Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 336K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Το πριβέ στα "VIP" αυξήθηκε από τα 250/ώρα στα 350? Από πότε? Τώρα μέσα στο Σεπτέμβριο?
Το πριβέ στα "VIP" αυξήθηκε από τα 250/ώρα στα 350? Από πότε? Τώρα μέσα στο Σεπτέμβριο?
Εγώ τέλος Ιουλίου πήγα. Μου ζήτησε μια τύπισσα 350. Λες να είπε 250 και να παράκουσα πάνω στην καύλα; Τι να πω.

Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Κριτικές
3
Like
172
Πόντοι
0

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.306
Πόντοι
6.896

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.076
Πόντοι
456

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.175
Πόντοι
1.191
Ναι αλλά είναι τοπ μαγαζί!!!! Δεν είναι σαν τα λιμά που διαφημίζουμε πολλοί ως γαμάτα!!!!
350 και λίγα είναι!!!!:confused:

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Ναι αλλά είναι τοπ μαγαζί!!!! Δεν είναι σαν τα λιμά που διαφημίζουμε πολλοί ως γαμάτα!!!!
350 και λίγα είναι!!!!:confused:
Το μαγαζί τοπ είναι. Οι γκόμενες, επίσης. Τώρα βέβαια, ο Χ, Ψ, Ζ χλιμίτζουρας θα πει ότι του φταίει το προσωπικό, ο χώρος, οι καναπέδες, που δεν χωράει να κάτσει η αρχοντοκωλάρα του… Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες, λένε στο χωριό μου. Πάμε λοιπόν, ξανά. Αν στο στριπ πας για να γαμήσεις, επειδή έξω οριακά σου «κάθεται» η χούφτα σου, προφανώς τα 250-350 είναι πολλά. Θα πας στο Mousses πχ να γαμήσεις με 80 κανένα τρίμπαζο και θα λες μετά «Θεέ μου, τι μαγαζάρα, τι μουνάρες, τέλειος χώρος, προσωπικό, τα πάντα». Αν στο στριπ πας για να περάσεις καλά, με την παρέα σου, μια στο τόσο, για την καυλάντα και τη φάση, και δεν πας μετρώντας τσίμα τσίμα τα ευρώ αν σου βγαίνουν για τσιγάρα από το περίπτερο και με τον ιδρώτα να τρέχει από το μέτωπο και την γλώσσα έξω αν θα γαμήσεις, μια χαρά θα περάσεις. Και το «χτίζεις» και για έξω. Δεν είναι ανάγκη να είναι εκεί. Θα μου πεις, αυτά δεν είναι για όλους. Οι περισσότεροι θαμώνες των στριπ, πλέον, είναι αυτού του τύπου κι ο άλλος με τα φράγκα και τη σαμπάνια και τις γκόμενες στο τραπέζι του, είναι ο δακτυλοδεικτούμενος, που… χαλάει την πιάτσα. Ας είναι. Όπως όλα στη ζωή, είναι κι αυτό θέμα επιλογών…

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286
Το μαγαζί τοπ είναι. Οι γκόμενες, επίσης. Τώρα βέβαια, ο Χ, Ψ, Ζ χλιμίτζουρας θα πει ότι του φταίει το προσωπικό, ο χώρος, οι καναπέδες, που δεν χωράει να κάτσει η αρχοντοκωλάρα του… Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες, λένε στο χωριό μου. Πάμε λοιπόν, ξανά. Αν στο στριπ πας για να γαμήσεις, επειδή έξω οριακά σου «κάθεται» η χούφτα σου, προφανώς τα 250-350 είναι πολλά. Θα πας στο Mousses πχ να γαμήσεις με 80 κανένα τρίμπαζο και θα λες μετά «Θεέ μου, τι μαγαζάρα, τι μουνάρες, τέλειος χώρος, προσωπικό, τα πάντα». Αν στο στριπ πας για να περάσεις καλά, με την παρέα σου, μια στο τόσο, για την καυλάντα και τη φάση, και δεν πας μετρώντας τσίμα τσίμα τα ευρώ αν σου βγαίνουν για τσιγάρα από το περίπτερο και με τον ιδρώτα να τρέχει από το μέτωπο και την γλώσσα έξω αν θα γαμήσεις, μια χαρά θα περάσεις. Και το «χτίζεις» και για έξω. Δεν είναι ανάγκη να είναι εκεί. Θα μου πεις, αυτά δεν είναι για όλους. Οι περισσότεροι θαμώνες των στριπ, πλέον, είναι αυτού του τύπου κι ο άλλος με τα φράγκα και τη σαμπάνια και τις γκόμενες στο τραπέζι του, είναι ο δακτυλοδεικτούμενος, που… χαλάει την πιάτσα. Ας είναι. Όπως όλα στη ζωή, είναι κι αυτό θέμα επιλογών…
όπως τα λές είναι φίλτατε πάνω κάτω αλλά υπάρχουν αρκετοί που δύνανται να ακολουθήσουν κάτι τέτοιο, δεν βγάζω όμως νόημα στο...γιατί να το κάνουν?.....για την ψευδαίσθηση του ότι εγάμευσαν , εθώπευσαν ή συνδιαλέχθηκαν με μία στριπτητζού από το...πάνω ράφι???? Άσε που οι περισσότερες είναι στριφνές και "πειραγμένες" από κάθε άποψη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί αμφιβόλου ;
Δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να τον παίξεις μόνος σου ;
αχαχαχαχα πεθαίνω!!!!!! Το κορυφαίο σχόλιο της δεκαετίας!!!!

george34357

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Δεν κατανοώ τι εννοείς για καθημερινή κι όχι για Παρασκευή ή Σάββατο. Προφανώς καθημερινή η κινητικότητα θα είναι λιγότερη από κόσμο, πιθανώς και λιγότερα κορίτσια λόγω ρεπό και τα σχετικά.

Κοίτα, μπορώ να το κουράσω, αλλά δεν θέλω. Στο μαγαζί αυτό θα πας «φορτωμένος». Θέλω να πω, με 100-150 ευρώ μπάτζετ, ωραία θα περάσεις, αλλά δεν θα γαμήσεις, αν αυτός είναι ο σκοπός. Αν θες να γαμήσεις, υπολόγισε τουλάχιστον 450-500. Το πριβέ είναι στα 350, μία ώρα.

Το μαγαζί είναι μια χαρά. Και σαν χώρος με τους καναπέδες του και όλα. Κλαμπάτο στιλ. Γκόμενες πολλές κι ωραίες, ποτά καθαρά, προσωπικό σε μένα τουλάχιστον φάνηκε οκ. Είχα ό,τι ζήτησα, έκατσα με την παρέα μου καναπέ Παρασκευή νύχτα 4 η ώρα σε μαγαζί γεμάτο, χωρίς να χρειαστεί να πάρουμε μπουκάλι.

Οπότε, συνοπτικά: αν πιστεύεις ότι θα γαμήσεις με 80 ευρώ, μην πας. Δεν θα σου αρέσει. Αλλά με 80 γαμάνε όσοι πηγαίνουν κάθε μέρα σε κάτι κωλομάγαζα που τα «πουλάνε» ως γαμάτα, νομίζοντας ότι όλοι θα περάσουν καλά, χωρίς να ξοδέψουν.

