Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.778
Ναι αλλά δυστυχώς με φουλ pre-booking.. ούτε το GTA VI έτσι..

εγώ μυρίζομαι 9 στους 10 δημόσιους κηφήνες που μπορούν και ξέρουν μία βδομάδα πριν το πρόγραμμα τους.. δηλαδή το απόλυτο τίποτα
Όλοι όσοι έχουν κλείσει και έχω συναντήσει είναι υπέροχοι ❤️

Όλα πάνε καλά :wink::grin:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.778
Συνάντηση χθες με την Ίριδα στον χώρο που διάλεξε στο κέντρο της Αθήνας.
Κλείσιμο από την ώρα που ανακοίνωσε το τουρ γιατί ήταν απωθημένο μου από τον καιρό της Τέας. Κίνηση υψηλού ρίσκου (καθότι δεν είμαι κηφήνας του δημοσίου) αλλά, καμιά φορά τα ρίσκα "βγαίνουν" και η ανταμοιβή είναι μεγαλύτερη!!
Στα του ραντεβού τώρα.
Η Ίριδα είναι αυτό που λέμε στο χωριό μου "μινιόν"!
Αλλά, όπως και στις Ταυλανδεζες, από τις οποίες, όπως μου είπε, έμαθε μυστικά της τέχνης του μασάζ, αυτό είναι προσόν!
Πολύ δυνατό μασάζ σε όλο το σώμα με χέρια, γόνατα και ... πατούσες! Και με επαφή b2b και τριψίματα με το γυμνό της κορμί...Με πίεση και επιμονή σε σημεία με "κόμπους" και πιασίματα..
Στο δεύτερο μέρος, έχοντας γυρίσει ανάσκελα, πέρασμα από το μασάζ στο ερωτικό, με handjob, blowjob και το καλύτερο footjob που μου έχουν κάνει ποτέ...
Διάρκεια 2 ώρες, κόστος 140...
Ευχαριστώ μανάρι!
Θα τα ξαναπούμε την επόμενη φορά που θα κατηφορίσεις στα μέρη μας!
Εγώ ευχαριστώ πραγματικά πολύ.!! :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.778
Καλησπέρα. Το καλύτερο δώρο για τον κάθε ένα.
Συνάντησα την Ίριδα πριν κάνα μηνα.
Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.
Οι υπηρεσίες της υπέροχες αλλά το καλύτερο απ' όλα είναι η συμπεριφορά της και ο τρόπος της σε όλη τη συνάντηση.
Σου στέλνω αγκαλια ❤️ Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

Kritikos4

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
15
Πόντοι
0
Εξαιρετική η Ίριδα, συναντηθήκαμε Θεσσαλονίκη καθώς με άμεση και άριστη επικοινωνία κανονίστηκε το ραντεβού στον χώρο μου. Πολύ ζεστή συμπεριφορά με το καλημέρα και οι υπηρεσίες άριστες σε κάθε κομμάτι... Σίγουρα θα ξαναβρεθούμε, ελπίζω σύντομα!

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
6
Like
1.628
Πόντοι
481
1000010839.jpg

Photo by @ Sensual Boudoir Portraits
Φοβερή photo!

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
124
Πόντοι
1
Μετραμε τις μερες θελω να πιστευω οτι ολα τα θετικα σχολια θα βγουνε και θα περασω υπεροχα .. irida ..:takethis:

RUDOLF52

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2025
Like
144
Πόντοι
0
Συαντηση σήμερα με Ίριδα και Νικόλ. Οσα έχουν γραφτεί είναι λιγα για να περιγράψουν αυτό που πρσφέρουν πραγμαικά. Αυτό δεν είναι μασάζ, είναι μπαλέτο σε 3 διαστάσεις. Σε απογειώνει όσο τίποτα στον κόσμο. Απόλαυση και θετική ενέργεια στον υπέρτατο βαθμό. Δεν μπορεί να περιγραφεί πώς ασθάνεσαι με 4 χέρια πανω σου. Κάπως έτσι πρέπει να είναι και τα ουρί του παραδείσου (όχι του δικού μας, του άλλου)

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.778
Εξαιρετική η Ίριδα, συναντηθήκαμε Θεσσαλονίκη καθώς με άμεση και άριστη επικοινωνία κανονίστηκε το ραντεβού στον χώρο μου. Πολύ ζεστή συμπεριφορά με το καλημέρα και οι υπηρεσίες άριστες σε κάθε κομμάτι... Σίγουρα θα ξαναβρεθούμε, ελπίζω σύντομα!
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.!! :smiling-face-with-heart-eyes:
Φιλάκια ❤️

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.778
Συαντηση σήμερα με Ίριδα και Νικόλ. Οσα έχουν γραφτεί είναι λιγα για να περιγράψουν αυτό που πρσφέρουν πραγμαικά. Αυτό δεν είναι μασάζ, είναι μπαλέτο σε 3 διαστάσεις. Σε απογειώνει όσο τίποτα στον κόσμο. Απόλαυση και θετική ενέργεια στον υπέρτατο βαθμό. Δεν μπορεί να περιγραφεί πώς ασθάνεσαι με 4 χέρια πανω σου. Κάπως έτσι πρέπει να είναι και τα ουρί του παραδείσου (όχι του δικού μας, του άλλου)
Αφού δεν σε τσακισαμε στο μασάζ πάλι καλά .!! :cheesy::cheesy:
Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ, είσαι υπέροχος .!! Φιλάκια ❤️ ✨

(Για ποιον λες;...ποιανού άλλου;...)...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.802
Πόντοι
7.195
Αφού δεν σε τσακισαμε στο μασάζ πάλι καλά .!! :cheesy::cheesy:
Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ, είσαι υπέροχος .!! Φιλάκια ❤️ ✨

(Για ποιον λες;...ποιανού άλλου;...)...
Μα του Αλλαχ φυσικα ομορφη ....
Ουρι του Παραδεισου , βουνα απο ατζεμ πιλαφια και ποταμια απο σερμπετια για τους πιστους !!!!
Με ανησυχεις ομως ...
Λες να επιζησω ????

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.778
Μα του Αλλαχ φυσικα ομορφη ....
Ουρι του Παραδεισου , βουνα απο ατζεμ πιλαφια και ποταμια απο σερμπετια για τους πιστους !!!!
Με ανησυχεις ομως ...
Λες να επιζησω ????
Σερμπετι ξέρω τον καφέ τον ελληνικό.!!
Θα φροντίσω να επιζήσεις ...!! :cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom