εχουμε μια πιο καθαρη εικονα για το τι συνεβη στις μερες μας.
 

marinos marin

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2016
Μηνύματα
116
Like
16
Πόντοι
1
Αγαπητέ περαστικά και ελπίζω να έβαλες μυαλό όπως και εγώ. . Βέβαια οι 40 ημέρες για αντιβίωση μου φαίνονται πολλές!!!!

H αντιβιωση είναι 30 μερες, μετα θα πιο κατι σκονακια για 6 μερες και αφοθ περασουν ακομα 4 μερες θα κανω εξεταση.

Τωρα που διαβαζω και για ερπη.... χμ η λεγαμενη εχει εμφανιστη 3 με 4 φορες με φούσκες στα χειλη,  μαλλον εχει και ερπη χειλεων..

 

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
74
Like
13
Πόντοι
0
οκ,εγω νομιζω οτι τα παντα ειναι καθαρα θεμα τυχης και ατυχιας και θεμα επιλογων βεβαια....δεν το κολλας απο την πουτανα και το κολλας απο την γκομενα σου...νταξει....το ολο ζητημα για να μην τρομοκρατουμαστε ερημη ειναι οτι απαγορευεται σεξ χωρις προφυλαξη με την οποιαδηποτε εκδιδομενη...απο κει και επειτα επιλεγεις το ακαποτο τσιμπουκι η το γλειφωμουνι να γινει σε εναν χωρο ο οποιος ειναι νομιμος τηρει τους υγειονομικους κανονες(αν μπορει να γινεται γνωστο) και δεν εχει εξευτελιστικες τιμες δινοντας την ευκαιρια να γαμαει και ο τελευταιος των τελευταιων....το οτι βεβαια και αυτη που κανει εξετασεις εχει την ατυχια να κολλησει κατι σε επαφη με γκομενο εκτος δουλειας και να σου το μεταδοσει σε ενα γλυφωμουνι που εσυ θα αιμοραγεις στα ουλα χωρις να το παρεις χαμπαρι,μεχρι να ερθει η στιγμη που θα ξαναεξεταστει για να το εντοπισει,οκ ειναι εφικτο..........αλλα και να πιασεις 12στα12 στο κινο παλι ειναι εφικτο.....γνωρισα εναν τυπο πριν καποια χρονια που εβγαλε 12στα12!δεν θα μας πιανει υστερια και φοβος για το 1%......

Ρε φίλε, θα έλεγα ότι είσαι βαλτός απο το κύκλωμα του χώρου, ότι τα παίρνεις απο τον χώρο ή τέλος πάντων ότι έχεις συμφέροντα απο αυτόν τον χώρο ή είσαι γεμάτος ΣΜΝ και για να μην αισθάνεσαι μαλάκας θέλεις να κολλήσουν όλοι σε αυτό το site.
Τι είναι αυτά που γράφεις, εδώ μπαίνουν και άτομα που πιστεύουν ότι μαλακία διαβάζουν στο διαδίκτυο. Η μαλακία σας ακουμπάει την νομολογία περί διασπορά ψευδών ή ανακριβών πληροφοριών.
Εισαι μήπως κανένας γιατρός, κανένας επιστήμονας που ασχολείται με την δημόσια υγεία, μήπως είσαι επιδημιολόγος, ιολόγος, ερευνητής?
Τι σκατά είσται που παροτρύνεται τον κόσμο με τα ελεεινά επιχερηματά σας?
Και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που παίζεται με τις πιθανότητες δεν εχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάτε. Παρουσιάζεται, όλοι σας, τέτοια επιτηδευμένη μαλακία σε θέματα δημόσιας υγιεινής που μόνο ύποπτη μπορεί να θεωρηθεί και εκ του πονηρού.
Οι υπόλοιποι που διαβάζεται αυτά τα posts εδω μέσα βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Υπάρχουν άτομα που σας λένε ότι κόλλησαν και αμέσως μετά εμφανίζονται οι καλοθελητές να σας πούνε μην τρομάζετε κάντε ακάποτα, γλυφοκολάδες, γλωσσόφιλα. Και μιλάνε τα ζωντανά για πιθανότητες και τα εξισώσουν με τον τζόγο.
Προσέξτε επίτηδες σας παροτρύνουν για τέτοιες ενέργειες. Δεν παίζουμε με την υγεία μας, με την υγεία των κοπελιών μας, των γυναικών μας και των παιδιών μας.
Ναι κολάνε, κολάνε και όταν κολλήσετε θα υποφέρετε, θα υποφέρετε και θα χάσετε τον ύπνο σας και την ποιότητα της ζωής σας, και θα το μετανιώστε. Και ναί τα κονδυλώματα είναι ιός, δεν φεύγει ποτέ και είναι υπεύθυνος για καρκίνους της μήτρας και για τον καρκίνο του λαιμού (ειδικά στους άντρες). Και ναί τα κρούσματα αυτών των καρκινων στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί, και ναί το κράτος δεν κάνει τίποτα για να σας το πεί. Ψάξτε και δείτε τα στοιχεια μόνοι σας.
Μιλάω γιατί είμαι παθών. Be warned. Μην πείτε δεν γνωρίζατε.
 

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Μηνύματα
1.336
Κριτικές
6
Like
539
Πόντοι
96
Πιθανότητες υπό μορφή ποσοστών πρέπει να αποφεύγονται καθώς όλες οι σχετικές έρευνες καταλήγουν οτι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει αξιόπιστο ποσοστό αφού δεν είναι δυνατόν να είναι κανείς 100% για το τι ακριβώς έκανε/συνέβει την ώρα του σέξ και κόλησε. όλα είναι εικασίες και το πιο πιθανό είναι οτι όποιος κάνει ακάποτα εξασκεί και άλλες μη ασφαλείς πρακτικές. Η κουβέντα γενικά δεν έχει νόημα. Είναι περίπου το ίδιο με το να σηζητάς αν πρέπει να βάλεις ζώνη στο αμάξι ή κράνος στη μηχανή. Αν δε βάζεις ζώνη ή δε φοράς κράνος έχεις περισσότερες πιθανότητες να σκοτωθείς αμα πάθεις τροχαίο. Αμα κάνεις ακάποτα κλπ έχεις περισσότερες πιθανότητες να κολήσεις ΣΜΝ αμα έρθεις σε επαφή με ΣΜΝ.  Τώρα πόσες είναι αυτές οι πιθανότητες σε ακριβές νούμερο δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία. Ο καθένας αποφασίζει με βάση τα δεδομένα της στιγμής και το αν το ρίσκο είναι αποδεκτό ή όχι.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Δημήτρη τα κονδυλώματα προέρχονται από τον hpv ιο, υπάρχουν περίπου 40 τύποι κάποιοι εκ των οποίων προκαλούν κονδυλώματα. Επίσης δεν μένει για πάντα, μένει στον οργανισμό από 1 ως 5 χρόνια και αυτό εξαρτάται από την άμυνα του οργανισμού και μόνο και για να προλάβω καποιους η άμυνα του οργανισμού σχετίζεται με την ψυχική μας υγεία κυρίως και ελάχιστα από την διατροφή που κάνουμε. Αυτά τα πληροφορίθηκα απο γιατρό αφροδισιολόγο αφού πήγα για εξετάσεις για ΣΜΝ
 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Μηνύματα
7.452
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τυπε τι κανεις Ζυριχη?χαθηκες.
Mύστη ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ :hi:
Προσπαθησα σκληρα να ριξω κρεμπιε εκτος εδρας
αλλα μονο στο στοματακι της τα πήρε
Προσεκρουσα στην ελβετικη της πειθαρχια :headbang:
Εκπαιδευομενη αεροσυνοδος της swiss :grin:
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.245
Κριτικές
49
Like
22.248
Πόντοι
24.596
Mύστη ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ :hi:
Προσπαθησα σκληρα να ριξω κρεμπιε εκτος εδρας
αλλα μονο στο στοματακι της τα πήρε
Προσεκρουσα στην ελβετικη της πειθαρχια :headbang:
Εκπαιδευομενη αεροσυνοδος της swiss :grin:
:rockon: :rockon: στοματικος κρεμπιες μυστη :rockon:
 

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Μηνύματα
344
Like
378
Πόντοι
21
φιλε δημητρη μαθιουδακη προφανως δεν διαβασες τα προηγουμενα μνμ που εγραψα.....η μαλλον βρηκες αυτο το μνμ που εσενα σε συμφερει για να σκορπισεις τον τρομο επειδη προφανως εσυ εκανες κατα πασα πιθανοτητα ειτε χοντρη μαλακια ειτε κατι αλλο και κολλησες...δεν ειμαι γιατρος αλλα εξηγησα το πως μπορεις να κολλησεις hiv μιας και ειναι το πιο σημαντικο και επικινδυνο....δεν ειπα πουθενα οτι δεν υπαρχουν πιθανοτητες με το ελευθερο στοματικο να κολλησεις κατι αλλο...απλα το ξαναλεω οτι απο την στιγμη που οι κοπελες εξεταζονται δεν εχουμε κατι να φοβηθουμε...αυτο ειπα....ειναι αλλο θεμα τωρα το οτι η κατασταση εχει ξεφυγει και δεν υπαρχει ελέγχος πουθενα και οι πιθανοτητες να κολλησουμε το οτιδηποτε αυξανονται...και το επεσημανα αυτο στα μνμ....αλλα δεν θα ποινικοποιησουμε και το τσιμπουκι στα 2017...ολοι εμεις που δουλευουμε με τις τουριστριες τοσα χρονια θα επρεπε να ειμασταν ηδη νεκροι απο τις πιπες που εχουμε δωσει....ελεος...και να σου πω κατι που ισως να εχεις αγνοια,αυτες τις κοπελιτσες που εσυ ζητας να τις προστατευσουμε(και σωστα )εχουν κολλησει κατα καιρους πολλους ανυποψιαστους ερωτηλους που νομιζαν οτι η γκομενα τους πηδιεται μονο με αυτους...εχω εκατονταδες περιπτωσεις να σου πω..και το αναφερω αυτο διοτι στοχοποιησες τον συγκεκριμενο χωρο δινοντας αφεση αμαρτιων σε ποσες αλλες βρωμιαρες που κυκλοφορουν ελευθερες εξω...και σε τελικη αναλυση ποια κοπελα εχει σαν ονειρο ζωης να γινει πουτανα που θα κολλησει ειτζ?γνωριζεις πολλες?κανουν μια δουλεια που θα πρεπει να την σεβομαστε...δεν μας πιεζουν με το ζορι να παμε να τις γαμησουμε...και ξαναγραφω οτι οι οικοι ανοχης απο την στιγμη που υιοθετησαν το 69 και το ελευθερο στοματικο δεν το εκαναν ετσι για την πλακα τους.ειχαν καποιες δυκλιδες ασφαλειας...ειναι αλλο ομως θεμα αν αυτες στην πραξη αναιρουνται....και επειδη σε καλω να ξαναδιαβασεις(διοτι βαριεμαι να τα γραφω παλι) αυτα που εγραψα για να δεις που και ποσο εφιστω την προσοχη ολων μας θα σου πω το εξης....τα παντα στην ζωη εχουν μικρο η μεγαλο ρισκο και επισης τα παντα κρινονται βασει επιλογων κατοπιν αξιολογησης(βλεποντας και κρινοντας).......το μονο σιγουρο εδω και αιωνες ειναι μονο ο θανατος!τις καλησπερες μου.
 

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
74
Like
13
Πόντοι
0
φιλε δημητρη μαθιουδακη προφανως δεν διαβασες τα προηγουμενα μνμ που εγραψα.....η μαλλον βρηκες αυτο το μνμ που εσενα σε συμφερει για να σκορπισεις τον τρομο επειδη προφανως εσυ εκανες κατα πασα πιθανοτητα ειτε χοντρη μαλακια ειτε κατι αλλο και κολλησες...δεν ειμαι γιατρος αλλα εξηγησα το πως μπορεις να κολλησεις hiv μιας και ειναι το πιο σημαντικο και επικινδυνο....δεν ειπα πουθενα οτι δεν υπαρχουν πιθανοτητες με το ελευθερο στοματικο να κολλησεις κατι αλλο...απλα το ξαναλεω οτι απο την στιγμη που οι κοπελες εξεταζονται δεν εχουμε κατι να φοβηθουμε...αυτο ειπα....ειναι αλλο θεμα τωρα το οτι η κατασταση εχει ξεφυγει και δεν υπαρχει ελέγχος πουθενα και οι πιθανοτητες να κολλησουμε το οτιδηποτε αυξανονται...και το επεσημανα αυτο στα μνμ....αλλα δεν θα ποινικοποιησουμε και το τσιμπουκι στα 2017...ολοι εμεις που δουλευουμε με τις τουριστριες τοσα χρονια θα επρεπε να ειμασταν ηδη νεκροι απο τις πιπες που εχουμε δωσει....ελεος...και να σου πω κατι που ισως να εχεις αγνοια,αυτες τις κοπελιτσες που εσυ ζητας να τις προστατευσουμε(και σωστα )εχουν κολλησει κατα καιρους πολλους ανυποψιαστους ερωτηλους που νομιζαν οτι η γκομενα τους πηδιεται μονο με αυτους...εχω εκατονταδες περιπτωσεις να σου πω..και το αναφερω αυτο διοτι στοχοποιησες τον συγκεκριμενο χωρο δινοντας αφεση αμαρτιων σε ποσες αλλες βρωμιαρες που κυκλοφορουν ελευθερες εξω...και σε τελικη αναλυση ποια κοπελα εχει σαν ονειρο ζωης να γινει πουτανα που θα κολλησει ειτζ?γνωριζεις πολλες?κανουν μια δουλεια που θα πρεπει να την σεβομαστε...δεν μας πιεζουν με το ζορι να παμε να τις γαμησουμε...και ξαναγραφω οτι οι οικοι ανοχης απο την στιγμη που υιοθετησαν το 69 και το ελευθερο στοματικο δεν το εκαναν ετσι για την πλακα τους.ειχαν καποιες δυκλιδες ασφαλειας...ειναι αλλο ομως θεμα αν αυτες στην πραξη αναιρουνται....και επειδη σε καλω να ξαναδιαβασεις(διοτι βαριεμαι να τα γραφω παλι) αυτα που εγραψα για να δεις που και ποσο εφιστω την προσοχη ολων μας θα σου πω το εξης....τα παντα στην ζωη εχουν μικρο η μεγαλο ρισκο και επισης τα παντα κρινονται βασει επιλογων κατοπιν αξιολογησης(βλεποντας και κρινοντας).......το μονο σιγουρο εδω και αιωνες ειναι μονο ο θανατος!τις καλησπερες μου.

Φίλε μου επειδή ξέρεις να μιλάς και να γράφεις προσπαθείς να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις. Μέσα στην νοητική φασαρία που προκαλούν τα posts σου, ένα αμορφωτο αμυαλο καβλωμένο πιτσιρίκι θα κρατήσει μόνο το 'αλλα δεν θα ποινικοποιησουμε και το τσιμπουκι στα 2017' και το 'επρεπε να ειμασταν ηδη νεκροι απο τις πιπες που εχουμε δωσει'.
Δηλαδή το σωτήριο έτος 2017 οι μηχανισμοί μετάδοσης των ιων και η επιδημιολογία άλλαξε γιατί μερικοί γουστάρετε να γαμάτε όπως σας καβλώσει και να κάνετε τα στραβά τα μάτια.
Οπως προείπα η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς ύποπτη και λιαν επικίνδυνη.
Παρασέρνετε πιτσιρικια στο να υιοθετήσουν επικύνδυνες συμπεριφορές στον αγοραίο έρωτα. Αυτά που λέτε είναι παιδιαρώδη. Και εσείς που έχετε και μυαλό βάλτε στην συνταγή και τους μετανάστες που κουβαλάνε αρρώστιες, πάνε στα μπουρδέλα των 10 euro, μετά εκεί παει κάποιος ελληνας και μετά πάει στα μπουρδέλα των 20 euro, και μετά στα μαστατζίδικα και μετά στην γκόμενά του. Απο στόμα σε πούτσα και απο πούτσα σε στόμα.
Και ναί υπάρχουν δικλέιδες ασφαλείας μέσα στην μιζέρια τους, το νταβατζιλικι και τον εξευτελισμό. Το μωρομάντηλο......
Σε ένα συμφωνώ με την απάντησή σου. Το μοναδικό σίγουρο φίλε είναι ο Θάνατος ο οποίος κάθε μέρα έρχεται πιο κοντά. Μετά έρχεται το ζύγισμα.....
 

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Φίλε μου επειδή ξέρεις να μιλάς και να γράφεις προσπαθείς να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις. Μέσα στην νοητική φασαρία που προκαλούν τα posts σου, ένα αμορφωτο αμυαλο καβλωμένο πιτσιρίκι θα κρατήσει μόνο το 'αλλα δεν θα ποινικοποιησουμε και το τσιμπουκι στα 2017' και το 'επρεπε να ειμασταν ηδη νεκροι απο τις πιπες που εχουμε δωσει'.
Δηλαδή το σωτήριο έτος 2017 οι μηχανισμοί μετάδοσης των ιων και η επιδημιολογία άλλαξε γιατί μερικοί γουστάρετε να γαμάτε όπως σας καβλώσει και να κάνετε τα στραβά τα μάτια.
Οπως προείπα η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς ύποπτη και λιαν επικίνδυνη.
Παρασέρνετε πιτσιρικια στο να υιοθετήσουν επικύνδυνες συμπεριφορές στον αγοραίο έρωτα. Αυτά που λέτε είναι παιδιαρώδη. Και εσείς που έχετε και μυαλό βάλτε στην συνταγή και τους μετανάστες που κουβαλάνε αρρώστιες, πάνε στα μπουρδέλα των 10 euro, μετά εκεί παει κάποιος ελληνας και μετά πάει στα μπουρδέλα των 20 euro, και μετά στα μαστατζίδικα και μετά στην γκόμενά του. Απο στόμα σε πούτσα και απο πούτσα σε στόμα.
Και ναί υπάρχουν δικλέιδες ασφαλείας μέσα στην μιζέρια τους, το νταβατζιλικι και τον εξευτελισμό. Το μωρομάντηλο......
Σε ένα συμφωνώ με την απάντησή σου. Το μοναδικό σίγουρο φίλε είναι ο Θάνατος ο οποίος κάθε μέρα έρχεται πιο κοντά. Μετά έρχεται το ζύγισμα.....

φιλε σε πληροφορω πως οι μεγαλυτεροι ισως χρειαζονται περισσοτερη βοηθεια απο τους μικροτερους.
Εγω 28 ειμαι να φανταστεις , καταλαβαινω απολυτα οσα λες , εισαι 100% σωστος .
Και αν σου εδειχνα μονο ποσα μηνυματα εχω παρει να μου λενε για γκομενες που εχω παρει αν δεχονται ακαποτα γαμησια (ενω δεν υπαρχει ουτε μια στο τρισεκατομμυριο να επιχειρησω κατι τετοιο) θα παθαινες πλακα.
σου μιλαω για μεγαλους ανθρωπους που εχουνε το μυαλο τους ΣΤΟ ΑΚΑΠΟΤΟ ΓΑΜΗΣΙ. τοσο καθυστερημενοι.

απο εκει και περα αν εχουνε την ζωη τους για πεταμα με ακαποτα γαμησια φανταζεσαι τι γινεται με ακαποτες πιπες ?

αυτα απο μενα.
καλα μυαλα.
εσυ μια χαρα τα λες ασχετα αν οι περισσοτεροι εχουν την ζωη τους για πεταμα.
 

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.070
Κριτικές
1
Like
334
Πόντοι
36
Έχω μια απορία το ξέρω ότι θα με πείτε ότι τρολαρω αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω γιατί θα σκάσω. Δεν έχω κάνει ποτέ κι ούτε φυσικά το επιδιώκο το ακαποτο γιατί φοβάμαι, αλλά τι αίσθηση έχει χωρίς προφύλαξη σε σχέση με τη προστασία?  :think:
 
OP
OP
Iakwvos

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Μηνύματα
468
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
1
Έχω μια απορία το ξέρω ότι θα με πείτε ότι τρολαρω αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω γιατί θα σκάσω. Δεν έχω κάνει ποτέ κι ούτε φυσικά το επιδιώκο το ακαποτο γιατί φοβάμαι, αλλά τι αίσθηση έχει χωρίς προφύλαξη σε σχέση με τη προστασία?  :think:
Η μέρα με την νύχτα όπως, δυστυχώς όπως επίσης έτσι είναι και η διαφορά της αίσθησης να είσαι υγιής σε σχέση με το να νιώθεις ενα ελαφρύ πρήξιμο στους όρχεις όταν έχεις βλενόρροια, να σηκώνεσαι τα χαράματα με πόνους για να ουρήσεις λόγω του βακτηρίου της βλενόρροιας όπως και πολλά άλλα συμπτώματα ΣΜΝ τα οποία αν κάνεις μια έρευνα θα διαβάσεις. Αυτά που περιέγραψα είναι από προσωπική εμπειρία. Επίσης να προσθέσω το φοβερό και ανείπωτο άγχος!!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom