Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Τι εννοείς;...Η γάτα αφήνει τρίχες αν τη γλείφεις. Γενικά αφήνει, αλλά ειδικά όταν γλείψεις πετάει πολύ τρίχα.
Εγω δεν αφήνω τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή...
Τι εννοείς;...Η γάτα αφήνει τρίχες αν τη γλείφεις. Γενικά αφήνει, αλλά ειδικά όταν γλείψεις πετάει πολύ τρίχα.
Αλλαξαμε καλιτεχνη φωτογραφο ???? και εκει ανταγωνισμος η διαφωνια ....
Το επιβεβαιώνω απόλυτα!!!Τι εννοείς;...
Εγω δεν αφήνω τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή...
Καλό νέο αυτό, μόλις γυρίσεις καιρός να κλείσουμε μία συνεδρία! Δεν γουστάρω τα μπουρδελο-ξενοδοχεία, οπότε ή incall ή στον δικό μου χώρο!Σπίτι μου...
Στο προφίλ τα λέει όλα αναλυτικά.γλειψιματα χρεωνονται....τα φιλια? ειναι στο βασικο πακετο?χαχα
Προσθέσαμε καλλιτέχνη φωτογράφο.... Ούτε ανταγωνισμός ούτε διαφωνία.... Απλώς ευγενή συνεργασίαΑλλαξαμε καλιτεχνη φωτογραφο ???? και εκει ανταγωνισμος η διαφωνια ....
Οπότε θελησεις μου λεςΚαλό νέο αυτό, μόλις γυρίσεις καιρός να κλείσουμε μία συνεδρία! Δεν γουστάρω τα μπουρδελο-ξενοδοχεία, οπότε ή incall ή στον δικό μου χώρο!
Δεν χρεώνονται τα φιλιάγλειψιματα χρεωνονται....τα φιλια? ειναι στο βασικο πακετο?χαχα
Δεν χρεώνονται τα φιλιά
Καλησπέρα, μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα όσων αφορά τη Λάρισα, θα βρίσκομαι εκεί Τετάρτη 24/12 έως και Παρασκευή 26/12Καλημερα.
το μωρο ηρθε αθηνα?
Κάτι μου λέει ότι θα περάσω τα καλύτερα Χριστούγεννα... εδώ στη ΛάρισαΚαλησπέρα, μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα όσων αφορά τη Λάρισα, θα βρίσκομαι εκεί Τετάρτη 24/12 έως και Παρασκευή 26/12
Σάββατο 27/12 επιστρέφω σπίτι Θεσσαλονίκη. Θα είμαι διαθεσιμη εκεί έως Δευτέρα 29/12 και μετά θα είμαι ξανά και πάλι διαθέσιμη από 6/1 και μετά κανονικά![]()
καλως ορισες μπεμπα.Ναι ήρθε![]()