Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
507
Πόντοι
301
Νέος κοριτσαρος στις μουσσες, έχει και onlyfans

LOL, θα βάλουνε και τη Τζωρτζίνα σε λίγο έτσι όπως πάνε. Είναι μόνιμες όλες αυτές οι ονλυφαντζούδες ή πάνε μια στο τόσο για διαφήμιση?

Link για το video στο Mousses που την ανακοινώνει:

Τελευταία τροποποίηση:

china-girl-lover13

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2025
Like
44
Πόντοι
0
LOL, θα βάλουνε και τη Τζωρτζίνα σε λίγο έτσι όπως πάνε. Είναι μόνιμες όλες αυτές οι ονλυφαντζούδες ή πάνε μια στο τόσο για διαφήμιση?

Link για το video στο Mousses που την ανακοινώνει:
Μέσω insta την ανακάλυψα και εγώ, δεν ξέρω πληροφορίες, όταν μάθω μετά από καμιά καταδρομική στο ναό θα ποσταρω!

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
507
Πόντοι
301
Μέσω insta την ανακάλυψα και εγώ, δεν ξέρω πληροφορίες, όταν μάθω μετά από καμιά καταδρομική στο ναό θα ποσταρω!
Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου σε strip, και για το Σεπτέμβρη που θ'ανέβω κανόνιζα γαμήσια, αλλά ψήνομαι πολύ να πάω εδώ να χαζέψω το roster και για κανα χορό (όχι σεξ).

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου σε strip, και για το Σεπτέμβρη που θ'ανέβω κανόνιζα γαμήσια, αλλά ψήνομαι πολύ να πάω εδώ να χαζέψω το roster και για κανα χορό (όχι σεξ).
Δυσκολο να μου σου τυχει σεξ γιατι συνηθως με το που μπαινεις μεσα, σε ξεβρακωνουν και σου φορανε καποτα με το ζορι

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.171
Πόντοι
1.191
Έτσι είναι όπως στα λέει ο μύστης paparoupas. Στη συνέχεια σε πιάνουν οι μπράβοι σηκωτό και σε βάζουν μέσα στο δωμάτιο του πριβέ. Μετά έρχονται δύο λατίνες στο δωμάτιο. Κανονικά έρχεται μία. Η δεύτερη είναι μπόνους για αυτούς που πάνε πρώτη φορά σε στριπ. Αφού γδυθούν και αυτές, ξεκινάνε εναλλάξ να γλύφουν αρχίδια και καυλί. κτλ κτλ .......

Yellow King

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2016
Like
48
Πόντοι
0
Μία με βυζάρες Ελληνίδα που είναι και σε γραφείο, είναι ακόμα?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Έτσι είναι όπως στα λέει ο μύστης paparoupas. Στη συνέχεια σε πιάνουν οι μπράβοι σηκωτό και σε βάζουν μέσα στο δωμάτιο του πριβέ. Μετά έρχονται δύο λατίνες στο δωμάτιο. Κανονικά έρχεται μία. Η δεύτερη είναι μπόνους για αυτούς που πάνε πρώτη φορά σε στριπ. Αφού γδυθούν και αυτές, ξεκινάνε εναλλάξ να γλύφουν αρχίδια και καυλί. κτλ κτλ .......
Και αν τυχόν εισαι και απο επαρχια, αφου αναγκαστικα πηδηξεις τις λατινες και ό,τι αλλο γυναικειο σου επιτεθει γιατι δεν εχουν ξαναδει αντρα, θα χρειαστει να σφιχτοκωλιασεις και τους μπραβους!

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.171
Πόντοι
1.191

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.171
Πόντοι
1.191
Κατάλαβα…Καμία καλή παίζει ;
Στα δικά μου γούστα εμφανισιακά καλές εκεί είναι μόνο οι λατίνες. Έχει και κάνα δυο ελλεηνίδες που τρώγονται. Αν σαρέσουν οι σιτεμένες έχει και μια Ρωσίδα ψηλή καλούτσικη, αν και αυτη μου είχε πει οτι θα φύγει σύντομα αποκει.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
686
Πόντοι
361
Στα δικά μου γούστα εμφανισιακά καλές εκεί είναι μόνο οι λατίνες. Έχει και κάνα δυο ελλεηνίδες που τρώγονται. Αν σαρέσουν οι σιτεμένες έχει και μια Ρωσίδα ψηλή καλούτσικη, αν και αυτη μου είχε πει οτι θα φύγει σύντομα αποκει.
Οι Λατίνες όλα γαμιούνται; Ειχα δει πριν κάνα μήνα δύο, μία Λατίνα νεαρή με μεγάλα βυζιά, δε θυμαμαι όνομα, από Κολομβία. Και η Αριανα η κοκκινομάλλα φοβερό μουνί, έναν που ρώτησα όταν την πήρε πριβέ είπε ότι δεν τερματίζει μέσα.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.171
Πόντοι
1.191
Οι Λατίνες όλα γαμιούνται; Ειχα δει πριν κάνα μήνα δύο, μία Λατίνα νεαρή με μεγάλα βυζιά, δε θυμαμαι όνομα, από Κολομβία. Και η Αριανα η κοκκινομάλλα φοβερό μουνί, έναν που ρώτησα όταν την πήρε πριβέ είπε ότι δεν τερματίζει μέσα.
Όλες το δίνουν. Απλά κάποιες κάνουν κάστινγκ πελατών.

Debussy

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
31
Like
1.870
Πόντοι
2.411
Λατινες όλες παίζουν μπαλιτσα πριβε

Loco 43

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
γνωρίζει κανείς αν η Ηρα Ουκρανή η νταρντανα με τις βυζαρες έχει σοσιαλ και αν γαμιεται στο πριβέ ;

Gipas23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2023
Like
9
Πόντοι
0
Για τον φίλο που ρωτάει για τις ινσταγκραμικές πιτσιρίκες, ήταν εκεί το Σάββατο.Φίλος από την παρέα πήρε χορό την Μπάρμπι και τον άφησε ικανοποιημένο.

• Like
Αντιδράσεις: anonX|

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Πολύ καλή αλλά δε γαμιέται δυστυχώς
Μιλαμε για μια πολυ καλη στο χορο, αλλα μιλφ και, ενταξει, που τα εχει τα κιλα της? Αν αυτη, δεν κανει τπτ στο πριβε, εκτος απο παιχνιδια

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
33
Like
5.655
Πόντοι
2.846
Μια Βραζιλιάνα με κωλαρα κάνει τίποτα παραπάνω στο πριβέ;

Stories