Truebelief
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2025
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Στο ποστ 1956 βρίσκεται η απάντηση σε αυτό που ρωτάςΤο πρόγραμμα με @Nicole περιλαμβάνει και σεξ;
Yes I know....Ας μην απαντήσω τι άλλο θέλω, ξέρεις...
Πες μου ότι καυλώνεις κι εσύ με την ορθογραφία... κι αρχίσω να πετάω δύσκολες λέξεις ασκαρδαμυκτι...
Σωστά!! Σ' ευχαριστώ πολυ για την διευκρίνισηΣτο ποστ 1956 βρίσκεται η απάντηση σε αυτό που ρωτάς
Τυπε μπορεί να μην κατέχει την Αγγλική...ρε αρχοντα, ποσο δυσκολο ειναι?!!?!
![]()
Βασικά ναι....μήπως πρέπει να τα κάνω και σε ελληνικά ...Τυπε μπορεί να μην κατέχει την Αγγλική
Δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά ξέρω να το γράφω!!Yes I know....
Ναι..! Εσύ θα με λες τέτοιες δύσκολες άγνωστες λέξεις κι εγώ θα σε ρωτάω τι είναι και θα στάζω
Τι θα πει ασκαρδαμυκτι;;;![]()
Τυπου «ασκαρδαμυκτι εκαυλωσαμεν με το νεο προγραμμα των κοριτσιωνε»;;Δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά ξέρω να το γράφω!!
Σιγά μη σου πω κι άλλες δυσκολες λέξεις και να απολαύσουν τα ζουμια σου τα καρντασια!!
Κατέβα κάτω και θα σου πω το λεξικό Μπαμπινιώτη ανάποδα!!
ΥΓ ασκαρδαμυκτι σημαίνει πολύ γρήγορα, χωρίς να ανοιγοκλείσει βλεφαρο.
Έτσι ακριβώς!!Τυπου «ασκαρδαμυκτι εκαυλωσαμεν με το νεο προγραμμα των κοριτσιωνε»;;![]()
Τώρα με έβαλες σε σκέψεις με αυτήν τη λέξη..!!Δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά ξέρω να το γράφω!!
Σιγά μη σου πω κι άλλες δυσκολες λέξεις και να απολαύσουν τα ζουμια σου τα καρντασια!!
Κατέβα κάτω και θα σου πω το λεξικό Μπαμπινιώτη ανάποδα!!
ΥΓ ασκαρδαμυκτι σημαίνει πολύ γρήγορα, χωρίς να ανοιγοκλείσει βλεφαρο.
Εγώ αλλιώς το σκέφτηκα αλλά και αυτό βγάζει νόημα ..!!Τυπου «ασκαρδαμυκτι εκαυλωσαμεν με το νεο προγραμμα των κοριτσιωνε»;;![]()
Σκέψου κι άλλα να μας πεις για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας...!!Έτσι ακριβώς!!![]()
Γράψε ελεύθερα τη σκέψη σου να δούμεΕγώ αλλιώς το σκέφτηκα αλλά και αυτό βγάζει νόημα ..!!![]()
Αυτό θα το αφήσω στο μυστήριο..!!Γράψε ελεύθερα τη σκέψη σου να δούμεποσό πρόστυχο μυαλό είσαιτι έχει να μας πει ο κ. καθηγητής.![]()
Περιμένω πως και πως να σας απολαύσω
Άντε να κρατηθείς και να μην το βάλεις και ...δεξιά , με αυτή τη θέα!!!