hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.679
- Πόντοι
- 456
Σας περιμένουμε να μας φέρετε τον αέρα σας
Δευτερόλεπτο 0:10 !![]()
Σας περιμένουμε να μας φέρετε τον αέρα σας
Δευτερόλεπτο 0:10 !![]()
just worshiping your entity!!!Be what makes you happy
....τι να επιστρεψει ρε κοριτσ' , τα εχει ξοδεψει ηδη ο μαλακας! Σιγα μην καταλαβε ο στοκος οτι ηταν συλλογη απο 2ευρα.Με μεγάλη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα ότι, κατά το χρονικό διάστημα από Τρίτη 14/4 έως σήμερα, αφαιρέθηκε από τον χώρο μου ένα μικρό μαύρο πορτοφόλι που περιείχε σπάνια 2€.
Δεν είναι θέμα χρηματικής αξίας — τα μάζευα για τον γιο μου.
Παρακαλώ όποιος το πήρε να κλείσει τη Συνεδρία και να επιστρέψει το πορτοφόλι άμεσα. Το θέμα μπορεί να λήξει εδώ, διακριτικά.
Λυπάμαι πολύ για τον κόπανο που έδειξε τέτοια μικρότητα. Για πόσα σπάνια 2ευρα μιλάμε? Ρωτάω γιατί κάνω κι εγώ συλλογή με σπάνια 2ευρα και θα μπορόυσα να σου δώσω αυτά που τα έχω διπλά.Με μεγάλη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα ότι, κατά το χρονικό διάστημα από Τρίτη 14/4 έως σήμερα, αφαιρέθηκε από τον χώρο μου ένα μικρό μαύρο πορτοφόλι που περιείχε σπάνια 2€.
Δεν είναι θέμα χρηματικής αξίας — τα μάζευα για τον γιο μου.
Παρακαλώ όποιος το πήρε να κλείσει τη Συνεδρία και να επιστρέψει το πορτοφόλι άμεσα. Το θέμα μπορεί να λήξει εδώ, διακριτικά.
Άκαιρο, δεν νομίζεις;Θα ερθεις λαρισα τελικα ...
υπάρχει καλύτερη επιλογή: να πληρώσεις την Ίριδα μέσω IRIS (επιβάλεται λόγω ονόματος) και να δώσεις πουρμπουάρ σπάνιο 2ευρώ........αϊ το κοβω να ερχονται ολοι για ραντεβου με το ποσο σε 2ευρα, με την σακουλα στα χερια![]()
Λυπάμαι πολύ για τον κόπανο που έδειξε τέτοια μικρότητα. Για πόσα σπάνια 2ευρα μιλάμε? Ρωτάω γιατί κάνω κι εγώ συλλογή με σπάνια 2ευρα και θα μπορόυσα να σου δώσω αυτά που τα έχω διπλά.
ΥΓ: Όταν λέω σπάνια, εννοώ τα συλλεκτικά που εκδίδει κάθε χώρα της ΕΕ. Τα πιο πολλά που έχω είναι γερμανικά.
Και δε θα το βρεις γιατί έχει διαγραφεί. Καταλαβαίνεις τον λόγο..Που θα δω το βίντεο με την πίπα ; Έχω ψάξει όλο το νήμα και δεν το βρήκα
Και που το βρήκε το σκουπίδι και το άρπαξε ρε κούκλα μου;Ήταν αρκετά ...
Με τον γιο μου τα λέμε σπάνια, γιατί δεν τα πετυχαίνουμε τόσο συχνά. Είναι αυτά που λες τα συλλεκτικά, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με περικεφαλαία, με λουλούδι... Διάφορα
Η αξία τους σαφώς δεν αυξομειωνεται, όπως πχ τα κρυπτονομισματα, είναι stablecoins.
Αν και σε κάποιες ιστοσελίδες, τα έχω δει να τα πουλάνε. Πχ αυτό με την περικεφαλαία το είδα add to cart 110€.
ΥΓ: Μας βλέπω να μαζεύουμε όλοι 2ευρα .!![]()
Αυτό με την περικεφαλαία το έχω διπλό...και θα στο δώσω πουρμπουάρ για το υπέροχο μασάζ που θα μου κάνεις... it's a promise!Ήταν αρκετά ...
Με τον γιο μου τα λέμε σπάνια, γιατί δεν τα πετυχαίνουμε τόσο συχνά. Είναι αυτά που λες τα συλλεκτικά, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με περικεφαλαία, με λουλούδι... Διάφορα
Η αξία τους σαφώς δεν αυξομειωνεται, όπως πχ τα κρυπτονομισματα, είναι stablecoins.
Αν και σε κάποιες ιστοσελίδες, τα έχω δει να τα πουλάνε. Πχ αυτό με την περικεφαλαία το είδα add to cart 110€.
ΥΓ: Μας βλέπω να μαζεύουμε όλοι 2ευρα .!![]()
....αϊ το κοβω να ερχονται ολοι για ραντεβου με το ποσο σε 2ευρα, με την σακουλα στα χερια![]()
Για να μη χρειαστεί κανείς να κουβαλάει σακούλες να πω ότι υπάρχουν όλοι οι τρόποι πληρωμής: POS (κάρτα), IRIS, Revolut και μετρητάυπάρχει καλύτερη επιλογή: να πληρώσεις την Ίριδα μέσω IRIS (επιβάλεται λόγω ονόματος) και να δώσεις πουρμπουάρ σπάνιο 2ευρώ....
Νομίζω ότι για εμάς τους παντρεμένους μόνο τα μετρητά είναι ασφαλής επιλογή, τα υπόλοιπα αφήνουν "ίχνη". Καλά το έγραψες όμως για τους υπόλοιπους.Για να μη χρειαστεί κανείς να κουβαλάει σακούλες να πω ότι υπάρχουν όλοι οι τρόποι πληρωμής: POS (κάρτα), IRIS, Revolut και μετρητά![]()
![]()
Εγώ πάλι έχω μαζέψει γύρω στα 200 συλλεκτικά, τα οποία δεν πρόκειται να τα πουλήσω αλλά να τα αυξήσω και στη συνέχεια να τα δωρήσω....Εχω μαζέψει καμια 10αρια συλλεκτικά αλλα δεν βρισκω να τα πουλήσω