Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Το body to body massage από σήμερα εχει μια νέα πρωταθλήτρια....όσον αφορά τα δικά μου τα γούστα και από τις εμπειρίες από τα μασάζ που χω κάνει στο ταλαιπωρο κορμί μου.....

ΊΡΙΔΑ....

Επάξια πήρε θέση στο δικό μου top4

Καληνύχτα....καλή επιστροφή κορίτσι
Σ' ευχαριστώ.!! :smiling-face-with-heart-eyes:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπερα Ιριδα!
Ποτε θα ερθεις ξανα στην Πατρα;;
Καλημερα, μετά το Πάσχα ...

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.263
Πόντοι
1.056
Μπήκε και στην ίριδα πληρωμή για πατουσες. Χάνουμε αδέρφια.
Χάνουμε οταν πληρώνουμε ανούσια εξτρά....οταν δεν τα ακουμπαμε στα παραπάνω μένει το κέρδος....το μασάζ

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.760
Πόντοι
486
Το body to body massage από σήμερα εχει μια νέα πρωταθλήτρια....όσον αφορά τα δικά μου τα γούστα και από τις εμπειρίες από τα μασάζ που χω κάνει στο ταλαιπωρο κορμί μου.....

ΊΡΙΔΑ....

Επάξια πήρε θέση στο δικό μου top4

Καληνύχτα....καλή επιστροφή κορίτσι
Οι άλλες 3;

Verdeladose

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Δεκ 2023
Κριτικές
34
Like
1.378
Πόντοι
1.010
Βρέθηκα Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς σκοπούς.. είχα δει αρκετό καιρό τις κριτικές ... Είχαμε μιλήσει για να βρεθούμε και όπως και έγινε..κανονίστηκε στον χώρο της .. η Ίριδα είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στις φωτο... Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο ... Πρόγραμμα 2 ωρών με έξτρα blowjob ... Μασαζ πραγματικά επαγγελματικό και καταπληκτικό ... Μετά από σχεδόν 2 ώρες μπορώ να πω ότι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία ... Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη ... Καλή συνέχεια ...

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Βρέθηκα Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς σκοπούς.. είχα δει αρκετό καιρό τις κριτικές ... Είχαμε μιλήσει για να βρεθούμε και όπως και έγινε..κανονίστηκε στον χώρο της .. η Ίριδα είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στις φωτο... Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο ... Πρόγραμμα 2 ωρών με έξτρα blowjob ... Μασαζ πραγματικά επαγγελματικό και καταπληκτικό ... Μετά από σχεδόν 2 ώρες μπορώ να πω ότι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία ... Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη ... Καλή συνέχεια ...
Thank you.! ❤️✨

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
1000012806.jpg

:rose: Καλημέρα από Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο ❤️✨

billsalonika1926

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.270
Πόντοι
1.321
Σημερινή εμπειρία με την Ίριδα: πήγα για να χαλαρώσω από το στρες και την κούραση με διαλυμένη πλάτη και πόδια. Δεν μ ενδιέφερε το ερωτικό κομμάτι καθώς έχω σταματήσει να πηγαίνω με άλλες γυναίκες πλην της δικιάς μου... Η Ίριδα με τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο της, με τα πόδια, τα χέρια, τους αγκώνες, το σώμα της έδιωξε από πάνω μου πολύ μεγάλο μέρος της τεράστιας κούρασης μου. Για το πότε βρέθηκε με τον πουτσο μου στο στόμα, δεν το κατάλαβα...ερεθιστηκα πολύ και αρκετά γρήγορα ηρθα σε οργασμό. Το θέμα δεν ειναι αυτό... Το θέμα είναι ότι είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας που με το μασάζ σε απογειώνει... Την επόμενη φορά θα επιδιώξω μόνο μασάζ γιατί δεν θέλω να πέσω πάλι στη διαδικασία να τον δινω από εδώ κι από εκεί.... Εξαιρετική η Ίριδα και θα ξαναπάω.

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Σημερινή εμπειρία με την Ίριδα: πήγα για να χαλαρώσω από το στρες και την κούραση με διαλυμένη πλάτη και πόδια. Δεν μ ενδιέφερε το ερωτικό κομμάτι καθώς έχω σταματήσει να πηγαίνω με άλλες γυναίκες πλην της δικιάς μου... Η Ίριδα με τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο της, με τα πόδια, τα χέρια, τους αγκώνες, το σώμα της έδιωξε από πάνω μου πολύ μεγάλο μέρος της τεράστιας κούρασης μου. Για το πότε βρέθηκε με τον πουτσο μου στο στόμα, δεν το κατάλαβα...ερεθιστηκα πολύ και αρκετά γρήγορα ηρθα σε οργασμό. Το θέμα δεν ειναι αυτό... Το θέμα είναι ότι είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας που με το μασάζ σε απογειώνει... Την επόμενη φορά θα επιδιώξω μόνο μασάζ γιατί δεν θέλω να πέσω πάλι στη διαδικασία να τον δινω από εδώ κι από εκεί.... Εξαιρετική η Ίριδα και θα ξαναπάω.
Δλδ πηγες της είπες θέλω απλό μασάζ και αυτή σε τσιμπούκιωσε από μόνη της ;

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.635
Πόντοι
1.336
Ότι καλύτερο το αναπάντεχο έτσι σε μασάζ
Άντε βέβαια να κρατηθείς μονο στο τσιμπούκι αν γίνει αυτό και να μην πας για περαιτέρω με ένα τέτοιο γκομενάκι αλλά τέλος πάντων
Φαντάζομαι θα υπήρχε συνένοηση ωστόσο πριν το γλυψιμο

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Αδερφέ όταν θες να είσαι πιστός δεν παίζεις με τη φωτιά.Θα μπορούσες να πας σε ένα από τα δεκάδες κανονικά μασατζίδικα της πόλης μας ή σε free lancer κανονική μασέζ.Μου φαίνεται πως τα ήθελε ο κώλος σου όπως λέει η παροιμία μεταφορικά.

Τελευταία τροποποίηση:

billsalonika1926

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.270
Πόντοι
1.321
Όχι, δεν το είχα διευκρινίσει, παρόλο που η ίδια είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για τις υπηρεσίες που συμπεριλαμβανόταν αυτό .. . Εκείνη την ώρα αφέθηκα και ναι το απόλαυσα.

billsalonika1926

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.270
Πόντοι
1.321
Αδερφέ όταν θες να είσαι πιστός δεν παίζεις με τη φωτιά.Θα μπορούσες να πας σε ένα από τα δεκάδες κανονικά μασατζίδικα της πόλης μας ή σε free lancer κανονική μασατζού.Μου φαίνεται πως τα ήθελε ο κώλος σου όπως λέει η παροιμία μεταφορικά.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ένα δίκιο το έχεις, αλλά έχω πάει σε κανονικά μασάζ και την ευεξία που ένιωσα χθες δεν την ένιωσα πουθενά. Βγήκα πολύ ξεκούραστος. Και δεν είχε να κάνει με το στοματικό...

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
76
Πόντοι
0
Όχι, δεν το είχα διευκρινίσει, παρόλο που η ίδια είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για τις υπηρεσίες που συμπεριλαμβανόταν αυτό .. . Εκείνη την ώρα αφέθηκα και ναι το απόλαυσα.
καλημερα,τιμη,

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.973
Πόντοι
23.656
....ναι ρε αρχοντα, εργατικο ατυχημα. Γλυστρισε η κοπελα απο το λαδι και βρεθηκε με τον "φιρφιρη" στο στομα :confused:

Παντως περα απο την πλακα, η κοπελα εχει τρια διαθεσιμα προγραμματα και καποια εξτρα για να επιλεξεις και σου επιστρεφει αναλυτικο μηνυμα επιβεβαιωσης με αναλυτικα τις υπηρεσιες κ τα κοστη απο αυτα που διαλεξες. Εαν ο αρχοντας παραπανω επελεξε συγκεκριμενο προγραμμα+εξτρα, αυτο ακριβως πηρε! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom