Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Φύλα τον κώλο σου... Αυτές είναι καλές μόνο για μέσα... Άκουσε και κανέναν μεγαλύτερο άνθρωπο. Έχουν ακουστεί πολλά στα δελτία ειδήσεων κατά καιρούς. Άσε που ένας είπε ότι συνήθως όσοι έχουν τέτοια μαγαζιά αποφεύγουν να κάνουν τέτοια πράγματα με τον καθένα τυχαίο, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.
Αν η γυναίκα θέλει να βγει μαζί σου, θα βγει. Θες για να σου φάει τα φράγκα; Θες γιατί σε γουστάρει; Θες για να περάσει τον καιρό της, θες γιατί θέλει να αποκατασταθεί; Θα βγει. Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις, από κει και πέρα…

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση, φανταζομαι και το αλκατραζ θα ειναι κατι παρομοιο ποιο θα προτεινες σαν καλυτερο?
Έχω πολλά χρόνια να πάω στο Αλκατράζ. Αλλά διαβάζω ότι η νοοτροπία είναι η ίδια. Κοίτα και μην αγγίζεις, ούτε καν στον χορό. Άρα… δικό σου το συμπέρασμα κι η επιλογή.

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Ο φίλος φαντάζομαι εννοεί για το έξω...όχι για το τι γίνεται μέσα στο club....

Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός! Έχω αρκετές ιστορίες, μιας και έπαιζα μπάλα για κάποια χρόνια στο "έξω". Και είναι όπως το λες. "Πειραγμένες" για να το θέσουμε ευγενικά, τουλάχιστον. Φυσικά εδώ να πω ότι τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ φορές δεν είναι αυτός αποτρεπτικός παράγοντας για να περάσεις καλά. Τώρα αν το τραβήξεις με διακοπές, εκδρομές, συχνότερη επικοινωνία κλπ, τότε θα δεις πολλά "ωραία" :confused:
Εννοείται. Είναι σε τι τύπισσα θα πέσεις. Μπορεί να θέλει να την σπιτώσεις, μπορεί να σε θέλει μέγα χορηγό για διακοπές και κότερα κι ελικόπτερα. Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές…

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.671
Πόντοι
46.423
Kinky20.jpg

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.077
Πόντοι
456
Έχω πολλά χρόνια να πάω στο Αλκατράζ. Αλλά διαβάζω ότι η νοοτροπία είναι η ίδια. Κοίτα και μην αγγίζεις, ούτε καν στον χορό. Άρα… δικό σου το συμπέρασμα κι η επιλογή.
Σαφώς και δεν ισχύει αυτό αλλιώς το Αλκα δεν θα ήταν γεμάτο καθε ΣΚ.
Ακόμα και με 10€ υπάρχει μια χαρά επαφή.
Από 20€ και πάνω ξεκινάει σαφώς πιο καλή φάση.

Αφού δεν έχετε προσωπική επαφή κάποιοι μη γράφετε ότι σας έρθει ή απλά έχετε ακούσει από άσχετους.

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Σαφώς και δεν ισχύει αυτό αλλιώς το Αλκα δεν θα ήταν γεμάτο καθε ΣΚ.
Ακόμα και με 10€ υπάρχει μια χαρά επαφή.
Από 20€ και πάνω ξεκινάει σαφώς πιο καλή φάση.

Αφού δεν έχετε προσωπική επαφή κάποιοι μη γράφετε ότι σας έρθει ή απλά έχετε ακούσει από άσχετους.
Πρώτον, έχω γράψει προφανέστατα ότι έχω καιρό να πάω. Δεύτερον, ότι διαβάζω τι γράφεται εδώ μέσα. Πες μας λοιπόν, επειδή εγώ θυμάμαι στους χορούς τους απλούς στο Άλκα να έχει άνθρωπο μέσα κι αν τα χέρια σου πήγαιναν να ξεφύγουν λίγο, να στο κόβουν, για πες μας εσύ ως ειδικός, αφού μας απέρριψες. Τι γίνεται με τα 10 και 20 ευρώ; Χαμός;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.271
Πόντοι
4.180
Πρώτον, έχω γράψει προφανέστατα ότι έχω καιρό να πάω. Δεύτερον, ότι διαβάζω τι γράφεται εδώ μέσα. Πες μας λοιπόν, επειδή εγώ θυμάμαι στους χορούς τους απλούς στο Άλκα να έχει άνθρωπο μέσα κι αν τα χέρια σου πήγαιναν να ξεφύγουν λίγο, να στο κόβουν, για πες μας εσύ ως ειδικός, αφού μας απέρριψες. Τι γίνεται με τα 10 και 20 ευρώ; Χαμός;
Μην τσιμπας ρε, ο τυπος ειναι απο το μαγαζι, βριζει οποιον λεει κατι για το αλκα. Οπως τα γραψανε ειναι

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.284
Πόντοι
456
Ρε λες να κουβάλησαν το Αμερικανικού στυλ no touch στριπ και εδώ;

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Μην τσιμπας ρε, ο τυπος ειναι απο το μαγαζι, βριζει οποιον λεει κατι για το αλκα. Οπως τα γραψανε ειναι
Δεν «τσιμπάω», απλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ τι είναι και τι δεν είναι ο καθένας, για να φιλτράρω τι και πώς θα το πω. Άλλωστε, πήρε απάντηση κι ακόμα περιμένω τη δική του. Σ’ ευχαριστώ, ωστόσο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε λες να κουβάλησαν το Αμερικανικού στυλ no touch στριπ και εδώ;
Δεκαετίες τώρα ήταν έτσι το Alcatraz… Δεν είναι κάτι… όψιμο και «φρέσκο».

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.284
Πόντοι
456
Δεκαετίες τώρα ήταν έτσι το Alcatraz… Δεν είναι κάτι… όψιμο και «φρέσκο».
Παλιά είχε μια μακριά πίστα στη μέση, τραπεζάκια τριγύρω, πολύ ωραίο ήταν, γυναίκες πηγαινοέρχονταν συνέχεια στα τραπέζια, ήταν κανονικό στριπτιζάδικο. Μέχρι διαστροφοπαρασταση, με τον van Helsing, σε στυλ δράκουλα είχα δει. Είχε πιο ευφάνταστα shows γενικά, με σκηνική παρουσία με πολλές μεταμφιέσεις. Τώρα ούτε να πατήσω το πόδι μου μέσα. Ζήσαμε ωραίες εποχές.

VagArt12

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Πηγα πρόσφατα στο κινκυ..πολυ ωραια μουνια μέσα ωστόσο πήγαινε πολλα το μαλλί έστω κ για ποτό της..θα δοκιμάσω κ κάσα διπλα αλλα νομίζω ειναι τηε ίδιας συνομοταξιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom