Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φιλε μου ειμαι 50 χρονων@Ares7 Σχετικά με την κλιματική κρίση (που έλεγες στο θέμα που σβήσανε) το θέμα δεν είναι απλά αν την πιστεύουμε η όχι. Το θέμα είναι αν είναι όλα όπως μας τα λένε και αν χρειάζονται όντως όλα αυτά τα μέτρα που είτε έχουν πάρει είτε θα πάρουν , ακριβώς όπως στην περίπτωση του κορωνοιού που μας έλεγαν καθήστε σπίτι για να μην κολλήσετε και μετά ανακάλυψαν την ενδο-οικογενειακή μετάδοση , ως τότε νόμιζαν οτι κολλάμε στα πάρκα
Εδω ας πούμε ο καθηγητής φώσκολος λέει οτι δεν υπάρχει κλιματική κρίση , αλλά και να υπάρχει ... μάλλον θα την χρησιμοποιήσουν για να περάσουν τα μέτρα που θέλουν και τα οποία μπορεί κάλλιστα να είναι άσχετα με το κλίμα , όπως έκαναν και με τον κορωνοιό.
Όντως το 2021 είχε κάνει 40άρια και πιό πρίν το 2010 κάτι τέτοιο είχε δείξει στην τηλεόραση , τώρα έτσι όπως πάει μάλλον κάθε χρόνο θα έχουμε η ανα δύο χρόνια. Εκτός αν ξανακάνει μετά απο 10 χρόνια ... μακάρι δηλαδή , δεν θα μας λείψουν τα 40άρια.Φιλε μου ειμαι 50 χρονων
Τα καλοκαιρια στην Ελλαδα δεν ξταν ετσι, καυσωνα δεν εκανε σχεδον ποτε και αν εκανε οπως το 87 κραταγε λιγες μερες, τωρα πιστεω οτι και εσυ το νιωθεις στο πετσι σου αυτο που λεμε κλιματικη αλλαγη τωρα για συνομοσιολογιες και κρυφες ανζεντες δεν ξερω να σου πω
Δεν βλέπω να κυκλοφορεί και εκείνο το ξανθοκαυλιδιο στην ΕΡΤ με το όνομα ΠΕΝΥ...![]()
(Εμείς ακόμα με Σούζη και Αρνιακό...)
Κάθε χρόνο θα έχουμε καύσωνες και πυρκαγιές.Όντως το 2021 είχε κάνει 40άρια και πιό πρίν το 2010 κάτι τέτοιο είχε δείξει στην τηλεόραση , τώρα έτσι όπως πάει μάλλον κάθε χρόνο θα έχουμε η ανα δύο χρόνια. Εκτός αν ξανακάνει μετά απο 10 χρόνια ... μακάρι δηλαδή , δεν θα μας λείψουν τα 40άρια.
Είναι και ανέραστη εποχή παρά το γυμνό στις παραλίες, καιρός για δύο είναι όταν κάνει κρύοΚάθε χρόνο θα έχουμε καύσωνες και πυρκαγιές.
Μισώ το καλοκαίρι.
Άσε που τα ρομαντικα μου βγαίνουν με βροχή...Είναι και ανέραστη εποχή παρά το γυμνό στις παραλίες, καιρός για δύο είναι όταν κάνει κρύο
Τύπε μου,εμενα Πενυ μετεωρολογος στην ΕΡΤ,δεν μου θυμιζει τίποτα...Δεν βλέπω να κυκλοφορεί και εκείνο το ξανθοκαυλιδιο στην ΕΡΤ με το όνομα ΠΕΝΥ...
Ευτυχώς η νέα μεταγραφή στο ΣΚΑ'Ι' έχει να δώσει πολλά με το κόκκινο μαλλί και το ολο στυλακι γενικώς...