OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Χτες ειχε ερθει με ενα τιραντακι τρελο. Δε μπορεσα να βγαλω φωτο γτ ηταν κ η δικια μου!
Γιατί δεν βγάλατε selfie όλοι μαζί;Χτες ειχε ερθει με ενα τιραντακι τρελο. Δε μπορεσα να βγαλω φωτο γτ ηταν κ η δικια μου!
Θα ηταν λιγο ακυρο!Γιατί δεν βγάλατε selfie όλοι μαζί;
Την επομενη φορα θα το επιδιωξωΓιατί δεν βγάλατε selfie όλοι μαζί;
Καλη ιδεακρατα το κινητο στο χερι κατω χαμηλα και βαλτο να τραβαει βιντεο. και οτι πιασει μετα η καμερα.........μετα κανεις τις αποκοπες στο υπολογιστη και αν πιασει κατι καλο βαλτο εδω
το δικο σου βρακακι το μουσκεψες... ποσες τραβηξες ?Χτες ηρθε στο σπιτι με ενα τρελο κολαν κ οταν τη ρωτησα αν πηγε για περπατημα μου απαντησε " οχι,εκανα γυμναστικη κ μουσκεψα το βρακακι μου στο σπιτι σημερα" . Αμεσως καυλωσα!
Μια!το δικο σου βρακακι το μουσκεψες... ποσες τραβηξες ?
Ακομα κ ετσι να ειναι αν οντως το θελει θα το κρατησει κ αυτη μυσικο!Είναι άχρηστο ρίσκο βασικά όπως είπε ο συναγωνιστής. Είναι δρόμος χωρίς επιστροφή και θα βάλεις και φωτιές αν μαθευτεί εκτός από το σπίτι σου και στις 2 αδελφές. Χάθηκαν τόσες γυναίκες βρε παιδί μου? ... Άσε που μπορεί να είναι παρενέργεια της πολύμηνης καραντίνας κι εγκλεισμού......
μια = καμια.
Μια μονο!μια = καμια.
ελα σταματα τα ψεμματα και πες ποσες ?
μεταξυ μας ειμαστε... δε θα σε κακοχαρακτηρισουμε.
δικο μας παιδι εισαι και εσυ.
ασε ρε πινοκιο.Μια μονο!
Κάνα παιδί θα κάνεις; Περνάνε τα χρόνια και η γυναίκα 37....Μια μονο!
Σε χρονο dt.ασε ρε πινοκιο.
ποσα μιλισεκοντ σου πηρε ?
Η κουνιαδα ειναι 37 κ δε θςλω με αυτη παιδι. Να μπω θελω!Κάνα παιδί θα κάνεις; Περνάνε τα χρόνια και η γυναίκα 37....
μην ανησυχεις για μικρολεπτομερειες.Η κουνιαδα ειναι 37 κ δε θςλω με αυτη παιδι. Να μπω θελω!