trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 32.886
- Πόντοι
- 7.865
Και να τον τρίψεις με ρίγανη :-)Να φέρω λάδι μαυρίσματος;![]()
Και να τον τρίψεις με ρίγανη :-)Να φέρω λάδι μαυρίσματος;![]()
Θα δημιουργησεις αερα εσωτερικα σου…μονο για ραντεβού δεν θα σαιΣτο ραντεβου μαζι σας ,μηπως παιζει και φαγητο μαζι ; κανενα παστιτσιο; η κανενας μουσακας; για να παιρνουμε δυναμεις![]()
Πως θα μπεις ρε μλκ στο υδρομασάζ φαγωμένος.Στο ραντεβου μαζι σας ,μηπως παιζει και φαγητο μαζι ; κανενα παστιτσιο; η κανενας μουσακας; για να παιρνουμε δυναμεις![]()
Είναι απολύτως ασφαλές αν το νερό είναι σε θερμοκρασία δωματίου (όχι κρύο, όχι ζεστό)Πως θα μπεις ρε μλκ στο υδρομασάζ φαγωμένος.
Θα πνιγεις.
Θα χεστείς ρε μέσα στο τζακούζι!Θα κλάσεις καιθα σου φύγει και το τσιρλιό!Στο ραντεβου μαζι σας ,μηπως παιζει και φαγητο μαζι ; κανενα παστιτσιο; η κανενας μουσακας; για να παιρνουμε δυναμεις![]()
Ας έχουμε μέσα μας φως και αγάπη. Όχι γιατί θα παραδώσουμε ψυχή , αλλά γιατί μέχρι να το κανουμε θα την κουβαλάμε... Κι ας είναι καθαρή για να ζούμε όμορφα, ήρεμα και γαλήνια.Μαζί με το λάδι μαυρίσματος, να φέρω και σωσίβιο;!Πως θα μπεις ρε μλκ στο υδρομασάζ φαγωμένος.
Θα πνιγεις.
Θα έχουμε και ισοθερμικά για παν ενδεχόμενο ..!Είναι απολύτως ασφαλές αν το νερό είναι σε θερμοκρασία δωματίου (όχι κρύο, όχι ζεστό)
Έτσι κάνω εκπλήξεις έρχομαι πιο νωρίςΣυνάντηση με την Ιριδα πριν 2 μερες
Πολύ εύκολη επικοινωνία για το ραντεβού
Εκλεισα το 2ωρο erotic + bj (extra), στον χωρο μου
Εφτασε λίγο νωριτερα και με πετυχε στο ντουζ
Ηρθε κι αυτη να φρεσκαριστεί και μετά μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι
Το κορίτσι ειναι ακριβώς όπως στις φωτό & τα βιντεο που βλέπετε
Ξεκίνησε το πρόγραμμα της με εμενα ανάσκελα, στην αρχη χαλαρα και έπειτα έδωσε ρεστα
Χρησιμοποιεί το σώμα της με εξαιρετικο τροπο, και δειχνει οτι το απολαμβάνει και απο την πλευρά τησ
Μετα απο αρκετή ωρα με γύρισε ανάσκελα και σιγα σιγα επικεντρώθηκε στο πιο erotic κομμάτι
οπου κορυφωθηκε με ενα δυνατό τελείωμα
Λιγο χαλαροτικο μασάζ μετα για να επανελθω
Απιστευτη χαλάρωση, δυσκολεύτηκα να σηκωθώ απο το κρεβάτι
Ντουζακι μαζι στο τελος να φυγουν τα λαδάκια και ληξη με καλό σοσιαλ
Την προτείνω ανεπιφύλακτα για οποιον θελει να συνδιασει την βαθιά χαλαρωση με τον ερωτισμό
Μου αρεσουν οι εκπλήξειςΈτσι κάνω εκπλήξεις έρχομαι πιο νωρίς
Στην αρχή εννοείται χαλαρά για να μη σε τρομάξω και μου φύγεις ..!!
(I am joking of course...)
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύΜου αρέσει να βλέπω να σου αρέσει αυτό που σου κάνω, μου δίνει ιδιαίτερη χαρά αυτό
![]()
ωωωω μασαζ στην παραλίαααΜαζί με το λάδι μαυρίσματος, να φέρω και σωσίβιο;!
Να κλείσουμε καμία prive παραλία θα ήταν ίσως νομίζω καλύτερη ιδέα ..!!![]()
Ωραίο κομμάτι
Ας έχουμε μέσα μας φως και αγάπη. Όχι γιατί θα παραδώσουμε ψυχή , αλλά γιατί μέχρι να το κανουμε θα την κουβαλάμε... Κι ας είναι καθαρή για να ζούμε όμορφα, ήρεμα και γαλήνια.
Θα πει κανείς ... Η πολλή ηρεμία κουράζει ... Το κλειδί εδώ είναι η φαντασία και η δημιουργικότητα.
Be creative λοιπόν and have love Φιλιά και Χρόνια μας πολλά.
Κι ευχαριστω αυτούς που "έφυγαν" για να ζούμε ελευθεροι εμείς σήμερα![]()
Μα με χαροποιησες ήδη..!!Μου αρεσουν οι εκπλήξεις
Την επόμενη φορά θα είμαι πιο εκφραστικός, να σε χαροποιήσω ακόμη περισσότερο![]()
Εγώ σκεφτόμουν να πλατσουριζουμε τπτ στη θάλασσα αλλά εντάξει..μασάζ ..!!ωωωω μασαζ στην παραλίααα
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!
Ε ναι, συνδυασμός !Εγώ σκεφτόμουν να πλατσουριζουμε τπτ στη θάλασσα αλλά εντάξει..μασάζ ..!!
Btw χμμ... Λες;;.... Αλλά σε πολύ prive κατάσταση![]()
Next summer...."I will give you my heart"...Ε ναι, συνδυασμός !
Ερημική παραλία, βουτιά -μασαζ- βουτιά.... Για εναλλαγή !!!
Ε ναι, γιατί αν πάμε θάλασσα , last Christmas, θα μας βρουν παγωμένους :-pNext summer...."I will give you my heart"...![]()
Είμαστε Βόρειοι εμείς δεν μας επηρεάζει το κρύο ..!!Ε ναι, γιατί αν πάμε θάλασσα , last Christmas, θα μας βρουν παγωμένους :-p