Αν δεν πας συχνά και πεις ότι πας μια καλή, με τα φράγκα σου και την παρέα σου, να περάσεις ωραία χωρίς μιζέρια και χωρίς να μετράς κάθε ευρώ, θα περάσεις σούπερ. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση, φανταζομαι και το αλκατραζ θα ειναι κατι παρομοιο ποιο θα προτεινες σαν καλυτερο?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Τώρα βέβαια, ο Χ, Ψ, Ζ χλιμίτζουρας θα πει ότι του φταίει το προσωπικό, ο χώρος, οι καναπέδες, που δεν χωράει να κάτσει η αρχοντοκωλάρα του…
Δυστυχώς το 99% όσων ασχολείστε με τις πουτανες ανελλιπώς, εκδηλώνετε μεγάλη ωμότητα και δεν σκέφτεστε σε ψυχολογικό βάθος ποτέ. Ο καθένας άνθρωπος θέλει τον προσωπικό του χώρο, κάτι γενικά οριοθετημένο, προφανώς γιατί αυτό του χαρίζει και μια αίσθηση ασφάλειας και ατομικότητας. Το τραπεζάκι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί και να μην ξεχνάς ότι εκεί έχεις μια γυναίκα απέναντι σου . Σε αυτούς τους τεράστιους καναπέδες έχω την αίσθηση της παρτούζας, ότι η ερωτική μου ζωή δηλαδή μοιράζεται με πολλούς. Κάποιοι άνθρωποι είναι είτε πιο εσωστρεφείς είτε ντρέπονται με κάτι τέτοια. Δεν θέλουν να γίνεται η ερωτική ζωή τους απροκάλυπτα θέαμα. Θέλουν ημίφως και τραπεζάκι ή καναπέ με έστω και λίγη διακριτικότητα ή να κάτσουν στο μπαρ αν έχει μισοσκόταδο. Δεν είναι τα πάντα φτιαγμένα για όλους τους ανθρώπους σε αυτό τον κόσμο, άσε που εγώ είχα μάθει από το 2000 και μετά σε έναν κόσμο που τα στριπ δεν ήταν έτσι διαρρυθμισμενα. Όσο περισσότερο γερνάμε, τόσο περισσότερο προσκολλωμαστε στο παρελθόν μας.

Τελευταία τροποποίηση:

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
όπως τα λές είναι φίλτατε πάνω κάτω αλλά υπάρχουν αρκετοί που δύνανται να ακολουθήσουν κάτι τέτοιο, δεν βγάζω όμως νόημα στο...γιατί να το κάνουν?.....για την ψευδαίσθηση του ότι εγάμευσαν , εθώπευσαν ή συνδιαλέχθηκαν με μία στριπτητζού από το...πάνω ράφι???? Άσε που οι περισσότερες είναι στριφνές και "πειραγμένες" από κάθε άποψη.

αχαχαχαχα πεθαίνω!!!!!! Το κορυφαίο σχόλιο της δεκαετίας!!!!
Γιατί; Για το κέφι. Για τον χαβαλέ. Για να περάσεις καλά, πιάνοντας και πέντε κώλους. Για την πλάκα. Την ατμόσφαιρα. Για οτιδήποτε, αν με ρωτάς. Για όποιον λόγο θέλει ο καθένας. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν θα το κάνεις επάγγελμα, να πηγαίνεις κάθε μέρα. Κι από προσωπική εμπειρία, αν πας με το πρόσωπο να γράφει «θέλω να γαμήσω», ούτε που θα σε κοιτάξουν. Αν πας cool και άνετος και για το κέφι, περισσότερες πιθανότητες έχεις. Και στο… ίδρυμα και στη ζωή γενικότερα, εξάλλου.

