Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 340K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.258
Πόντοι
6.286
Χαχαχα σιγά μην έχουν και τσεκαδωρο με φακό μέσα στον χώρο να μετράνε τα εκατοστά που πιάνεις από δέρμα.

Ποτέ δεν υπήρχε αυτό που λες, απορώ πώς δε σχολιάζουν άλλοι τέτοιες σαχλαμάρες που διαβάζουμε εδώ μέσα.

Όσο για τον άλλον παπαρα τον paparoupa που ούτε καν ξέρω ποιος πουθενάς είναι, είσαι αστείος κλωνος να μιλάς για άτομα που απλά γράφουν την εμπειρία τους.
Εντάξει είστε κομπλεξικοι κάποιοι και τρώτε πόρτα στα μαγαζιά, αλλά να λέτε ότι ο άλλος έχει σχέση με το μαγαζί επειδή λέει την αλήθεια σας κάνει μεγάλους Καραγκιόζηδες.
Φυσικα και υπήρχε και υπάρχει!!!! Αν δεν το γνωρίζεις τότε μαθε καλύτερα!!!! Και μάλιστα αυτη η νέα...μοδα ξεκίνησε με πρώην φραπατζου(ξέρεις τι σημαίνει να φανταστώ) στο κινκυ πριν 3-4 χρόνια

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.395
Πόντοι
6.896
Φυσικα και υπήρχε και υπάρχει!!!! Αν δεν το γνωρίζεις τότε μαθε καλύτερα!!!! Και μάλιστα αυτη η νέα...μοδα ξεκίνησε με πρώην φραπατζου(ξέρεις τι σημαίνει να φανταστώ) στο κινκυ πριν 3-4 χρόνια
Eκτος οτι μπουκαρει η φραπετζου μεσα, τα πριβε δεν ειναι ακριβως πριβε ο ενας βλεπει τον αλλον δεν υπαρχει ιδιωτικοτητα ειναι ολα χυμα

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.613
Πόντοι
9.095
ενα τσεκαδορο γαμημενο μπασταρδο πουστοπαιδο ειχε απο εποχη ανατολης λες και θα τους κλεβαμε τα κοριτσια γαμω το σπιτακι τους

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.317
Πόντοι
456
Εμένα μου εξηγείτε γιατί πάντα πρέπει να μπαίνει στο bou ένας Αλβανός από εκεί μέσα στον ρόλο του αβανταδόρου, ενώ τα Αλκατράζ και Κίνκυ έχουν ούτως ή άλλως πολύ κόσμο; Σε τι ωφελεί αυτό μαζί με όλη την ωραία φασαρία εδω μέσα ενώ είναι χωρίς νόημα και σκοπό ουσιαστικό; Ερχόμενος σε επαφή με ανεγκέφαλους στην καθημερινότητα, θα διαπιστώσεις ότι μια πονηριά έχουν όλη κι όλη και ούτε ένα δράμι μυαλό να σκεφτούν παραπέρα και ότι γι' αυτό ακολουθούν την πεπατημένη. Αλλά να μου πεις εσύ θα περιμένεις από έναν μπράβο, ένα υποζύγιο να έχει το μυαλό του Σεργκέι Αϊζενστάιν. Εδώ το στοιχειώδες δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτό που θα πει ο καθένας εδώ μέσα δεν του κάνει και καμιά σημαντική ζημιά από πλευράς πελατείας. Σιγά, γεμάτοι είναι οι καναπέδες πάντα από πενηντάρηδες με μπουκάλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom