Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.343
Πόντοι
1.056

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
63.720
Πόντοι
36.036
Πόσα επεισόδια έχει ο πρώτος κύκλος ? :coffee:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.399
Πόντοι
3.066

:rose: Πολύ καλή και ζεστή μέρα σήμερα!!! :grin::smiling-face-with-heart-eyes:❤️ video 9

Video by @Odin_
Τι ωραίο αισθησιακό καυλοβινδεο είναι αυτό , δυνατό μουνετο η Ιριδα , επίσης ένα μεγάλο like στη σκηνοθεταρα Odin , αν και θα ήθελα κανα 2 πιο παιχνιδιάρικα κ kinky πλανα ..... όχι σταθερό πλάνο με τριποδι πολυ αματουριλα το τριποδι , λίγη φαντασία κυρ σκηνοθετα μου , φτιάξε κάνα πιο δυνατό πλάνο !!!

Mistis29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.688
Πόντοι
481

:rose: Πολύ καλή και ζεστή μέρα σήμερα!!! :grin::smiling-face-with-heart-eyes:❤️ video 9

Video by @Odin_
Βιντεαρα παιδιά, μπράβο! Νομίζω πως το επεισόδιο πρέπει να είναι ένα ωραίο blowjob!!! Το ζητάει ο λαός χαχαχα

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
191
Πόντοι
0
Μια.φανταστικη εμπειρία είχα.και εγω.με.την.ιριδα,ραντεβου σε.χοτελ ακριβώς στην. ωρα της,ευγενική καθαρή ότι δείχνει στα βίντεο.τα κάνει μπορείς να.γλυψεις να.πιασεις ,δαχτυλάκι.ανετα.γενικα τέλεια και στην πρώτη εκτόνωση και στην δεύτερη μέσα.στο μπάνιο σε.καθαριζει από τα.λαδια και ξανατελειωνεις μαζί τις. ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΕ.ΤΑ.ΧΙΛΙΑ
ΑΞΙΖΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ

josefhat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2023
Like
143
Πόντοι
0
Μια.φανταστικη εμπειρία είχα.και εγω.με.την.ιριδα,ραντεβου σε.χοτελ ακριβώς στην. ωρα της,ευγενική καθαρή ότι δείχνει στα βίντεο.τα κάνει μπορείς να.γλυψεις να.πιασεις ,δαχτυλάκι.ανετα.γενικα τέλεια και στην πρώτη εκτόνωση και στην δεύτερη μέσα.στο μπάνιο σε.καθαριζει από τα.λαδια και ξανατελειωνεις μαζί τις. ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΕ.ΤΑ.ΧΙΛΙΑ
ΑΞΙΖΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ
Πόσο πήγε το μαλλί φίλε;

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
8.189
Πόντοι
1.046
Εγώ πάντως δεν θα άντεχα το παραδέχομαι, αν παιρνούσε το μουνάκι σου τόσο κοντα απο την γλώσσα μου, θα το έγλυφα. Κι ας με μάλωνες μετα...
Δε θα σε μαλωνα...μπορεί και να καθόμουνα :cheesy::cheesy::kiss-mark:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
8.189
Πόντοι
1.046
ΑΞΙΖΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!! :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
191
Πόντοι
0

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
47.887
Πόντοι
11.246
Τι ωραίο αισθησιακό καυλοβινδεο είναι αυτό , δυνατό μουνετο η Ιριδα , επίσης ένα μεγάλο like στη σκηνοθεταρα Odin , αν και θα ήθελα κανα 2 πιο παιχνιδιάρικα κ kinky πλανα ..... όχι σταθερό πλάνο με τριποδι πολυ αματουριλα το τριποδι , λίγη φαντασία κυρ σκηνοθετα μου , φτιάξε κάνα πιο δυνατό πλάνο !!!
....τι να πρωτοεκανα μαγκα μου, one man show! Να κανω το υποκειμενο για το βιντεο, να παιρνω πλανα, να φωτιζω, να κοιταω την σκηνοθεσια-φωτογραφια?!?!?! Και που αντεξα τοσο και τραβηξα αυτα (με αυτα που μου εκανε), αθλος ειναι :cheesy: :cheesy::cheesy:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
47.887
Πόντοι
11.246

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
568
Πόντοι
96
....τι να πρωτοεκανα μαγκα μου, one man show! Να κανω το υποκειμενο για το βιντεο, να παιρνω πλανα, να φωτιζω, να κοιταω την σκηνοθεσια-φωτογραφια?!?!?! Και που αντεξα τοσο και τραβηξα αυτα (με αυτα που μου εκανε), αθλος ειναι :cheesy: :cheesy::cheesy:
Αν θες βοήθεια έρχομαι την επόμενη φορά να κάνω εγω το υποκείμενο για το βίντεο. Μη τα κάνεις όλα μόνος σου

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
8.189
Πόντοι
1.046
εννοεις μήπως .... να (σου) καθόμουνα ..... ?
Όπως θα περνούσα από τη γλώσσα σου που είπες ... Θα καθόμουν να με γλυψεις μάλλον :grin::kiss-mark:
Εσύ θα μου κάτσεις στο μασάζ αυτό δεν το συζητάμε :cheesy::cheesy:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
568
Πόντοι
96
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
8.189
Πόντοι
1.046
Σ' ευχαριστώ παρα πολύ ♥️ Τα πιο kinky έρχονται.... Πρώτα μασάζ :cheesy::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom