Tony111
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.836
- Πόντοι
- 491
Τι απάντηση θες αφού ρωτάς τέτοια πράγματα ; Η Ισαμπελα είναι το αστέρι της φυλής όσο μιλάμε για θέμα υπηρεσιών και έξτρα !!!Ρε μάγκες καμία απάντηση???
Τι απάντηση θες αφού ρωτάς τέτοια πράγματα ; Η Ισαμπελα είναι το αστέρι της φυλής όσο μιλάμε για θέμα υπηρεσιών και έξτρα !!!Ρε μάγκες καμία απάντηση???
Εντάξει εμφανισιακά σίγουρα δεν είναι η καλύτερη αλλά από υπηρεσίες πιστεύω πως είναι σίγουρα , ειδικά σε αυτήν την κολωτρυπιδα όπου όλοι μας έχουμε βούτηξεΑγάπη μόνο για αυτό το κορμί...
Λεηλατω το όμορφο σωματακι της οπότε βρισκόμαστε...
Από τα καλύτερα αυτήν την στιγμή αν όχι η καλύτερη σε εμφάνιση και υπηρεσίες...
Respect ρεεεεεε someone who,s working....
Μιλάω για επίπεδο βούρκου που τσαρκαρουμε ρε όπλο.Εντάξει εμφανισιακά σίγουρα δεν είναι η καλύτερη αλλά από υπηρεσίες πιστεύω πως είναι σίγουρα , ειδικά σε αυτήν την κολωτρυπιδα όπου όλοι μας έχουμε βούτηξε
σοβαρευτειτε μάλλον το λένε επειδή το κορίτσι γουστάρει να δίνει αβέρτα την κωλαρα τηςΣυμφωνώ σε όλα μαζί σας. Την έχω πάρει και εγώ με άριστες εντυπώσεις μέχρι που διάβασα εδώ μέσα ότι ίσως δεν είμαι κοπέλα. Από εκείνη την μέρα δεν μου βγαίνει να περάσω πάλι μαζί τς. Απλά ρωτάω αν ξέρει κάποιος να μας πει
Συμφωνώ σε όλα μαζί σας. Την έχω πάρει και εγώ με άριστες εντυπώσεις μέχρι που διάβασα εδώ μέσα ότι ίσως δεν είμαι κοπέλα. Από εκείνη την μέρα δεν μου βγαίνει να περάσω πάλι μαζί τς. Απλά ρωτάω αν ξέρει κάποιος να μας πει
Σοβαρευτειτε
σοβαρευτειτε μάλλον το λένε επειδή το κορίτσι γουστάρει να δίνει αβέρτα την κωλαρα της
Ρε μάγκες καμία απάντηση???
Και γω το χω παρατηρήσει φίλε ότι έχει πέσει η απόδοση της.μήπως υπάρχει ζήλια από τις συναδελφισσες της λόγω περισσότερης δουλειάς για αυτό της μαυρίσανε και το μάτι??
Χαχαχα άμα νομίζεις ότι τα κάνει μόνο σε εσένα έχεις πλάκα πάντως άμα θες πληροφορίες έλα τσατΑν ανεβάζα μια foto που έχω στα χέρια μου, θα είχαμε αυτόχειριες εδώ μεσα...
Σας έκοψε τα Ακα και λέτε ότι έχει πέσει η αποδοση?
Δεν με κατάλαβες, δεν πειράζει...Χαχαχα άμα νομίζεις ότι τα κάνει μόνο σε εσένα έχεις πλάκα πάντως άμα θες πληροφορίες έλα τσατ
Φώτο?? Δώσε ρε φίλε.. Ίσα ίσα διαφήμιση θα τς κάνουμεΑν ανεβάζα μια foto που έχω στα χέρια μου, θα είχαμε αυτόχειριες εδώ μεσα...
Σας έκοψε τα Ακα και λέτε ότι έχει πέσει η αποδοση?
Φώτο?? Δώσε ρε φίλε.. Ίσα ίσα διαφήμιση θα τς κάνουμ
Η Μιλένα εννοείς...Κόψτε τις ανακρίβειες μύστες η Μελίνα είναι η καλύτερη ιερόδουλη που έχει υπάρξει παγκοσμίως
Ποία είναι αυτή?Η Μιλένα εννοείς...
Εγώ είμαι, η Μιλένα...Να τα μας....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποία είναι αυτή?
Με μια φορά δεν γίνεσαι πουστης....Μπορεί φίλε τι να σου πω εγώ μια φορά που μπηκς δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο για γυναίκα μου φάνηκε

Δλδ θεωρείς ότι είναι άντρας; Και έχουνε κάνει τόσο καλή δουλειά οι πλαστικοί; Δυσκολο ρε γαμωτο μου φαινετε , να σου πω την αλήθεια είναι Πάτρα και σκέφτομαι να ξαναπάω να τη -τον γαμησω χαχαχαΜε μια φορά δεν γίνεσαι πουστης....
Με συγχωρείς φιλτάτε, αλλά δεν άντεξα... το 'ριξα