Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 48.124
- Πόντοι
- 11.246
....εσυ τι λες???συγνωμη ρε φιλε
Εκανες τοση ιστορια και μπραβο σου και εβγαλες 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;

....εσυ τι λες???συγνωμη ρε φιλε
Εκανες τοση ιστορια και μπραβο σου και εβγαλες 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;
Δεν με.αρεσει συναγωνιστη το δούλεμα.σε τέτοιες καταστάσεις απο κοινες γυναικες.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ....αρχοντα το προβλημα σου ειναι η εμφανιση, υπηρεσιες κ το προγραμμα των @Irida_msg & @Nicole ή το οικονομικο? Γιατι σε βλεπω γκρινιαζεις συνεχεια εδω στο νημα αλλα και σε αλλα λαδονηματα της Θεσσαλονικης!
Ολα ειναι θεμα γουστου, καβλας και δυνατοτητων του καθενος μας, οποιος δεν μπορει ή δεν θελει παει καπου πιο οικονομικα.
![]()
.....αδελφε δεν καταλαβα για ποιο δουλεμα αναφερεσαι?!?!! Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι απαξιωνεις κ προσβαλεις προσωπα οχι γιατι δεν εχουν το "πακετο" (εμφανιση-υπηρεσιες-παροχες) αλλα γιατι δεν μπορεις να το εχεις εσυ! Να υποθεσω οτι ζητας και συχνα-πυκνα "εκπτωσουλες" και οταν δεν τις παρεις αρχιζεις τις κακοηθιες?Δεν με.αρεσει συναγωνιστη το δούλεμα.σε τέτοιες καταστάσεις απο κοινες γυναικες.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Odin επειδή είναι δικά σου κοριτσια καινμ της υποστηριζεις να ξες ότι έχω πάρει την Ίριδα 3 φορές και πέρασα πολύ καλά. ΑΥΤΆ.....αδελφε δεν καταλαβα για ποιο δουλεμα αναφερεσαι?!?!! Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι απαξιωνεις κ προσβαλεις προσωπα οχι γιατι δεν εχουν το "πακετο" (εμφανιση-υπηρεσιες-παροχες) αλλα γιατι δεν μπορεις να το εχεις εσυ! Να υποθεσω οτι ζητας και συχνα-πυκνα "εκπτωσουλες" και οταν δεν τις παρεις αρχιζεις τις κακοηθιες?
Υγ. μην ξεχνας οτι οι "μπουρδελιαρηδες" και οι "κοινες" (οπως απαξιωτικα χαρακτηριζεις) ειμαστε οι δυο πλευρες του ιδιου νομισματος!
...κοιτα αδελφε, "δικα" μου κοριτσια δεν εχω οπως κ να το εννοεις! Συναντησεις εκανα και εγω μαζι τους και περασα αψογα, οπως επισης και λογω αντικειμενου συνεργαστηκαμε σε δυο φωτογραφισεις.Odin επειδή είναι δικά σου κοριτσια καινμ της υποστηριζεις να ξες ότι έχω πάρει την Ίριδα 3 φορές και πέρασα πολύ καλά. ΑΥΤΆ
Το να έχει δικό της χώρο δεν αναιρεί να έρχεται και στον δικό σου. Περισσότερες επιλογέςΠρόσεξε τι εύχεσαι.... Τέτοια κίνηση σίγουρα θα άλλαζε το "τιμολόγιο". Δεν γίνεται από την μια να διαμαρτυρόμαστε για ακριβές υπηρεσίες κ από την άλλη να ζητάμε παροχές που με μαθηματική ακρίβεια θα αυξήσουν το κόστος του ραντεβού. Επιμένω ότι όταν η μέση ανεξάρτητη ή μη χρεώνει κατά μέσο όρο 150€ την ώρα, 300 για 2ωρο με 2 κοπέλες κ τις συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι vfm
Δώσε καμία λεπτομέρεια... γτ σκέφτομαι να την προτιμήσω την ίριδα κ ψήνομαι πολυΗ καλύτερή μου εμπειρία
Σε ευχαριστώ πολύ Ίριδα
Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες....Δώσε καμία λεπτομέρεια... γτ σκέφτομαι να την προτιμήσω την ίριδα κ ψήνομαι πολυ
Δεν υπάρχει λόγος για περισσότερες λεπτομέρειεςΔώσε καμία λεπτομέρεια... γτ σκέφτομαι να την προτιμήσω την ίριδα κ ψήνομαι πολυ
Εινσι στα πολύ άμεσα πλάνα...Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες....
Απλά συναντησέ την...
Θα βγεις "άλλος άνθρωπος"...
Thank you !!Γαμάτη φώτο, μπράβο στα κορίτσια, μπράβο και στον φωτογράφο![]()
Ευχαριστούμε!!Απίθανη φωτογραφία!! Και απίστευτα γκαυλωτική και καλλιτεχνική! Έχετε ήδη μπει στο πρόγραμμα!!
Λεπτομέρειες στο πεδίο της μάχης ..!!Εινσι στα πολύ άμεσα πλάνα...
Καλησπέρα καλή εβδομάδαΚαλημέρα καλή βδομάδα. Νέος εδώ περιμένω πως και πως πότε θα βρεθούμε
Odin επειδή είναι δικά σου κοριτσια καινμ της υποστηριζεις να ξες ότι έχω πάρει την Ίριδα 3 φορές και πέρασα πολύ καλά. ΑΥΤΆ
Δεν με.αρεσει συναγωνιστη το δούλεμα.σε τέτοιες καταστάσεις απο κοινες γυναικες.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Περαστικά σου και σε.εσενα συναδέλφε
Τυπε αμα.σε.περισευουν 300 €για Ίριδα και μια άγνωστη ποιότητας γυναίκα....περαστικά.σου
Ναι γιατί η ίδια ποιότητα είναι να πας στο μπουρδέλο με το να πας για μια ώρα με την Ίριδα ή την Νικόλ και μπορεί και τις δύο μαζι.... Ίδιο βαθμό καθαριότητας και υγιεινής έχουν τα μπουρδέλα με κάποια σεξεργατρια που δουλεύει σε χώρο της ...Η ομορφιά στα μάτια του καθενός μπορεί να διαφέρει και να ποικίλει ανάλογα τα γούστα,αλλά δεν παύει 2 κοπελαρες να σας προσφέρουν υπηρεσίες και δυνατότητες που η πόλη δεν έχει σε αφθονία,σεβασμός πάντα στις κοπέλες που αφιερώνουν το κορμί τους και αφήστε τις σαχλαμάρες και τις κακίες για τις τιμές , ελεύθερη αγορά είναι κανείς δεν σας αναγκάζει να πάτε μαζί τους, καλοδεχούμενη η κριτική είτε αρνητικη είτε θετική,άλλα άτομα που ούτε έχουν πάει με τις κοπέλες ούτε σκοπεύουν να πάνε ... καλύτερα να αποχωρήσουν χωρίς πολλή γκρίνια....Και επειδή έχω ένα εύλογο ερώτημα,γιατί βγάζεις τέτοια χολή για τα κορίτσια ρε μπιφτεκά;Άμα.σε.περισευουν 250.και 300 $ και μπορείς γιατί οχι,αλλα.σκεψου μπορείς να.πας με.τα.λεφτα.αυτα 4-5 φορές με.διαφορετικες.κοπελες η να πας.σε.μπουρδελο με.γαμησι και ακριβό πρόγραμμα.η ενα call girl μουναρα με.σεξ 1 ωρα ...
Το αστείο αγαπητέ είναι πως έχει πάει με την Ίριδα ήδη 3 φορές, και πάλι τη βρίσκει ακριβή. (για Nicole δεν ξέρω, αλλά για να λέει όχι, μάλλον θα έχει πάει και δε θα του έχει αρέσει κάτι)Ναι γιατί η ίδια ποιότητα είναι να πας στο μπουρδέλο με το να πας για μια ώρα με την Ίριδα ή την Νικόλ και μπορεί και τις δύο μαζι.... Ίδιο βαθμό καθαριότητας και υγιεινής έχουν τα μπουρδέλα με κάποια σεξεργατρια που δουλεύει σε χώρο της ...Η ομορφιά στα μάτια του καθενός μπορεί να διαφέρει και να ποικίλει ανάλογα τα γούστα,αλλά δεν παύει 2 κοπελαρες να σας προσφέρουν υπηρεσίες και δυνατότητες που η πόλη δεν έχει σε αφθονία,σεβασμός πάντα στις κοπέλες που αφιερώνουν το κορμί τους και αφήστε τις σαχλαμάρες και τις κακίες για τις τιμές , ελεύθερη αγορά είναι κανείς δεν σας αναγκάζει να πάτε μαζί τους, καλοδεχούμενη η κριτική είτε αρνητικη είτε θετική,άλλα άτομα που ούτε έχουν πάει με τις κοπέλες ούτε σκοπεύουν να πάνε ... καλύτερα να αποχωρήσουν χωρίς πολλή γκρίνια....Και επειδή έχω ένα εύλογο ερώτημα,γιατί βγάζεις τέτοια χολή για τα κορίτσια ρε μπιφτεκά;
Γιατί προσπαθείς να τα μειώσεις στην αρχή και μετέπειτα αφού δε σου βγαίνει κάνεις το καλό παιδι;
Αι σα πέρα άμα δε γουστάρεις...
Δεν τον ξερω τον κυριο ουτε εχει ερθειΤο αστείο αγαπητέ είναι πως έχει πάει με την Ίριδα ήδη 3 φορές, και πάλι τη βρίσκει ακριβή. (για Nicole δεν ξέρω, αλλά για να λέει όχι, μάλλον θα έχει πάει και δε θα του έχει αρέσει κάτι)
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αγαπητή. Προσωπικά ούτε εμείς οι δυο έχουμε βρεθεί, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω την ποιότητα των υπηρεσιών σου, αλλά για να κανονίσατε οι δυο σας ντουετάκι, το σίγουρο είναι ότι θα βρεθούμε κάποια στιγμή, είτε μαζί με τη σχέση μου, εάν είσαι και εσύ οκ με έξτρα κοπέλα, είτε οι 3 μας.Δεν τον ξερω τον κυριο ουτε εχει ερθει
Σε πληροφορω ότι σε 2-3 χρόνια από τώρα η μέση τιμή θα πάει στα 300€ και οι συγκεκριμένες κοπέλες πάλι θα δουλεύουν στο 100ρικο,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο μέσος μλκς και κομπλεξικος ελληναρας θα λέει ότι είναι πολλά τα λεφτά ...Δεν υπάρχει σωτηρία από αυτο το είδος πελάτη....Λες και τους αναγκάζει κάνεις να πάνε με τις συγκεκριμένες κοπέλες ....Το αστείο αγαπητέ είναι πως έχει πάει με την Ίριδα ήδη 3 φορές, και πάλι τη βρίσκει ακριβή. (για Nicole δεν ξέρω, αλλά για να λέει όχι, μάλλον θα έχει πάει και δε θα του έχει αρέσει κάτι)