Logan3_1987
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ελα ντε… πού είναι το κορίτσι μας;;
Καλά είμαι ... σύντομα θα ανεβάσω και υλικόΓιατί τέτοια νέκρα στο νήμα? Ολα καλα με την Ιριδα?
Αφήστε την κοπέλα ήσυχη, ρε αλήτες! Χαχα!Καλά είμαι ... σύντομα θα ανεβάσω και υλικό
Φιλάκια![]()
Μόνο αυτά δέχεσαι δλδ?αν ειναι κάποιο rbnb στο κέντρο της επιλογής μας?ΚαλησπέραΣτο κέντρο είναι το Rex hotel στη Μοναστήριου και το Andromeda στην Κομνηνών. Ανατολικά είναι το Oceanis.
τύπε, μπες λίγο στον κόπο να διαβάσεις τίποτα για την κοπέλα πριν παραθέσεις, όπως π.χ. το "Σχετικά" στο προφίλ της, ή άλλες απαντήσεις της εδώΜόνο αυτά δέχεσαι δλδ?αν ειναι κάποιο rbnb στο κέντρο της επιλογής μας?
Info :
Επικοινωνία : 6943865816 (viber, what's up, sms)
Εξυπηρετώ Θεσσαλονίκη, σε Κατοικίες, Γραφεία, Ξενοδοχεία, Airbnb
Aπό Δευτέρα έως Κυριακή από τις 12:00 έως τις 0:00
(Late night μετά τις 23:00 +10€)
Για περιοχές μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης +20€
Μη του χαλάς το όνειρο να του τα δίνουν όλα στο πιάτο...τύπε, μπες λίγο στον κόπο να διαβάσεις τίποτα για την κοπέλα πριν παραθέσεις, όπως π.χ. το "Σχετικά" στο προφίλ της, ή άλλες απαντήσεις της εδώ
Από το προφίλ της συγκεκριμένα:
ΚΩΛΑΡΑ
Εγώ μόνο για τον δικό σου κώλο ενδιαφέρομαι... Καιρό έχω να τον δω.... @james034 , @italaki , @Spiros_73 , @Xaramofais , @Mythical Zoan & λοιπα μνπνα, λατρεις της ωραιας πισω κινησης!
![]()
Irida_msg
www.bourdela.com
....να παω τοιχο-τοιχο?!?!?!Εγώ μόνο για τον δικό σου κώλο ενδιαφέρομαι... Καιρό έχω να τον δω

Για ενισχυμένο σωβρακακι σε κοφτω ..........να παω τοιχο-τοιχο?!?!?!![]()
Καλό μήνα, Ίριδα!
Καλό μήνα!!! Αν μου επιτρέπεις, έχεις δυνατή κωλάρα, φτιαγμένη για ωραία πράγματα. Γενικά ωραίο σωματάκι και ακόμα πιο ωραίο στήσιμο.
Είσαι τυχερός που εκτός από φωτογράφος τρως και καλά!!! respect.....και λιγα λες!!!!![]()
Τυπε το χω διαβάσει...απλώς ανέφερε για 3 συγκεκριμένα ξενοδοχεία κ μ έκανε εντύπωση κ είπα να κάνω μια διευκρίνηση...τύπε, μπες λίγο στον κόπο να διαβάσεις τίποτα για την κοπέλα πριν παραθέσεις, όπως π.χ. το "Σχετικά" στο προφίλ της, ή άλλες απαντήσεις της εδώ
Από το προφίλ της συγκεκριμένα:
τύπε, αφού τα έχεις διαβάσει, θα είχες διαβάσει και την ερώτηση που απαντούσε, εάν έχει προτίμηση ή εάν έχει να συστήσει κανένα. τα εν λόγω ξενοδοχεία είναι γνωστά στην πόλη για ολιγόωρη διαμονή, δίχως πολλές ερωτήσεις, και σχετικά κοντά (τα του κέντρου), οπότε εάν έχει πολλαπλά ραντεβού, μπορεί να τα συνδυάσει και να γλιτώσει ταξί, μετακινήσεις, κλπ.Τυπε το χω διαβάσει...απλώς ανέφερε για 3 συγκεκριμένα ξενοδοχεία κ μ έκανε εντύπωση κ είπα να κάνω μια διευκρίνηση...