china-girl-lover13
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
LOL, θα βάλουνε και τη Τζωρτζίνα σε λίγο έτσι όπως πάνε. Είναι μόνιμες όλες αυτές οι ονλυφαντζούδες ή πάνε μια στο τόσο για διαφήμιση?Νέος κοριτσαρος στις μουσσες, έχει και onlyfans
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
www.instagram.com
Μέσω insta την ανακάλυψα και εγώ, δεν ξέρω πληροφορίες, όταν μάθω μετά από καμιά καταδρομική στο ναό θα ποσταρω!LOL, θα βάλουνε και τη Τζωρτζίνα σε λίγο έτσι όπως πάνε. Είναι μόνιμες όλες αυτές οι ονλυφαντζούδες ή πάνε μια στο τόσο για διαφήμιση?
Link για το video στο Mousses που την ανακοινώνει:
www.instagram.com
Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου σε strip, και για το Σεπτέμβρη που θ'ανέβω κανόνιζα γαμήσια, αλλά ψήνομαι πολύ να πάω εδώ να χαζέψω το roster και για κανα χορό (όχι σεξ).Μέσω insta την ανακάλυψα και εγώ, δεν ξέρω πληροφορίες, όταν μάθω μετά από καμιά καταδρομική στο ναό θα ποσταρω!
Δυσκολο να μου σου τυχει σεξ γιατι συνηθως με το που μπαινεις μεσα, σε ξεβρακωνουν και σου φορανε καποτα με το ζοριΔεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου σε strip, και για το Σεπτέμβρη που θ'ανέβω κανόνιζα γαμήσια, αλλά ψήνομαι πολύ να πάω εδώ να χαζέψω το roster και για κανα χορό (όχι σεξ).
Έτσι είναι όπως στα λέει ο μύστης paparoupas. Στη συνέχεια σε πιάνουν οι μπράβοι σηκωτό και σε βάζουν μέσα στο δωμάτιο του πριβέ. Μετά έρχονται δύο λατίνες στο δωμάτιο. Κανονικά έρχεται μία. Η δεύτερη είναι μπόνους για αυτούς που πάνε πρώτη φορά σε στριπ. Αφού γδυθούν και αυτές, ξεκινάνε εναλλάξ να γλύφουν αρχίδια και καυλί. κτλ κτλ .......Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου σε strip, και για το Σεπτέμβρη που θ'ανέβω κανόνιζα γαμήσια, αλλά ψήνομαι πολύ να πάω εδώ να χαζέψω το roster και για κανα χορό (όχι σεξ).
Αλλά δεν είναι κάτι σίγουρα σε υπηρεσία σωστά ;80 το εικοσάλεπτο.
Και αν τυχόν εισαι και απο επαρχια, αφου αναγκαστικα πηδηξεις τις λατινες και ό,τι αλλο γυναικειο σου επιτεθει γιατι δεν εχουν ξαναδει αντρα, θα χρειαστει να σφιχτοκωλιασεις και τους μπραβους!Έτσι είναι όπως στα λέει ο μύστης paparoupas. Στη συνέχεια σε πιάνουν οι μπράβοι σηκωτό και σε βάζουν μέσα στο δωμάτιο του πριβέ. Μετά έρχονται δύο λατίνες στο δωμάτιο. Κανονικά έρχεται μία. Η δεύτερη είναι μπόνους για αυτούς που πάνε πρώτη φορά σε στριπ. Αφού γδυθούν και αυτές, ξεκινάνε εναλλάξ να γλύφουν αρχίδια και καυλί. κτλ κτλ .......
Οχι δεν είναι. Την ρωτάς την καθεμιά απο πριν μέχρι που το φτάνει. Το 80άρι είναι δεδομένο οτι κι αν κάνει.Αλλά δεν είναι κάτι σίγουρα σε υπηρεσία σωστά ;
Κατάλαβα…Καμία καλή παίζει ;Οχι δεν είναι. Την ρωτάς την καθεμιά απο πριν μέχρι που το φτάνει. Το 80άρι είναι δεδομένο οτι κι αν κάνει.
Στα δικά μου γούστα εμφανισιακά καλές εκεί είναι μόνο οι λατίνες. Έχει και κάνα δυο ελλεηνίδες που τρώγονται. Αν σαρέσουν οι σιτεμένες έχει και μια Ρωσίδα ψηλή καλούτσικη, αν και αυτη μου είχε πει οτι θα φύγει σύντομα αποκει.Κατάλαβα…Καμία καλή παίζει ;
Οι Λατίνες όλα γαμιούνται; Ειχα δει πριν κάνα μήνα δύο, μία Λατίνα νεαρή με μεγάλα βυζιά, δε θυμαμαι όνομα, από Κολομβία. Και η Αριανα η κοκκινομάλλα φοβερό μουνί, έναν που ρώτησα όταν την πήρε πριβέ είπε ότι δεν τερματίζει μέσα.Στα δικά μου γούστα εμφανισιακά καλές εκεί είναι μόνο οι λατίνες. Έχει και κάνα δυο ελλεηνίδες που τρώγονται. Αν σαρέσουν οι σιτεμένες έχει και μια Ρωσίδα ψηλή καλούτσικη, αν και αυτη μου είχε πει οτι θα φύγει σύντομα αποκει.
Όλες το δίνουν. Απλά κάποιες κάνουν κάστινγκ πελατών.Οι Λατίνες όλα γαμιούνται; Ειχα δει πριν κάνα μήνα δύο, μία Λατίνα νεαρή με μεγάλα βυζιά, δε θυμαμαι όνομα, από Κολομβία. Και η Αριανα η κοκκινομάλλα φοβερό μουνί, έναν που ρώτησα όταν την πήρε πριβέ είπε ότι δεν τερματίζει μέσα.
γνωρίζει κανείς αν η Ηρα Ουκρανή η νταρντανα με τις βυζαρες έχει σοσιαλ και αν γαμιεται στο πριβέ ;
Μιλαμε για μια πολυ καλη στο χορο, αλλα μιλφ και, ενταξει, που τα εχει τα κιλα της? Αν αυτη, δεν κανει τπτ στο πριβε, εκτος απο παιχνιδιαΠολύ καλή αλλά δε γαμιέται δυστυχώς