Rataplan77
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Από πότε έχεις στο πρόγραμμα σου να ξεκινήσεις;
Αυτό φτιάχνω τώρα για να το ανεβάσωΚούκλα
Πότε θα ανεβάσεις πρόγραμμα και τρόπο επικοινωνίας?
Από πότε έχεις στο πρόγραμμα σου να ξεκινήσεις;
Καλησπέρα Γκρεγκ !! Με μήνυμα viber που θα αναρτήσω μαζί με το πρόγραμμα.Kαλησπέρ Ιριδα πως μπορω να επικοινωνήσω δεν αφηνει να στειλω μνμ
ανεβασε γιατι θα ανεβασουμε εμεις.![]()
...καθαρισε τα cookies απο το ιστορικο (να θυμασαι μονο κωδικους για ολα οσα ανοιγεις ή καθαρισε μονο cookies απο το σαιτ εδω) κ ξαναμπες!
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια εγώ κλείνω ραντεβού και από εδώ. Βγάλε το πρόγραμμα μωρό δεν μπορώ να περιμένω.
....οχι εμενα, τους administrator!!!!
ΠΜ : Λογαριασμος > Ρυθμισεις > Απορρητο > "Επίτρεψε στους άλλους να: " / "Ξεκινούν προσωπικές συζητήσεις μαζί σου" : βαζεις "Μονο Μελη"
![]()
.Όλους σας ευχαριστώ, και εσένα προσωπικά και όλους μα όλους
Δεν ξέρεις τι κουράγιο μου δίνετε για να ξεκινήσω
Μου βγάζει τα παρακάτω, οπότε τι πατάω;
....μονο Μελη κ πατας αποθηκευση (το γκρι κουμπι κατω)
....καθαρισε τα cookies απο το ιστορικο (να θυμασαι μονο κωδικους για ολα οσα ανοιγεις ή καθαρισε μονο cookies απο το σαιτ εδω) κ ξαναμπες!
...εξακολουθεις να μν δεχεσαι πμ κ γραφει οτι "Ο συγκεκριμένος χρήστης δε βρέθηκε."!Odin δεν έβγαλα άκρη με τα pm.
Τα coockies δε τα βρήκα. Έκανα μόνο την επανεκκίνηση της συσκευής.
Βασικά δύο πράγματα δε μου λειτουργούν. Τα pm και τα emogi.
Σ ' ευχαριστώ Οντίν θα του στείλω μήνυμα.
.
.
.
...εξακολουθεις να μν δεχεσαι πμ κ γραφει οτι "Ο συγκεκριμένος χρήστης δε βρέθηκε."!
Απευθυνσου στον @antisthenis να κοιταξει τον λογαρισμο σου, δν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει!
Τα emogi δεν δούλευαν και σε μένα ξαφνικά εδώ και δύο χρόνια αλλά τελευταία επανήλθαν χωρίς να κάνω κάτι ,μικρό το κακό ,δώσε προτεραιότητα στην επίλυση των π.μOdin δεν έβγαλα άκρη με τα pm.
Τα coockies δε τα βρήκα. Έκανα μόνο την επανεκκίνηση της συσκευής.
Βασικά δύο πράγματα δε μου λειτουργούν. Τα pm και τα emogi.
Τιποτα κακό αγαπητέ συναθλητή . Θεσσαλονικιός γαρ γνωριζόμαστε πάνω κάτω ( αν και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και από τα πιο ενεργά μέλη της παρέας ) και επειδή κι εμένα τα ματουδια μου έπεσαν στην Αθήνα είδα ακόμα έναν συντοπίτη του οποίου το βλέμμα έπεσε στην εν λόγω κυρία . Ηταν καθαρά χιουμοριστικό το σχόλιοTi εννοείς αδερφούλη?
Nα κανεις και 12 μετανοιες και να πεις και 14 φορες το πατερ ημωνΚαλημέρα και ζητώ συγγνώμη.
Θα στείλω pm στον Αντισθένη για να διαγράψει όλο το thread, ώστε να το ξεκινήσω από την αρχή σωστά.
Ζήτω συγγνώμη για την αναστάτωση.