Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.161
Πόντοι
3.506
Σημερινή εμπειρία με την Ίριδα: πήγα για να χαλαρώσω από το στρες και την κούραση με διαλυμένη πλάτη και πόδια. Δεν μ ενδιέφερε το ερωτικό κομμάτι καθώς έχω σταματήσει να πηγαίνω με άλλες γυναίκες πλην της δικιάς μου... Η Ίριδα με τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο της, με τα πόδια, τα χέρια, τους αγκώνες, το σώμα της έδιωξε από πάνω μου πολύ μεγάλο μέρος της τεράστιας κούρασης μου. Για το πότε βρέθηκε με τον πουτσο μου στο στόμα, δεν το κατάλαβα...ερεθιστηκα πολύ και αρκετά γρήγορα ηρθα σε οργασμό. Το θέμα δεν ειναι αυτό... Το θέμα είναι ότι είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας που με το μασάζ σε απογειώνει... Την επόμενη φορά θα επιδιώξω μόνο μασάζ γιατί δεν θέλω να πέσω πάλι στη διαδικασία να τον δινω από εδώ κι από εκεί.... Εξαιρετική η Ίριδα και θα ξαναπάω.
Άλλο κακό να μη σε βρεί. Την άλλη φορά που θα σε τσιμπουκώνει να της λες οτι είσαι πιστός στη γυναίκα σου.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.515
Πόντοι
3.506
Άλλο κακό να μη σε βρεί. Την άλλη φορά που θα σε τσιμπουκώνει να της λες οτι είσαι πιστός στη γυναίκα σου.
Το τσιμπούκι δεν είναι σεξ όπως πολλάκις δήλωσε ο Μπιλ Κλίντον.

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.963
Πόντοι
23.656
Ο παίχτης είναι γλυκοτσούτσουνος μαλλον και δε μπορεσε να αντισταθεί το κορίτσι μας
John Candy Reaction GIF

fff.jpg

....:coffee:

P.a.n.o.s.tour

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2026
Like
22
Πόντοι
0

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.948
Πόντοι
2.036

Kolonelo79

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Like
44
Πόντοι
0

72id0ny80

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2026
Like
9
Πόντοι
0
Μετά από προσωπική εμπειρία πρέπει να πω ότι συμφωνώ 100% με τις θετικές κριτικές στο thread.

Μακάρι να είχαν όλοι στη δουλειά τους την προσέγγιση της Ίριδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom