Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Νομίζω ότι για εμάς τους παντρεμένους μόνο τα μετρητά είναι ασφαλής επιλογή, τα υπόλοιπα αφήνουν "ίχνη". Καλά το έγραψες όμως για τους υπόλοιπους.
Για μασάζ δεν πηγαίνεις; Που είναι το κακό;

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.948
Πόντοι
2.036
Για μασάζ δεν πηγαίνεις; Που είναι το κακό;
Και μόνο για μασάζ που πηγαίνω πάει ο νους της συζύγου στο κακό, πόσο μάλλον αν ήξερε ότι αυτό γίνεται από μια νέα κοπέλα σαν την Ίριδα, χωρίς ρούχα, και με ερωτικό χαρακτήρα καθ' όλη τη διάρκειά του. Βέβαια το ξέρω ότι με πειράζεις, αλλά δεν βαριέσαι, κουβέντα να γίνεται.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
1000013693.jpg

:rose: Καλό μεσημέρι ❤️✨

fff3291

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Like
90
Πόντοι
0
Δοκίμασα και εγώ την Ίριδα και δηλώνω ενθουσιασμένος! Σίγουρα θα παίξει επανάληψη. Μακάρι όλες οι κοπέλες που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες να ήταν τόσο επαγγελματίες.

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
20
Like
16.984
Πόντοι
8.695

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.948
Πόντοι
2.036
Μαν, εμένα η γυναίκα ζήλεψε και έκανε ερωτήσεις αν έγινε κάτι πονηρό, σε μασάζ που αυτή αγόρασε και μου έκανε δώρο....
Είναι η εργοστασιακή τους ρύθμιση αυτή, ανεξαρτήτως μοντέλου, εταιρείας και χρονολογίας κατασκευής κλπ., δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Update: Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, το πορτοφόλι βρέθηκε. Το είχα μετακινήσει η ίδια και δεν το θυμόμουν.

Ήταν δικό μου λάθος που βιάστηκα να γράψω δημόσια. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση και για ότι προκάλεσε η ανάρτηση.

Το ξεκαθαρίζω γιατί έτσι είναι το σωστό — και γιατί το οφείλω και στον γιο μου.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την στήριξη.

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.948
Πόντοι
2.036
Update: Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, το πορτοφόλι βρέθηκε. Το είχα μετακινήσει η ίδια και δεν το θυμόμουν.

Ήταν δικό μου λάθος που βιάστηκα να γράψω δημόσια. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση και για ότι προκάλεσε η ανάρτηση.

"Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε", σημασία έχει να μην είμαστε συμπλεγαματικοί και να έχουμε το θάρρος να τα παραδεχόμαστε όταν τα κάνουμε, μικρά ή μεγάλα. +1 από μένα.

Nikos40@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
1.055
Πόντοι
201
Αυτό με την περικεφαλαία το έχω διπλό...και θα στο δώσω πουρμπουάρ για το υπέροχο μασάζ που θα μου κάνεις... it's a promise!

still my promise is valid...

Evan_00

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2026
Like
13
Πόντοι
0
Συνάντηση εχθές με @Irida_msg .
Χαμογελαστή με έκανε κατευθείαν να νιώσω άνετα με την κουβέντα που κάναμε στην αρχή .
Το πιο φανταστικό μασάζ που έχω κάνει ποτέ ! Είχα χαλαρώσει τόσο πολύ όσο με έτριβε με αποτέλεσμα το τελείωμα να έχει υπέροχη αίσθηση , κάνοντάς το με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο .
Ήταν μια εμπειρία όχι απλά ένα μασάζ...

Υ.Γ.
Ίριδα φαίνεσαι πολύ καλή ψυχή ! ❤️

Vasilis21grrr

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2026
Like
4
Πόντοι
0

Καλησπέρα θα μπορούσες να με κάνεις ένα ανμπλοκ στο γουατςαπ??
Σου στείλα σμσ πιστεύω κατάλαβες ποιος είμαι σε παρακαλώ μια ευκαιρία

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.671
Πόντοι
216

Stories