Δυστυχώς το 99% όσων ασχολείστε με τις πουτανες ανελλιπώς, εκδηλώνετε μεγάλη ωμότητα και δεν σκέφτεστε σε ψυχολογικό βάθος ποτέ. Ο καθένας άνθρωπος θέλει τον προσωπικό του χώρο, κάτι γενικά οριοθετημένο, προφανώς γιατί αυτό του χαρίζει και μια αίσθηση ασφάλειας και ατομικότητας. Το τραπεζάκι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί και να μην ξεχνάς ότι εκεί έχεις μια γυναίκα απέναντι σου . Σε αυτούς τους τεράστιους καναπέδες έχω την αίσθηση της παρτούζας, ότι η ερωτική μου ζωή δηλαδή μοιράζεται με πολλούς. Κάποιοι άνθρωποι είναι είτε πιο εσωστρεφείς είτε ντρέπονται με κάτι τέτοια. Δεν θέλουν να γίνεται η ερωτική ζωή τους απροκάλυπτα θέαμα. Θέλουν ημίφως και τραπεζάκι ή καναπέ με έστω και λίγη διακριτικότητα ή να κάτσουν στο μπαρ αν έχει μισοσκόταδο. Δεν είναι τα πάντα φτιαγμένα για όλους τους ανθρώπους σε αυτό τον κόσμο

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Γιατί; Για το κέφι. Για τον χαβαλέ. Για να περάσεις καλά, πιάνοντας και πέντε κώλους. Για την πλάκα. Την ατμόσφαιρα. Για οτιδήποτε, αν με ρωτάς. Για όποιον λόγο θέλει ο καθένας. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν θα το κάνεις επάγγελμα, να πηγαίνεις κάθε μέρα. Κι από προσωπική εμπειρία, αν πας με το πρόσωπο να γράφει «θέλω να γαμήσω», ούτε που θα σε κοιτάξουν. Αν πας cool και άνετος και για το κέφι, περισσότερες πιθανότητες έχεις. Και στο… ίδρυμα και στη ζωή γενικότερα, εξάλλου.
Δυστυχώς το 99% όσων ασχολείστε με τις πουτανες ανελλιπώς, εκδηλώνετε μεγάλη ωμότητα και δεν σκέφτεστε σε ψυχολογικό βάθος ποτέ. Ο καθένας άνθρωπος θέλει τον προσωπικό του χώρο, κάτι γενικά οριοθετημένο, προφανώς γιατί αυτό του χαρίζει και μια αίσθηση ασφάλειας και ατομικότητας. Το τραπεζάκι κάτι τέτοιο εξυπηρετεί και να μην ξεχνάς ότι εκεί έχεις μια γυναίκα απέναντι σου . Σε αυτούς τους τεράστιους καναπέδες έχω την αίσθηση της παρτούζας, ότι η ερωτική μου ζωή δηλαδή μοιράζεται με πολλούς. Κάποιοι άνθρωποι είναι είτε πιο εσωστρεφείς είτε ντρέπονται με κάτι τέτοια. Δεν θέλουν να γίνεται η ερωτική ζωή τους απροκάλυπτα θέαμα. Θέλουν ημίφως και τραπεζάκι ή καναπέ με έστω και λίγη διακριτικότητα ή να κάτσουν στο μπαρ αν έχει μισοσκόταδο. Δεν είναι τα πάντα φτιαγμένα για όλους τους ανθρώπους σε αυτό τον κόσμο.
Θα σε διαψεύσω, βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Στέκεσαι στους καναπέδες πχ και γενικεύεις άστοχα. Ακριβώς επειδή δεν ασχολούμαι συστηματικά με τις πουτάνες -ευτυχώς που έχεις… συναίσθημα και τις αποκαλείς έτσι- θέλω να περνάω καλά και να γουστάρω, όταν θα το κάνω μια στο τόσο, παρά να περιφέρω τη μιζέρια μου.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.076
Πόντοι
456
Ο φίλος φαντάζομαι εννοεί για το έξω...όχι για το τι γίνεται μέσα στο club....

και "πειραγμένες" από κάθε άποψη.
Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός! Έχω αρκετές ιστορίες, μιας και έπαιζα μπάλα για κάποια χρόνια στο "έξω". Και είναι όπως το λες. "Πειραγμένες" για να το θέσουμε ευγενικά, τουλάχιστον. Φυσικά εδώ να πω ότι τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ φορές δεν είναι αυτός αποτρεπτικός παράγοντας για να περάσεις καλά. Τώρα αν το τραβήξεις με διακοπές, εκδρομές, συχνότερη επικοινωνία κλπ, τότε θα δεις πολλά "ωραία" :confused:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Το σεξουαλικό ένστικτο δεν είναι ψευδαίσθηση, είναι μια πραγματικότητα που αποσκοπεί στο να διαιωνίσει κάποιος τα γονίδια του, άσχετα με το αν αυτό συμβαίνει στην έγγαμη ζωή και όχι στα στριπ. Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους στις ερωτικές υπηρεσίες επί πληρωμή και στα στριπ φυσικά. Τώρα το αν η αντρική λαγνεία και η ικανοποίηση της έχει κάνει τις γυναίκες να φοράνε ωραία εσώρουχα, να βάφουν τα μαλλιά τους, να βάζουν ψηλοτάκουνα παπούτσια ή τα στριπ και τα ξενοδοχεία να έχουν φωτισμούς που αυξάνουν την λίμπιντο, αυτό είναι άλλο θέμα. Αν τα αφαιρέσεις όλα αυτά θα δεις ότι δεν διαφέρεις καθόλου από έναν πιθηκομούρη Νεάντερταλ που θέλει να βάλει κάτω ένα θηλυκό για να το γκαστρωσει.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Ο φίλος φαντάζομαι εννοεί για το έξω...όχι για το τι γίνεται μέσα στο club....
Φύλα τον κώλο σου... Αυτές είναι καλές μόνο για μέσα... Άκουσε και κανέναν μεγαλύτερο άνθρωπο. Έχουν ακουστεί πολλά στα δελτία ειδήσεων κατά καιρούς. Άσε που ένας είπε ότι συνήθως όσοι έχουν τέτοια μαγαζιά αποφεύγουν να κάνουν τέτοια πράγματα με τον καθένα τυχαίο, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.175
Πόντοι
1.191
Καλά χαλάρωσε λιγάκι. Έχεις βγάλει τα δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα για χλιμιτζουρες, χούφτες, τρίμπαζα, ευρώπουλα, ιδρώτες και δακτυλοδειχτούμενους. Ότι ναναι. Καληνύχτα και καλά κρασιά....

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Καλά χαλάρωσε λιγάκι. Έχεις βγάλει τα δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα για χλιμιτζουρες, χούφτες, τρίμπαζα, ευρώπουλα, ιδρώτες και δακτυλοδειχτούμενους. Ότι ναναι. Καληνύχτα και καλά κρασιά....
Ε, ναι, δικά μου συμπεράσματα θα βγάλω, προφανώς. Αλλουνού θα βγάλω; Καληνύχτα…

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Το σεξουαλικό ένστικτο δεν είναι ψευδαίσθηση, είναι μια πραγματικότητα που αποσκοπεί στο να διαιωνίσει κάποιος τα γονίδια του, άσχετα με το αν αυτό συμβαίνει στην έγγαμη ζωή και όχι στα στριπ. Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους στις ερωτικές υπηρεσίες επί πληρωμή και στα στριπ φυσικά. Τώρα το αν η αντρική λαγνεία και η ικανοποίηση της έχει κάνει τις γυναίκες να φοράνε ωραία εσώρουχα, να βάφουν τα μαλλιά τους, να βάζουν ψηλοτάκουνα παπούτσια ή τα στριπ και τα ξενοδοχεία να έχουν φωτισμούς που αυξάνουν την λίμπιντο, αυτό είναι άλλο θέμα. Αν τα αφαιρέσεις όλα αυτά θα δεις ότι δεν διαφέρεις καθόλου από έναν πιθηκομούρη Νεάντερταλ που θέλει να βάλει κάτω ένα θηλυκό για να το γκαστρωσει.
Δεν νομίζω ότι ο πιθηκομούρης Νεάντερταλ έβαλε ποτέ κάτω το πρώτο θηλυκό, με σκοπό την αναπαραγωγή…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom