Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.161
Πόντοι
3.506
1000008232.jpg

:rose: Καλό απόγευμα ♥️
Είσαι καύλα και έτσι αλλά ανέβασε καμιά με εσώρουχα να μην μας πέφτει.

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
343
Πόντοι
21
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Χθεσινή συνάντηση για πρώτη φορά με την Ίριδα πιστεύω ότι στο είδος της είναι καταπληκτική.!!!
Στο επανιδείν λοιπόν...
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:
Μέχρι να σε δω ξανά αγκαλιά....

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Θα μπορούσες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με το "ακριβή" παρακαλώ;
Το ότι για να δώσεις 100 € για μασάζ,πιπα μαζί με το ξενοδοχείο νομίζω ειναι παρα πολλα

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.686
Πόντοι
6.495
Το ότι για να δώσεις 100 € για μασάζ,πιπα μαζί με το ξενοδοχείο νομίζω ειναι παρα πολλα
Άρα το πρόβλημα για σένα είναι ο χώρος; Sorry που θα στο χαλάσω, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Εδώ μας ενδιαφέρει το αν οι υπηρεσίες της (αυτά δηλ. που η ίδια χρεώνει) είναι αξιοπρεπείς, καλές, super, ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Τιμολογιακά η κοπέλα μια χαρά VFM είναι για αυτά που προσφέρει. Οπουδήποτε πας και ζητήσεις καλό μασέρ να έρθει στο χώρο σου, κάτω από 50/ώρα δύσκολα θα βρεις καλό επαγγελματία, οπότε στα 130/2ωρο που ζητά μαζί με το στοματικό, μια χαρά αλοιφή σε κάνει, και μια χαρά απολαμβάνεις πράγματα. Δε θα αναφερθώ καν σε spa ξενοδοχείων που ξεκινάς από 80/50λεπτο, άρα 160/2ωρο μόνο για μασάζ, και με την άλλη ντυμένη φουλ.

Για εμένα, που την έχω πάρει τόσο μόνος, όσο και με τη σχέση μου, η Ίριδα μια χαρά έκανε τη δουλειά της, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξαναπάρουμε γι' αυτό που βγάζει και προσφέρει.

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.686
Πόντοι
6.495
για ολα αυτα ειναι πολλα??
Το πολλά είναι κάτι σχετικό , για σένα μπορεί να μην είναι τίποτα, για άλλον μπορεί να είναι πολλά. Δε θα κρίνω προσωπικά αυτό, αυτό που θα κρίνω είναι πόσο κοστίζει η αγορά έξω, και πότε κάτι είναι VFM.

Αν ο τύπος πήρε 1 ώρα, έκανε βλακεία, απλά και ντόμπρα. Αν δεν είχε για 2ωρο, και ήθελε φουλ, ας πρόσεχε, ας έπερνε κάποια άλλη που προσφέρει φουλ πρόγραμμα. Η κοπέλα το VFM το βγάζει στο 2ωρο, που ξεδιπλώνεται πλήρως στο μασάζ και την περιποίηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom