teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.674
- Πόντοι
- 2.306
Φαίνεται εχεις τον κουνιαδοδιωχτη...δε ξερω γιατι με αποφευγει εμενα
Φαίνεται εχεις τον κουνιαδοδιωχτη...δε ξερω γιατι με αποφευγει εμενα
εχω καλο σκοπο, ειμαι ομορφοπαιδο και το καλυτερο παιδι.Φαίνεται εχεις τον κουνιαδοδιωχτη...
Θα γινει συντομα!Άντε πήγαινε τη για κανένα μπανάκι και στείλε φωτό να δούμε άμα αξίζει το κορμί ?
Νομιζω οτι αξιζει πολλα το κορμακι της....Άντε πήγαινε τη για κανένα μπανάκι και στείλε φωτό να δούμε άμα αξίζει το κορμί ?
Να βαλει αυτη το πουλι μου....τοτε τι να πω...ο θεος να βαλει το πουλι του...εε το χερι τ
Πολύ δύσκολη λήψη αδερφέ, ζεις επικινδύνως. Εμφανίζεται μπροστά σου με καβλωμενες ρογιτσες χωρίς σουτιέν μπροστά στην αδερφή της;Ρωγιτσες...
η γυναίκα σου μεγαλύτερη από σένα? η κουνιάδα τι μέρος του λόγου? Ομορφη? ελεύθερη?Εγω 35,η κουνιαδα 37 κ η γυναικα 38
Μεγαλυτερη ναι! Η κουνιαδα καυλακι ελευθερο!η γυναίκα σου μεγαλύτερη από σένα? η κουνιάδα τι μέρος του λόγου? Ομορφη? ελεύθερη?
Ναι ακριβως ετσι!Πολύ δύσκολη λήψη αδερφέ, ζεις επικινδύνως. Εμφανίζεται μπροστά σου με καβλωμενες ρογιτσες χωρίς σουτιέν μπροστά στην αδερφή της;
Γτ τι εχει?ετσι εμφανιζεται? καλα κρασα
Σε παρακαλάει να τη γαμήσεις με τον τρόπο της και εσύ κοιμάσαι όρθιος.Γτ τι εχει?
Ας τον ρε μαλακά, θα το πιστέψει στο τέλος..Σε παρακαλάει να τη γαμήσεις με τον τρόπο της και εσύ κοιμάσαι όρθιος.
Ε βαρέθηκα με το μαλάκα, θέλει να φάει το κεφάλι του αλλά δεν το αποφασίζει, μια σπρωξιά θέλει μόνο.Ας τον ρε μαλακά, θα το πιστέψει στο τέλος..
Το πίστεψες κ εσύ? Και σε είχα για εμπειρο..Ε βαρέθηκα με το μαλάκα, θέλει να φάει το κεφάλι του αλλά δεν το αποφασίζει, μια σπρωξιά θέλει μόνο.
Όχι ρε μαν, γι αυτό τον μπριζώνω από πάνωΤο πίστεψες κ εσύ? Και σε είχα για εμπειρο..
Αν με παρακαλουσε θα ειχε γινει!Σε παρακαλάει να τη γαμήσεις με τον τρόπο της και εσύ κοιμάσαι όρθιος.
Κ ομως θα γινει!Αμφιβαλλω αν θα γινει ποτε.