Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 41
- Like
- 38.123
- Πόντοι
- 11.146
....yeap!!! Νομιζω καιρος για επαναληψη

....yeap!!! Νομιζω καιρος για επαναληψη
Μόλις ξεφύγω από την γυναίκα μου κατευθείαν ραντεβού!
ακουω πρόβλεψη για το επόμενο επεισόδιο..., εγώ βλέπω ένα ωραιότατο footjob και για μετά ποιος ξέρει...
και εχεις καθυστερησει !!!!!....yeap!!! Νομιζω καιρος για επαναληψη![]()
Τί άλλο να κάνει η γυναικα....; Σπαθιά να καταπιεί;
Ωωω Ίριδα , νομίζω η πιο σέξυ εμφανιση σου, σε κάνει πολύ αισθησιακη αυτό το στυλ![]()
Καλό μήνα με αγάπη και φως!!
![]()
...αρχοντα πρεπει να σου'χει ξεφυγει επεισοδιο, το footjob νομιζω επαιξε ηδηακουω πρόβλεψη για το επόμενο επεισόδιο..., εγώ βλέπω ένα ωραιότατο footjob και για μετά ποιος ξέρει...
πρεπει να ξαναμελετησω την υλη αμεσα!...αρχοντα πρεπει να σου'χει ξεφυγει επεισοδιο, το footjob νομιζω επαιξε ηδη![]()
Μεταξεταστεος .... Τον Σεπτεμβριο διαβασμενος !!!πρεπει να ξαναμελετησω την υλη αμεσα!
κατσε ρε φιλε που επαιξε και το χασαμε;...αρχοντα πρεπει να σου'χει ξεφυγει επεισοδιο, το footjob νομιζω επαιξε ηδη![]()
Θα μπούνε κ επαναλήψεις το καλοκαίρι όπως κάνουν τα κανάλια κ θα το δειςκατσε ρε φιλε που επαιξε και το χασαμε;
ΚαλησπέραΚαλησπέρα !
Να ρωτήσω θέλω κάτι, πόσες μέρες νωρίτερα πρέπει να καλέσω για το επιθυμητό ραντεβού ?
Επίσης δέχεσαι και ζευγάρια ή όχι ?
Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ ενημέρωση !ΚαλησπέραΜπορείς και την ίδια ημέρα να καλέσεις αλλά όσο πιο νωρίς είναι καλύτερα για να υπάρχει διαθεσιμότητα τις ώρες που σε εξυπηρετουν.
Δέχομαι και ζευγάρια ναι
ΚαλησπέραΚαλησπέρα, υπάρχει κάποια προτίμηση (η ακόμα καλύτερα σύσταση )σε ξενοδοχείο/Airbnb ανατολικά/κέντρο?
απα πα πα πα κολαση