Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Πήγα για πρώτη φορά στο δικό της χώρο, δεύτερη γενικά μαζί της. Μπορώ να πω ότι... χαλάστηκα. Επειδή προφανώς και μένει εκεί επειδή προφανώς και δεν μένει μόνη της επειδή προφανώς και δεν μοιάζει με χώρο που ειναι αφιερωμένος στο μασάζ και λοιπές υπηρεσίες.
Η συμπεριφορά ίδια, δηλαδή εξαιρετική, η διάθεση επίσης. Παράπονο δεν έχω. Μόνο που αυτή τη φορά ΔΕΝ μπήκε μαζί μου στο τέλος στην μπανιέρα για να με καθαρίσει, όπως ειχε κανει στο δικό μου χώρο.
Παραξενιές θα πει καποιος. Μπορεί, απλά από κάποια ηλικία και μετά ίσως κοιτάμε κι άλλα.
Θα την ξαναδώ, ναι, όχι με την ίδια θέρμη αλλά σαν κάτι που στη δική μου (σωστή ή λάθος) κλίμακα είναι στο 6-7, σε συνολική βαθμολογία.
Και με μένα φιλε δεν μπήκε πιστεύω λόγω μικρης μπανιέρας

Island_boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Κριτικές
10
Like
1.320
Πόντοι
371
Χθεσινή συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου με την Ίριδα και την Νικόλ!
Έχοντας δοκιμάσει τις υπηρεσίες της Ίριδας σε προηγούμενο τουρ ήθελα να ζήσω και την εμπειρία του διπλού με τη "Τοπ Ανεξάρτητη Έσκορτ" της χρονιάς!!! Χαχα
Σημασία έχουν τα άτομα και οι υπηρεσίες και όχι οι τίτλοι που είναι περισσότερο για τη πλάκα μας!!
Οι σωματότυποι τελείως διαφορετικοί: η Ίριδα κοντούλα και μινιόν παντού, η Νικόλ πιο ψηλή, με στήθος και πίσω κίνηση...
Ξεκινήσαμε με μασάζ όπου είναι γνωστές οι ικανότητες της Ίριδας που μου έστρωσε πλάτη και μέση.. Η συνέχεια με 4 χέρια και, μετά με 4 πατουσάκια, ήταν ξεσηκωτική!
Δοκιμάσαμε πολλά, από τα καλύτερα ο συνδυασμός ισπανικού και footjob (αυτό θέλει πολύ προσπάθεια για να μην εκραγείς), περιποίηση στα μοσχομυριστά μουνάκια και τέλος με την Νικόλ cow και την Ίριδα face sitting !!
Μια αξέχαστη εμπειρία !
Να είστε κύριοι και σίγουρα θα περάσετε καλά!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.372
Πόντοι
206
Πήγα για πρώτη φορά στο δικό της χώρο, δεύτερη γενικά μαζί της. Μπορώ να πω ότι... χαλάστηκα. Επειδή προφανώς και μένει εκεί επειδή προφανώς και δεν μένει μόνη της επειδή προφανώς και δεν μοιάζει με χώρο που ειναι αφιερωμένος στο μασάζ και λοιπές υπηρεσίες.
Η συμπεριφορά ίδια, δηλαδή εξαιρετική, η διάθεση επίσης. Παράπονο δεν έχω. Μόνο που αυτή τη φορά ΔΕΝ μπήκε μαζί μου στο τέλος στην μπανιέρα για να με καθαρίσει, όπως ειχε κανει στο δικό μου χώρο.
Παραξενιές θα πει καποιος. Μπορεί, απλά από κάποια ηλικία και μετά ίσως κοιτάμε κι άλλα.
Θα την ξαναδώ, ναι, όχι με την ίδια θέρμη αλλά σαν κάτι που στη δική μου (σωστή ή λάθος) κλίμακα είναι στο 6-7, σε συνολική βαθμολογία.
Τι σε πείραξε στο ότι μένει εκεί; Επειδή φοβήθηκες μην σκάσει μύτη ο άντρας ή τα παιδιά της; Δεν το λέω ειρωνικά απλά δεν καταλαβαίνω τι σε χάλασε

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Μόλις επέστρεψα από ραντεβού με το κορίτσι. Νιώθω άλλος άνθρωπος! Κάποια στιγμή δεν καταλάβαινα ποιο μέρος του κορμιού της με έτριβε...
Με τον σωματότυπό της μπορούσε κι έκανε τα πάντα πάνω μου και κυριολεκτικά χάθηκα!
Γλυκιά, ευγενέστατη και πολύ δοτική. Θα την ξαναδώ σε κάθε ευκαιρία.
Ίριδα, ευχαριστώ!
Σ' ευχαριστώ πολύ :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έβγαλες πλάνο για Λάρισα...?
Είναι αργία την Δευτέρα οπότε αναβάλλεται το ταξίδι στη Λάρισα δυστυχώς.
Θα ρθω κάποιο ΣΚ ...

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Μετά την Αθήνα σπίτι... Θεσσαλονίκη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συνάντηση πριν καιρό στο Ανδρομέδα!!!πολυ καλό πρόγραμμα απίστευτο μασσαζ πολυ δεκτικός άνθρωπος και σιγουρα ηταν ενα υπέροχο 2 ωρο!!και στα 2 τελειώματα απλα απίστευτη!!!συνέχισε με τον ιδιο ζήλο να προσπαθείς να περάσουν οι πελάτες σου καλ!!απλα υπέροχη
Σ' ευχαριστώ πολύ! ♥️

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
13
Like
935
Πόντοι
371
Χθεσινή συνάντηση με Νικόλ & Ίριδα .

Αφέθηκα στα χέρια τους να κάνουν ότι νομίζουν. Ξεκίνησε η Ιρίδα με δυνατό body to body massage. Οχι χάδια για να καυλωσεις. Η κοπέλα κάνει κανονικό ΜΑΣΑΖ ! Και στην συνέχει αφού έκανε για 15-20 λεπτά τα ακροβατικά της , άρχισα να νιώθω και τα χέρια της Νικολ πάνω μου καταλήγοντας να μου τον γλείφουν και οι δυο με την Ιριδα σε 69. Από ότι καταλαβαίνετε δεν πήρε πολύ ώρα για να χύσω πρώτη φορά . Κάνουμε ένα γρήγορο ντουζ και ξανά στον αγώνα , ξεκινώντας Πίπα μαζί τα δύο κορίτσια όπου είχα αράξει και απολάμβανα το θέαμα . Στην συνέχεια μου φοράει σκούφο Η νικολ με καβαλάει και αρχίζει το πάρτυ ! Μετά τις να σας πω μπερδευτήκαμε και οι 3 σε διάφορες στάσεις ξανά πίπα ξανά σεξ ξανά πίπα μέχρι που τελείως α.

Στα συν ότι έχουν και τρομερή χημεία μεταξύ τους και βγαίνει όλο αυτό πολύ φυσικό.

Για μένα μου είναι λάτρεις του μασάζ και των ωραίων Βυζιών ήταν μια εξαιρετική εμπειρία

Σας ευχαριστώ πολύ Κορίτσια

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Σ' ευχαριστώ

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Χθεσινή συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου με την Ίριδα και την Νικόλ!
Έχοντας δοκιμάσει τις υπηρεσίες της Ίριδας σε προηγούμενο τουρ ήθελα να ζήσω και την εμπειρία του διπλού με τη "Τοπ Ανεξάρτητη Έσκορτ" της χρονιάς!!! Χαχα
Σημασία έχουν τα άτομα και οι υπηρεσίες και όχι οι τίτλοι που είναι περισσότερο για τη πλάκα μας!!
Οι σωματότυποι τελείως διαφορετικοί: η Ίριδα κοντούλα και μινιόν παντού, η Νικόλ πιο ψηλή, με στήθος και πίσω κίνηση...
Ξεκινήσαμε με μασάζ όπου είναι γνωστές οι ικανότητες της Ίριδας που μου έστρωσε πλάτη και μέση.. Η συνέχεια με 4 χέρια και, μετά με 4 πατουσάκια, ήταν ξεσηκωτική!
Δοκιμάσαμε πολλά, από τα καλύτερα ο συνδυασμός ισπανικού και footjob (αυτό θέλει πολύ προσπάθεια για να μην εκραγείς), περιποίηση στα μοσχομυριστά μουνάκια και τέλος με την Νικόλ cow και την Ίριδα face sitting !!
Μια αξέχαστη εμπειρία !
Να είστε κύριοι και σίγουρα θα περάσετε καλά!
Σε ευχαριστούμε πολύ :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

sweety74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
2.337
Πόντοι
496
σημερινη συναντηση με την ιερεια στο κεντρο. ενταξει τι να λεμε? νοιωθω σαν να ξαναγεννηθηκα. ημουνα πολυ μαγκωμενος οπως μου ειπε και η ιδια. δεν εχω λογια γιατι γνωριζει την τεχνη κ μαλιστα μου ειπε χαριτολογωντας οτι θα ανοιξει σχολη( καταλαβες?).
το κοριτσι ειναι τελειο. αλλωστε οι κριτικες ειναι ολες υπερ της.
και ενα τελειο τελειωμα μετα για την απολυτη ξεκουραση. Ιριδα ανυπομονω να ξανακατεβεις. οποτε το επιθυμισεις. εκτος αν προλαβω εγω(χα χα ). φιλακια πολλα να προσεχεις.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Χθεσινή συνάντηση με Νικόλ & Ίριδα .

Αφέθηκα στα χέρια τους να κάνουν ότι νομίζουν. Ξεκίνησε η Ιρίδα με δυνατό body to body massage. Οχι χάδια για να καυλωσεις. Η κοπέλα κάνει κανονικό ΜΑΣΑΖ ! Και στην συνέχει αφού έκανε για 15-20 λεπτά τα ακροβατικά της , άρχισα να νιώθω και τα χέρια της Νικολ πάνω μου καταλήγοντας να μου τον γλείφουν και οι δυο με την Ιριδα σε 69. Από ότι καταλαβαίνετε δεν πήρε πολύ ώρα για να χύσω πρώτη φορά . Κάνουμε ένα γρήγορο ντουζ και ξανά στον αγώνα , ξεκινώντας Πίπα μαζί τα δύο κορίτσια όπου είχα αράξει και απολάμβανα το θέαμα . Στην συνέχεια μου φοράει σκούφο Η νικολ με καβαλάει και αρχίζει το πάρτυ ! Μετά τις να σας πω μπερδευτήκαμε και οι 3 σε διάφορες στάσεις ξανά πίπα ξανά σεξ ξανά πίπα μέχρι που τελείως α.

Στα συν ότι έχουν και τρομερή χημεία μεταξύ τους και βγαίνει όλο αυτό πολύ φυσικό.

Για μένα μου είναι λάτρεις του μασάζ και των ωραίων Βυζιών ήταν μια εξαιρετική εμπειρία

Σας ευχαριστώ πολύ Κορίτσια
Εμείς σε ευχαριστούμε πολύ ♥️ ✨

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
σημερινη συναντηση με την ιερεια στο κεντρο. ενταξει τι να λεμε? νοιωθω σαν να ξαναγεννηθηκα. ημουνα πολυ μαγκωμενος οπως μου ειπε και η ιδια. δεν εχω λογια γιατι γνωριζει την τεχνη κ μαλιστα μου ειπε χαριτολογωντας οτι θα ανοιξει σχολη( καταλαβες?).
το κοριτσι ειναι τελειο. αλλωστε οι κριτικες ειναι ολες υπερ της.
και ενα τελειο τελειωμα μετα για την απολυτη ξεκουραση. Ιριδα ανυπομονω να ξανακατεβεις. οποτε το επιθυμισεις. εκτος αν προλαβω εγω(χα χα ). φιλακια πολλα να προσεχεις.
Πλάκα στην Πλάκα...μου έβαλα ιδέες :cheesy:
Σ' ευχαριστώ πολύ ♥️ ✨

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.268
Πόντοι
1.056
Το body to body massage από σήμερα εχει μια νέα πρωταθλήτρια....όσον αφορά τα δικά μου τα γούστα και από τις εμπειρίες από τα μασάζ που χω κάνει στο ταλαιπωρο κορμί μου.....

ΊΡΙΔΑ....

Επάξια πήρε θέση στο δικό μου top4

Καληνύχτα....καλή επιστροφή κορίτσι

championagain79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
1.115
Πόντοι
206
Τι σε πείραξε στο ότι μένει εκεί; Επειδή φοβήθηκες μην σκάσει μύτη ο άντρας ή τα παιδιά της; Δεν το λέω ειρωνικά απλά δεν καταλαβαίνω τι σε χάλασε
H όλη εικόνα του σπιτιού δεν παραπέμπει σε σπίτι κοπέλας που προσφέρει μασάζ και λοιπές υπηρεσίες. Εμένα αυτό με χαλάει. Αν θες περισσότερες πληροφορίες για το πώς ήταν, μπορείς να πας να δεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom