Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
....ακομη οχι, φαινεται να μν υπαρχει ο λογαριασμος! Κανε μια αποσυνδεση κ ξαναμπεςΤο έκανα
Λειτουργεί, είναι οκ;
Τώρα το είδα Ίριδα..σε ευχαριστούμε ..Άντε τώρα που έχουμε λίγο χρόνο στην συμπρωτευουσα..Λύκος καλησπέρα
Θα αναρτήσω το πρόγραμμα εδώ, καθώς και υπηρεσίες, διάρκεια, ώρες, κόστος, τηλέφωνο όλα
Λίγη πολύ λίγη ακόμα υπομονή και θα γίνει
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Καλώς σας βρήκα!!!Καλώς ήρθες Θεσσαλονίκη προσπάθησα να στείλω αλλά μου βγάζει το εξής μήνυμα:
Ο συγκεκριμένος χρήστης δε βρέθηκε.
Θα σου πω :πες που να ερθω![]()
Το έκανα.....ακομη οχι, φαινεται να μν υπαρχει ο λογαριασμος! Κανε μια αποσυνδεση κ ξαναμπες
Ίσως εστείλουν μαζεμένα μηνύματα.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Καλώς σας βρήκα!!!
Γιατί όμως ....τι κάνω λάθος.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα σου πω :)
![]()
...καθαρισε τα cookies απο το ιστορικο (να θυμασαι μονο κωδικους για ολα οσα ανοιγεις ή καθαρισε μονο cookies απο το σαιτ εδω) κ ξαναμπες!Το έκανα.
Βασικά κάθε φορά που κλείνω το παράθυρο (από κινητό μπαίνω), μου κάνει μόνο του "αποσύνδεση" και μετά ανοίγω τη σελίδα και κάνω "συνδεση".
Οπως μου μιλάτε νοιωθω τόσο θερμή υποδοχή, με υποδεχέστε τόσο ομορφα που με σκλαβωνετε.Ίσως εστείλουν μαζεμένα μηνύματα.
Όπως και να έχει θα περάσεις όμορφα Θεσσαλονίκη είναι το μόνο σίγουρο.
Ωχ τώρα μου έβαλες δύσκολα..... Θα κάνω μια επανεκκίνηση το κινητό και λογικά θα πρέπει να μπω κάπου στις ρυθμίσεις του browser, να κάνω καθαρισμό cookies...καθαρισε τα cookies απο το ιστορικο (να θυμασαι μονο κωδικους για ολα οσα ανοιγεις ή καθαρισε μονο cookies απο το σαιτ εδω) κ ξαναμπες!
Ti εννοείς αδερφούλη?Παντού είναι τα μάτια σου
Καλησπέρα ΤζίμιΊριδα καλησπέρα. Θα έχεις δικός σου χώρο;;
Σ ' ευχαριστώ πολύ Ραταπλαν !!Καλησπέρα Ίριδα. Ανυπομονούμε για το πρόγραμμα και τις υπηρεσίες σου! Καλή αρχή στη πόλη μας
Δε ξέρω τι άλλο να κάνω να το φτιάξω.Ίριδα τίποτα ακόμα δεν μπορουμε να στείλουμε..