Αγάπη μόνο για αυτό το κορμί...
Λεηλατω το όμορφο σωματακι της οπότε βρισκόμαστε...
Από τα καλύτερα αυτήν την στιγμή αν όχι η καλύτερη σε εμφάνιση και υπηρεσίες...
Respect ρεεεεεε someone who,s working....
Αγάπη μόνο για αυτό το κορμί...
Λεηλατω το όμορφο σωματακι της οπότε βρισκόμαστε...
Από τα καλύτερα αυτήν την στιγμή αν όχι η καλύτερη σε εμφάνιση και υπηρεσίες...
Respect ρεεεεεε someone who,s working....
Εντάξει εμφανισιακά σίγουρα δεν είναι η καλύτερη αλλά από υπηρεσίες πιστεύω πως είναι σίγουρα , ειδικά σε αυτήν την κολωτρυπιδα όπου όλοι μας έχουμε βούτηξε
Εντάξει εμφανισιακά σίγουρα δεν είναι η καλύτερη αλλά από υπηρεσίες πιστεύω πως είναι σίγουρα , ειδικά σε αυτήν την κολωτρυπιδα όπου όλοι μας έχουμε βούτηξε
Μιλάω για επίπεδο βούρκου που τσαρκαρουμε ρε όπλο.
Από την άλλη περι ορέξεως έτσι?
Στα μάτια μου είναι μουναρα.
Έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά προσώπου και είναι με τις σιλικόνες εκφυλη εντελώς.
Έχω πάει και με πιο ωραίες εργαζόμενες οκ αλλά στην κατηγορία της γαμει και δέρνει.
Ένας συναγωνιστής την είχε πει Lela Star των φτωχών.
Αλήθεια της μοιάζει.
Συμφωνώ σε όλα μαζί σας. Την έχω πάρει και εγώ με άριστες εντυπώσεις μέχρι που διάβασα εδώ μέσα ότι ίσως δεν είμαι κοπέλα. Από εκείνη την μέρα δεν μου βγαίνει να περάσω πάλι μαζί τς. Απλά ρωτάω αν ξέρει κάποιος να μας πει
Συμφωνώ σε όλα μαζί σας. Την έχω πάρει και εγώ με άριστες εντυπώσεις μέχρι που διάβασα εδώ μέσα ότι ίσως δεν είμαι κοπέλα. Από εκείνη την μέρα δεν μου βγαίνει να περάσω πάλι μαζί τς. Απλά ρωτάω αν ξέρει κάποιος να μας πει
Και γω το χω παρατηρήσει φίλε ότι έχει πέσει η απόδοση της.μήπως υπάρχει ζήλια από τις συναδελφισσες της λόγω περισσότερης δουλειάς για αυτό της μαυρίσανε και το μάτι??