Αν η γυναίκα θέλει να βγει μαζί σου, θα βγει. Θες για να σου φάει τα φράγκα; Θες γιατί σε γουστάρει; Θες για να περάσει τον καιρό της, θες γιατί θέλει να αποκατασταθεί; Θα βγει. Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις, από κει και πέρα…Φύλα τον κώλο σου... Αυτές είναι καλές μόνο για μέσα... Άκουσε και κανέναν μεγαλύτερο άνθρωπο. Έχουν ακουστεί πολλά στα δελτία ειδήσεων κατά καιρούς. Άσε που ένας είπε ότι συνήθως όσοι έχουν τέτοια μαγαζιά αποφεύγουν να κάνουν τέτοια πράγματα με τον καθένα τυχαίο, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κinky Οpera
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 338K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
Έχω πολλά χρόνια να πάω στο Αλκατράζ. Αλλά διαβάζω ότι η νοοτροπία είναι η ίδια. Κοίτα και μην αγγίζεις, ούτε καν στον χορό. Άρα… δικό σου το συμπέρασμα κι η επιλογή.Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση, φανταζομαι και το αλκατραζ θα ειναι κατι παρομοιο ποιο θα προτεινες σαν καλυτερο?
Εννοείται. Είναι σε τι τύπισσα θα πέσεις. Μπορεί να θέλει να την σπιτώσεις, μπορεί να σε θέλει μέγα χορηγό για διακοπές και κότερα κι ελικόπτερα. Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές…Ο φίλος φαντάζομαι εννοεί για το έξω...όχι για το τι γίνεται μέσα στο club....
Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός! Έχω αρκετές ιστορίες, μιας και έπαιζα μπάλα για κάποια χρόνια στο "έξω". Και είναι όπως το λες. "Πειραγμένες" για να το θέσουμε ευγενικά, τουλάχιστον. Φυσικά εδώ να πω ότι τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ φορές δεν είναι αυτός αποτρεπτικός παράγοντας για να περάσεις καλά. Τώρα αν το τραβήξεις με διακοπές, εκδρομές, συχνότερη επικοινωνία κλπ, τότε θα δεις πολλά "ωραία"![]()
Αγωνιστικό είναι τύπε ? έχεις βγάλει τα καθίσματα πίσω ?
Πως φαίνεται ότι είναι ντόπιος ο πισινός. Οι Ουκρανές έχουν πιο μεγάλο και πιο στρογγυλό.
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.077
- Πόντοι
- 456
Σαφώς και δεν ισχύει αυτό αλλιώς το Αλκα δεν θα ήταν γεμάτο καθε ΣΚ.Έχω πολλά χρόνια να πάω στο Αλκατράζ. Αλλά διαβάζω ότι η νοοτροπία είναι η ίδια. Κοίτα και μην αγγίζεις, ούτε καν στον χορό. Άρα… δικό σου το συμπέρασμα κι η επιλογή.
Ακόμα και με 10€ υπάρχει μια χαρά επαφή.
Από 20€ και πάνω ξεκινάει σαφώς πιο καλή φάση.
Αφού δεν έχετε προσωπική επαφή κάποιοι μη γράφετε ότι σας έρθει ή απλά έχετε ακούσει από άσχετους.
Πρώτον, έχω γράψει προφανέστατα ότι έχω καιρό να πάω. Δεύτερον, ότι διαβάζω τι γράφεται εδώ μέσα. Πες μας λοιπόν, επειδή εγώ θυμάμαι στους χορούς τους απλούς στο Άλκα να έχει άνθρωπο μέσα κι αν τα χέρια σου πήγαιναν να ξεφύγουν λίγο, να στο κόβουν, για πες μας εσύ ως ειδικός, αφού μας απέρριψες. Τι γίνεται με τα 10 και 20 ευρώ; Χαμός;Σαφώς και δεν ισχύει αυτό αλλιώς το Αλκα δεν θα ήταν γεμάτο καθε ΣΚ.
Ακόμα και με 10€ υπάρχει μια χαρά επαφή.
Από 20€ και πάνω ξεκινάει σαφώς πιο καλή φάση.
Αφού δεν έχετε προσωπική επαφή κάποιοι μη γράφετε ότι σας έρθει ή απλά έχετε ακούσει από άσχετους.
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.271
- Πόντοι
- 4.180
Μην τσιμπας ρε, ο τυπος ειναι απο το μαγαζι, βριζει οποιον λεει κατι για το αλκα. Οπως τα γραψανε ειναιΠρώτον, έχω γράψει προφανέστατα ότι έχω καιρό να πάω. Δεύτερον, ότι διαβάζω τι γράφεται εδώ μέσα. Πες μας λοιπόν, επειδή εγώ θυμάμαι στους χορούς τους απλούς στο Άλκα να έχει άνθρωπο μέσα κι αν τα χέρια σου πήγαιναν να ξεφύγουν λίγο, να στο κόβουν, για πες μας εσύ ως ειδικός, αφού μας απέρριψες. Τι γίνεται με τα 10 και 20 ευρώ; Χαμός;
Ρε λες να κουβάλησαν το Αμερικανικού στυλ no touch στριπ και εδώ;Πρώτον, έχω γράψει προφανέστατα ότι έχω καιρό να πάω. Δεύτερον, ότι διαβάζω τι γράφεται εδώ μέσα. Πες μας λοιπόν, επειδή εγώ θυμάμαι στους χορούς τους απλούς στο Άλκα να έχει άνθρωπο μέσα κι αν τα χέρια σου πήγαιναν να ξεφύγουν λίγο, να στο κόβουν, για πες μας εσύ ως ειδικός, αφού μας απέρριψες. Τι γίνεται με τα 10 και 20 ευρώ; Χαμός;
Δεν «τσιμπάω», απλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ τι είναι και τι δεν είναι ο καθένας, για να φιλτράρω τι και πώς θα το πω. Άλλωστε, πήρε απάντηση κι ακόμα περιμένω τη δική του. Σ’ ευχαριστώ, ωστόσο.Μην τσιμπας ρε, ο τυπος ειναι απο το μαγαζι, βριζει οποιον λεει κατι για το αλκα. Οπως τα γραψανε ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεκαετίες τώρα ήταν έτσι το Alcatraz… Δεν είναι κάτι… όψιμο και «φρέσκο».Ρε λες να κουβάλησαν το Αμερικανικού στυλ no touch στριπ και εδώ;
Παλιά είχε μια μακριά πίστα στη μέση, τραπεζάκια τριγύρω, πολύ ωραίο ήταν, γυναίκες πηγαινοέρχονταν συνέχεια στα τραπέζια, ήταν κανονικό στριπτιζάδικο. Μέχρι διαστροφοπαρασταση, με τον van Helsing, σε στυλ δράκουλα είχα δει. Είχε πιο ευφάνταστα shows γενικά, με σκηνική παρουσία με πολλές μεταμφιέσεις. Τώρα ούτε να πατήσω το πόδι μου μέσα. Ζήσαμε ωραίες εποχές.Δεκαετίες τώρα ήταν έτσι το Alcatraz… Δεν είναι κάτι… όψιμο και «φρέσκο».
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.271
- Πόντοι
- 4.180
αλκα και κινκυ θεωρω ειναι για τουρστες που θα πληρωσουν 200 για πιπα γιατι πολυ απλα τα χουν.Πηγα πρόσφατα στο κινκυ..πολυ ωραια μουνια μέσα ωστόσο πήγαινε πολλα το μαλλί έστω κ για ποτό της..θα δοκιμάσω κ κάσα διπλα αλλα νομίζω ειναι τηε ίδιας συνομοταξιας
Κοίταξε, για να το πω πολύ ωμά, αν είναι κάποιος χεσμένος στο τάληρο, μπορεί να πηγαίνει και τέσσερις φορές τον μήνα. Τώρα αν κατά καιρούς θέλει κάποιος να φυτιλιάσει πεντακόσια ευρώ, δεν θα περάσει άσχημα. Για πιο κάτω δεν λέει και δεν εννοώ εκατό ευρώ που ισούνται με το τίποτα, αλλά ούτε καν 200-250 ευρώ. Η κατάσταση εκεί μέσα είναι η πλέον ακραία ''ή όλα ή τίποτα'' που λέμε, όσο για το Αλκατράζ, θα είναι και τίγκα στον κόσμο και ούτε τα 500 ευρώ δεν θα ευχαριστηθεί κάποιος. Τώρα για τους καημένους τους τουρίστες, όταν σου χρεώσουν 100 ευρώ ένα ποτό, τότε ονομάζεσαι απλά θύμα απάτης, γι' αυτό δικαίως διαμαρτύρονται. Αν υπάρχει κάποιος που έχει ταξιδέψει στην Γαλλία ή στην Ολλανδία για παράδειγμα, ας μας ενημερώσει αν κάνουν και εκεί τέτοια πράγματα ή αν κρατάνε μια ηθική μακριά από γυφτοκλεψίματα. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε.αλκα και κινκυ θεωρω ειναι για τουρστες που θα πληρωσουν 200 για πιπα γιατι πολυ απλα τα χουν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 329K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις