You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατάλογος για στριπτιτζάδικα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 99
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stripmaniac
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου υπάρχει ένα πολύ καλό site, το που έχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις.Λοιπόν, αφού το βλέπετε ότι υπάρχει ανταπόκριση... γιατί δεν δημιουργείτε ένα κατάλογο για στριπτιτζάδικα παράλληλα με αυτόν για τα μπουρδέλα; Θα μας έκανε τη ζωή εύκολη! Πρόταση κάνω!
Τι είπες τώρα!!! Υπάρχει τέτοιο site??? ολεεεεεεε!!!Φίλε μου υπάρχει ένα πολύ καλό site, το που έχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Το strip.gr έχει ελάχιστες πληροφορίες και λίγο κόσμο... ένα είναι το site για να μαθαίνετε: !!!
εχω γραψει επανειλημμενα οτι επιβαλετε καταλογος ολων των στριπτητζιδικων με βαθμολογια οπως υπαρχει και στα μπουρδελλα για να βελτιωθει καπως η ποιοτητα στα στριπτιτζηδικα και να μην παρατηρουντε φαινομενα να μας βαζουν μπομπες και να μας χρεωνουν επιπλεον λογαριασμους κλπ αλλα οι υπευθυνοι του σαιτ με εχουν γραψει...σιγα μην χασουν λεφτα απο μελλοντικές διαφημησεις στριπτιτζιδικων... λες και δεν μπορουμε να δωσουμε συνδρομη 5 με 10 ευρω ετησιως χ 25000 μελη δεν θα βγαλουν περισσοτερα??
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Το strip.gr έχει ελάχιστες πληροφορίες και λίγο κόσμο... ένα είναι το site για να μαθαίνετε: !!!
ακριβως..........το συγκεκριμενο σαιτ ειναι για τον πουτσο.....
Επισκέπτης
Ρε μαγκες....το στριπ.....δν νομιζω οτι μπορει να καταγραφει σε καταλογους......στο στριπ ο καθε ενας πηγαινει για διαφορετικο λογο κ σκοπο......αλλοι πανε μονοι τους για να δουν τα φωτα....κ αλλοι πανε με παρεα για να ακουσουν μουσικη....κλπ κλπ περιπτωσεις....Νομιζω οτι τα αποτελεσματα κ οι κριτικες μπορει να γινουν μονον απ τον εαυτο μας...καθοτι μονον αυτος μπορει να αποφασισει εαν ενα στριπ-μαγαζι του κανει/ταιριαζει,ετσι δν μπορει εμενα να με κρατησει μια κακη κριτικη μακρια απο ενα μαγαζι...μην πω οτι θα παω επιτηδες να δω τι παιζει με το/στο μαγαζι μεσα...τωρα γενικα πραγματα ειναι γραμμενα κ μεσα σ'αυτο το site....μην πω κ λεπτομερεστατα σε καποια θεματα...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 66
Καπετάνιο, δηλαδή sto strip.gr, θα ζητούσατε πληροφορίες εσύ, ο vasos, ο ropalaforos, ο Υπουργός κλπ;
Επισκέπτης
Καπετάνιο, δηλαδή sto strip.gr, θα ζητούσατε πληροφορίες εσύ, ο vasos, ο ropalaforos, ο Υπουργός κλπ;
Φυσικα και ΟΧΙ..Το strip.gr θα ζητουσε πληροφοριες απο αυτους...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ρε μαγκες....το στριπ.....δν νομιζω οτι μπορει να καταγραφει σε καταλογους......στο στριπ ο καθε ενας πηγαινει για διαφορετικο λογο κ σκοπο......αλλοι πανε μονοι τους για να δουν τα φωτα....κ αλλοι πανε με παρεα για να ακουσουν μουσικη....κλπ κλπ περιπτωσεις....Νομιζω οτι τα αποτελεσματα κ οι κριτικες μπορει να γινουν μονον απ τον εαυτο μας...καθοτι μονον αυτος μπορει να αποφασισει εαν ενα στριπ-μαγαζι του κανει/ταιριαζει,ετσι δν μπορει εμενα να με κρατησει μια κακη κριτικη μακρια απο ενα μαγαζι...μην πω οτι θα παω επιτηδες να δω τι παιζει με το/στο μαγαζι μεσα...τωρα γενικα πραγματα ειναι γραμμενα κ μεσα σ'αυτο το site....μην πω κ λεπτομερεστατα σε καποια θεματα...
+1. Παιχταρά μου, μου αρέσουν πολύ οι απόψεις σου για τα live shows. Κατασταλαγμένες.
stripmaniac
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγώ κατάλαβα ότι το site είναι για το μουνίακριβως..........το συγκεκριμενο σαιτ ειναι για τον πουτσο.....

Σοβαρά τώρα το strip.gr είναι προφανώς καινούργιο και για αυτό δεν έχει ακόμα αρκετό κόσμο.
Φαίνεται όμως αξιόλογη προσπάθεια και νομίζω πως αξίζει να το στηρίξουμε. ʼλλωστε δεν είναι όλοι μεγάλοι γνώστες της πιάτσας. Υπάρχουν και αρκετοί περιστασιακοί επισκέπτες οι οποίοι θέλουν εύκολα και γρήγορα να μάθουν τι παίζει.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Φυσικα και ΟΧΙ..Το strip.gr θα ζητουσε πληροφοριες απο αυτους...
ελα ρε......πανω απ'ολα ταπεινοφροσυνη....και που εισαι?υπαρχουν και μερικοι που ξερουν οτι ολοι μας μαζι και δεν ειναι καν γραμμενοι εδω.........
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 66
και που εισαι?υπαρχουν και μερικοι που ξερουν οτι ολοι μας μαζι και δεν ειναι καν γραμμενοι εδω.........
Αυτό δυσκολεύομαι να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αυτό δυσκολεύομαι να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πιστευε και μη ερευνα!!!!!!!!!!!!οταν μιλαω εγω για καφεδουμπες
ολοι οι αλλοι απλα υπακουτε.....
Πρώην Β.Κωνσταντίνου ή νυν Α.Παπανδρέου. Νούμερο δεν θυμάμαι. Πάντως όπως μπαίνεις από Παπανικολή (η μεγάλη Λεωφόρος), στα 500 μέτρα περίπου στο αριστερό σου χέρι έχει ένα μικρό εμπορικό κέντρο. Στο δεύτερο όροφο είναι...παιδια ξερει κανενας ειναι το tinaw bar στο χαλανδρι?
το επισκεφτηκα και δεν ηταν καν στριπτιτζαδικο.θα ελεγα οτι ειναι ενα cult κολομπαρο σαν την ταινια ολα ειναι δρομος με τον αρμενη για οποιους την εχουν δει.οι τιμες εξευιλιστικες στα ποτα και χοροι δεν υπαρχουν.ρε lakison ξερεις τι παιζεται εκει περα ? γιατι σιγουρα αν δεν γινεται τιποτα και οι τιμες στα ποτα ειναι ξετιλιστικες-χοροι ανυπακτοι ουτε τα εξοδα του δεν θα βγαζει ο τυπος.κατι μου λεει οτι παιζουν και αλλα πραγματα.
Τα ποτά πόσο έχουν; Έγώ κάνα μήνα πριν που είχα πάει το ποτό είχε 15?. Δεν κάθησα πολύ και δεν έκανα χορό, αλλά απ'ότι λες δεν κάνουν κιόλας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το έχει η ίδια που έχει και το Look at me επίσης στο Χαλάνδρι. Αν παίζει τίποτα παραπάνω δεν το ξέρω αλλά μπορώ να το μάθω και να σου πω....το επισκεφτηκα και δεν ηταν καν στριπτιτζαδικο.θα ελεγα οτι ειναι ενα cult κολομπαρο σαν την ταινια ολα ειναι δρομος με τον αρμενη για οποιους την εχουν δει.οι τιμες εξευιλιστικες στα ποτα και χοροι δεν υπαρχουν.ρε lakison ξερεις τι παιζεται εκει περα ? γιατι σιγουρα αν δεν γινεται τιποτα και οι τιμες στα ποτα ειναι ξετιλιστικες-χοροι ανυπακτοι ουτε τα εξοδα του δεν θα βγαζει ο τυπος.κατι μου λεει οτι παιζουν και αλλα πραγματα.
τα ποτα ακουσον ακουσον ειχαν 5 ευρω το ενα.ο ουισκι 7 ευρω και λεω εγω τωρα αν δεν τις παιρνεις σπιτι σου για κονσομανσιον απο που τα βγαζει το μαγαζι.αφου ουτε χορους δεν εχει.για μαθε ρε συ αν παιζει κατι τετοιο η αν ξερεις γενικα καμια στριπερ που κανει τετοιες κατασασεις χωρις να στα πρηζει κανα χρονο με καιρασματα μερι να βγει ακρη π.χ.tuti frutti και αμα ειναι στελτο αν δεν θελεις σο φορθμ με p.m.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις