Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.777
κακως..επρεπε να πας να ανανεωθειςΔεν πήγα κάπου ...![]()
Να σε πάω τώρα που θα ανέβω Θεσσαλονίκη;Δεν πήγα κάπου ...![]()
Είσαι καύλα και έτσι αλλά ανέβασε καμιά με εσώρουχα να μην μας πέφτει.![]()
Καλό απόγευμα
![]()
Α ρε ίριδα καυλα!Ανυπομονώ.ονω να γυρίσω σαλονικα να με αναλαβεις ένα 2ωρο!!!![]()
Καλό απόγευμα
![]()
Ανανεώνομαι και στο σπίτι..!κακως..επρεπε να πας να ανανεωθεις![]()
Καλή αλλα ακριβήΧθεσινή συνάντηση για πρώτη φορά με την Ίριδα πιστεύω ότι στο είδος της είναι καταπληκτική.!!!
Στο επανιδείν λοιπόν...
Θα μπορούσες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με το "ακριβή" παρακαλώ;Καλή αλλα ακριβή
Μαλον αστειευσαι η δεν εχεις συναντηθει μαζι της !!!Καλή αλλα ακριβή
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Χθεσινή συνάντηση για πρώτη φορά με την Ίριδα πιστεύω ότι στο είδος της είναι καταπληκτική.!!!
Στο επανιδείν λοιπόν...
Καλό μήνα αγαπημένη, υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα έρχονται!![]()
Καλό μήνα να έχουμε με υγεία και αγάπη
![]()
Οχι ρε μωρο...τι μας κανειςςςςςςςς??????![]()
Καλό μήνα να έχουμε με υγεία και αγάπη
![]()
Το ότι για να δώσεις 100 € για μασάζ,πιπα μαζί με το ξενοδοχείο νομίζω ειναι παρα πολλαΘα μπορούσες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με το "ακριβή" παρακαλώ;
3 φορές σε ανδρομεδα.και ρεξ πηγα και δεν.λεω πολύ καλή αλλα με 100 € κάνεις σεξ με.ποιο ωραίο μουνιΜαλον αστειευσαι η δεν εχεις συναντηθει μαζι της !!!
Άρα το πρόβλημα για σένα είναι ο χώρος; Sorry που θα στο χαλάσω, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Εδώ μας ενδιαφέρει το αν οι υπηρεσίες της (αυτά δηλ. που η ίδια χρεώνει) είναι αξιοπρεπείς, καλές, super, ή δεν ξέρω κι εγώ τι.Το ότι για να δώσεις 100 € για μασάζ,πιπα μαζί με το ξενοδοχείο νομίζω ειναι παρα πολλα
για ολα αυτα ειναι πολλα??Το ότι για να δώσεις 100 € για μασάζ,πιπα μαζί με το ξενοδοχείο νομίζω ειναι παρα πολλα
Το πολλά είναι κάτι σχετικό , για σένα μπορεί να μην είναι τίποτα, για άλλον μπορεί να είναι πολλά. Δε θα κρίνω προσωπικά αυτό, αυτό που θα κρίνω είναι πόσο κοστίζει η αγορά έξω, και πότε κάτι είναι VFM.για ολα αυτα ειναι πολλα??