Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (9 μέλη και 28 επισκέπτες)

Insider_007

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
0
Πόντοι
0
1000009376.jpg

:rose: IRiS & Nicole Signature Massage
(Nuru με λάδι & αιθέρια ελαια) γίνεται με γυμνά σώματα και περιλαμβάνει όλα τα παρακατω:

Μασάζ κεφαλής (Head Massage)
Μυοχαλαρωτικό μασαζ
Body to Body Massage
Barefoot Ashiatsu Massage
Shower together
Sex (Vagina Sex - Nicole), with Handjob, Blowjob & Lesbian (Iris & Nicole)

Διάρκεια/ Κόστος Συνεδρίας:
90' / 250€
120' / 300€

Πληροφορίες:
Εξυπηρετουμε Θεσσαλονίκη, σε Κατοικίες, Γραφεία, Ξενοδοχεία, Airbnb
Κάθε μέρα από τις 14:00 έως τις 0:00
(Late night μετά τις 23:00 +20€)
Για περιοχές μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης +30€

IRiS Massage - Find & Love your inner self

@Nicole & photo by @Odin_
Τέλεια φωτογραφία

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.365
Πόντοι
481
Ωραία αλλα.πανακριβα ,για λιγους αυτα τα γουστα ...προσγείωση και χαμηλα .το προφιλ
Σχετικό αυτό φίλε μου ...Αν έχω καταλάβει καλά, 2ωρο πρόγραμμα με 2 κοπέλες, εκ των οποίων η μία παρέχει "επιπλέον υπηρεσίες", κ με λεσβιακό πρόγραμμα κ με παροχή μασάζ.....ε δεν το λες κακό deal. Εγώ πάντως αν επισκεφθούν ποτέ την Αθήνα, θα δοκιμάσω χωρίς σκέψη.

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
189
Πόντοι
0
Σχετικό αυτό φίλε μου ...Αν έχω καταλάβει καλά, 2ωρο πρόγραμμα με 2 κοπέλες, εκ των οποίων η μία παρέχει "επιπλέον υπηρεσίες", κ με λεσβιακό πρόγραμμα κ με παροχή μασάζ.....ε δεν το λες κακό deal. Εγώ πάντως αν επισκεφθούν ποτέ την Αθήνα, θα δοκιμάσω χωρίς σκέψη.
Άμα.σε.περισευουν 250.και 300 $ και μπορείς γιατί οχι,αλλα.σκεψου μπορείς να.πας με.τα.λεφτα.αυτα 4-5 φορές με.διαφορετικες.κοπελες η να πας.σε.μπουρδελο με.γαμησι και ακριβό πρόγραμμα.η ενα call girl μουναρα με.σεξ 1 ωρα ...

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.347
Πόντοι
4.895
Άμα.σε.περισευουν 250.και 300 $ και μπορείς γιατί οχι,αλλα.σκεψου μπορείς να.πας με.τα.λεφτα.αυτα 4-5 φορές με.διαφορετικες.κοπελες η να πας.σε.μπουρδελο με.γαμησι και ακριβό πρόγραμμα.η ενα call girl μουναρα με.σεξ 1 ωρα ...
Τύπε, όπως και να το κάνεις, VFM είναι στα 300 το δίωρο με δύο κοπέλες, κι ας κάνει η μία μόνο φουλ πρόγραμμα. Τώρα ότι αφορά μπουρδέλα κλπ. δε γουστάρουν όλοι τα μπουρδέλα, ούτε θέλουν να δώσουν 300/ώρα σε μια μουνάρα, που μπορεί να είναι και ΙΚΕΑ. Μια χαρά deal κάνανε οι κοπέλες, και μπράβο τους, όποιοι θέλουν θα τα σκάσουν, όποιοι δε θέλουν, θα προσπεράσουν, τόσο απλά.

Και για να το πάμε και διαφορετικά, εγώ θα τα έσκαγα για FFFM μαζί με τη σχέση μου, και όχι για 2ωρο, αλλά για παραπάνω ώρες, γιατί στις 2 τι να πρωτοκάνεις;;;; Και ναι, θα μπορούσα να πάρω 2 μουνάρες άνετα, αλλά ξέρεις τι, προτιμώ την Ίριδα που είναι και ξηγημένη, και τη γουστάρουμε με τη σχέση μου, τη Nicole δεν τη γνωρίζουμε, αλλά αυτό πάντα αλλάζει.

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
20
Like
1.436
Πόντοι
1.071
Έχοντας εξαιρετική εμπειρία από την Ίριδα όταν ήταν Αθηνα με ΤΕΑ και μόνη της αλλά και με 4 χερια, έχω να πω ότι ζηλεύω εσάς τους Θεσσαλονικείς για αυτό το "πακέτο" μαζί με κοπέλα που το πάει μέχρι τέλους για 2 ώρες!

Σίγουρα δεν είναι λιγα τα χρήματα, αλλά για αποδεδειγμένα καλές υπηρεσίες) εναι VFM.

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
189
Πόντοι
0
Τύπε, όπως και να το κάνεις, VFM είναι στα 300 το δίωρο με δύο κοπέλες, κι ας κάνει η μία μόνο φουλ πρόγραμμα. Τώρα ότι αφορά μπουρδέλα κλπ. δε γουστάρουν όλοι τα μπουρδέλα, ούτε θέλουν να δώσουν 300/ώρα σε μια μουνάρα, που μπορεί να είναι και ΙΚΕΑ. Μια χαρά deal κάνανε οι κοπέλες, και μπράβο τους, όποιοι θέλουν θα τα σκάσουν, όποιοι δε θέλουν, θα προσπεράσουν, τόσο απλά.

Και για να το πάμε και διαφορετικά, εγώ θα τα έσκαγα για FFFM μαζί με τη σχέση μου, και όχι για 2ωρο, αλλά για παραπάνω ώρες, γιατί στις 2 τι να πρωτοκάνεις;;;; Και ναι, θα μπορούσα να πάρω 2 μουνάρες άνετα, αλλά ξέρεις τι, προτιμώ την Ίριδα που είναι και ξηγημένη, και τη γουστάρουμε με τη σχέση μου, τη Nicole δεν τη γνωρίζουμε, αλλά αυτό πάντα αλλάζει.
Τυπε αμα.σε.περισευουν 300 €για Ίριδα και μια άγνωστη ποιότητας γυναίκα....περαστικά.σου

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.347
Πόντοι
4.895

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
630
Πόντοι
301
Τυπε αμα.σε.περισευουν 300 €για Ίριδα και μια άγνωστη ποιότητας γυναίκα....περαστικά.σου
Kαλά, είτε σ'αρέσει η Νικόλ είτε όχι, άγνωστης ποιότητας δεν την λες. Από εκεί και πέρα προφανώς ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει.

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
189
Πόντοι
0
Kαλά, είτε σ'αρέσει η Νικόλ είτε όχι, άγνωστης ποιότητας δεν την λες. Από εκεί και πέρα προφανώς ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει.
Περαστικά σου και σε.εσενα συναδέλφε

• Like
Αντιδράσεις: anonX|

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.347
Πόντοι
4.895

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
47.864
Πόντοι
11.246
....αρχοντα το προβλημα σου ειναι η εμφανιση, υπηρεσιες κ το προγραμμα των @Irida_msg & @Nicole ή το οικονομικο? Γιατι σε βλεπω γκρινιαζεις συνεχεια εδω στο νημα αλλα και σε αλλα λαδονηματα της Θεσσαλονικης!
Ολα ειναι θεμα γουστου, καβλας και δυνατοτητων του καθενος μας, οποιος δεν μπορει ή δεν θελει παει καπου πιο οικονομικα.
:hi:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.347
Πόντοι
4.895
....αρχοντα το προβλημα σου ειναι η εμφανιση, υπηρεσιες κ το προγραμμα των @Irida_msg & @Nicole ή το οικονομικο? Γιατι σε βλεπω γκρινιαζεις συνεχεια εδω στο νημα αλλα και σε αλλα λαδονηματα της Θεσσαλονικης!
Ολα ειναι θεμα γουστου, καβλας και δυνατοτητων του καθενος μας, οποιος δεν μπορει ή δεν θελει παει καπου πιο οικονομικα.
:hi:
Εικάζω ότι το πρόβλημά του είναι το οικονομικό, αλλά οκ, μπορεί να κάνω και λάθος. Σε κάθε περίπτωση, ισχύει αυτό που λες, ότι ο καθένας περπατάει μέχει εκεί που το πορτοφόλι του του επιτρέπει.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
142
Πόντοι
1
Ίριδα κάνε κάτι να βρεθεί δικός σου χώρος για τα ραντεβού.

• Like
Αντιδράσεις: Crixus

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
1.365
Πόντοι
481
Ίριδα κάνε κάτι να βρεθεί δικός σου χώρος για τα ραντεβού.
Πρόσεξε τι εύχεσαι.... Τέτοια κίνηση σίγουρα θα άλλαζε το "τιμολόγιο". Δεν γίνεται από την μια να διαμαρτυρόμαστε για ακριβές υπηρεσίες κ από την άλλη να ζητάμε παροχές που με μαθηματική ακρίβεια θα αυξήσουν το κόστος του ραντεβού. Επιμένω ότι όταν η μέση ανεξάρτητη ή μη χρεώνει κατά μέσο όρο 150€ την ώρα, 300 για 2ωρο με 2 κοπέλες κ τις συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι vfm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom