Αυτοψία σήμερα το απόγευμα στην Κατερίνη. Νέα κοπέλα είπαν από το τηλέφωνο, Έλενα... Μετά τα όσα είδα στην παραλία είπα να πάω να ξεδώσω. Μέχρι τώρα οι κοπέλες ήταν αδιάφορες εκτός από τη Ντόνα που όπως είπα μπροστά στις άλλες είναι μοντέλο. Το ίδιο ισχύει και για την καινούρια. Ψηλούλα (1,70 περίπου), νταρντανομπούτα (τα είχε τα παραπάνω κιλάκια της) με ωραίες βυζάρες όμως και αδιάφορο πρόσωπο. Είχα άχτι γενικότερα να ξεδώσω, όπως και να χουφτώσω μεγάλα βυζιά και μπήκα.
Πήρα εννοείται το απλό (40 - τσουχτερό) και μπήκα στο δωμάτιο για μπανάκι. Ήρθε η κοπέλα, τη ρώτησα από που είναι (Βουλγαρία) και αν έχει ξαναδουλέψει κάπου (Βαρδάρη μου είπε) και είναι 4 χρόνια στην Ελλάδα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και πήγα δίπλα της αρχίζοντας να παίζω με τα ομολογουμένως ωραία φυσικά βυζιά της (προσωπική άποψη πάντα, μου άρεσαν περισσότερο από της Σάρας της βυζαρούς στη Μαντζάρου). Ανταποκρίθηκε στην περιποίηση (είχα και το χέρι μου στο μουνί της) και άρχισε να το ευχαριστιέται, αφού και οι ρώγες της ανταποκρίνονταν, όπως και το μουνάκι της είχε αρχίσει όντως να υγραίνεται. Αφού πέρασε κανένα 5λεπτο έτσι (χόρτασα βυζί) μου έβαλε το προφυλακτικό κάλτσα style και έκανε μια αδιάφορη πίπα. Έπειτα ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό όπου είχε πολύ καλή αίσθηση το μουνί της, αν και έβαλε και λίγη κρέμα όπως μου είπε για να μην υπάρχει περίπτωση να σπάσει το προφυλακτικό. Όταν της είπα να ανέβει από πάνω, μου είπε ότι έχει χτυπήσει τη μέση της σήμερα και πονάει (δε γαμεί λέω) και μετά ευγενικά μου αρνήθηκε να τελειώσω πάνω της. Το θέμα είναι ότι δεν το περίμενα τέτοια κυβικά να μου προσφέρουν κάτι καλό, το πέτυχαν όμως. Όταν σηκώθηκε είδα όντως μια ωραία μελανιά στην αριστερή πλευρά της μέσης της και σχολιάζοντάς το μου είπε ότι έφαγε σαβούρντα στα σκαλιά της αστυνομίας.... Όπως και να έχει για ρεζουμέ να πω ότι ένιωσα ότι πήγα με την κοπέλα μου, που όμως δεν είχε και την τρελή ζωντάνια αλλά με ικανοποίησε. Δε μπορώ να το περιγράψω αλλιώς...
Αυτιάααα...