Μονο η αϊνικολιωτη αξιζει,μαγκες.ρε αδερφε τι αξιολογήσεις να δουμε εκει? ολες παλιες ειναι, εδω στο φορουμ τα λεμε καλύτερα νομιζω...οσο για της κοπελες με τις φωτο ολα κομπλε αλλα με μια φώτο δεν βγαζεις συμπερασμα σωστο...γενικα δεν υπαρχει οργάνωση καλη σε ολο το θεμα....εγω δεν ειμαι απο ηρακλειο ειμαι λιγο πιο μακρια αλλα ερχομαι συχνα ηρακλειο και παντα κανω βολτιτσα...και μια καλύτερη ενημέρωση θα βοηθούσε αρκετα νομιζω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 613K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (2 μέλη και 181 επισκέπτες)
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
απο τιμες τι παιζει με της κοπελες αυτες ρε παιδια....εχουν προγράμματα και ετσι; και απο χώρο τι γινετε εχουν δικο τους χορο η θελουν hotel....δωστε τα φωτα σας συναγωνιστές
Η συγκεκριμένη έχει δικό της χώρο στην αρχή της Αμμουδάρας το οποίο ήταν καθαρό. Τώρα από τιμές έχει 50€ η μια φορά και 80€ οι δύο. Και θέλει να ξέρει από την αρχή αν θες μια ή δύο.
irakleio_psaxnw
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Παιδια ενα ξανθο μωρο αινοκαλιωτη μ ειπε μαρια απο ρουμανια!!Απιστευτο μασαζ φοβερη πιπα με παθος!Ανεβηκε πανω μου και με πεθανε!!Ξανθος αγγελος πραγματικα.
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Να τα και τα καλά!!!!!!!!!!
Στην Αινικολιωτη εχθες ηταν η Άντζελα...δε νομιζω οτι χρειαζονται συστάσεις, για οσους δεν ξερουν η Αντζελα ειναι απλα οτι πιο κορυφαιο παιζει στο ηρακλειο...και μουναρα και απιστευτο γαμήσι...ουτε να βιαζεται να σε ξενερωσει ουτε τιποτα...μιλήσαμε λιγο και μου ειπε οτι θα κατσει ηρακλειο λιγες μερες και μετα φευγει και δεν ξερει αν θα ερθει ξανα...οποτε προλαβετε μαγκες...κατω παραλιακη ειναι η εμμανουελα στο ενα και το αλλο ηταν κλειστο...και θα το πω ξανα ρε παιδια, ριχνετε καμια ενημερωση να ξερουμε τι παιζει
η Μαρία πού δουλεύει παιδιά?Την ξερω την Μαρία, ειναι οντως πολυ καλή παιδια!
Kostas_Kriti
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2017
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Η Μαρία που δουλεύει? Στην σκορδιλων? Πιο κάτω από τα ΚΤΕΛ?
ποιο ειναι ποιο κάτω απο τα κτελ?
Μαγαζί στην Αλεξανδρουπόλεως,πίσω από την 62 Μαρτύρων, το πιο διακριτικό της πόλης λόγω θεσης
Το πρωί έχει ένα τσιγγανορουμανακι με πλούσιες καμπύλες και πολύ πρόθυμο στο κρεβατι
Το βράδυ όμως έχει έρθει πάλι η "Μόνικα Μπελουτσι"
Μία ***νάρα μεν, άθλια δε στο κρεβάτι, που ήταν και πέρυσι το καλοκαίρι στο ίδιο σπιτι
Απ ότι κατάλαβα έρχεται από Αθήνα για αρπαχτές στην περιφέρεια.
Προσοχή, μην τη δείτε μ**ναρα και χωθειτε μεσα
Την έχω πάρει 2 φορές πέρυσι και μια χτες και ήταν ο, τι πιο άθλιο έχω πηδηξει στη ζωή μου. Μπαίνεις στο μαγαζί ταυλωμενος, την βλέπεις εντυπωσιακή και μετα βγαίνεις με ψυχολογικά.
Ο, τι πιο ψυχρό, προσβλητικό έχω ζήσει σε μαγαζί.
Δε μιλάμε για γούστα, απλά να πιάσεις λίγο μπουτι και βυζι.
Πιπα από... απέναντι, ανοίγω πόδια, τελειώνει ο μακακάς και δε λέμε ούτε γεια
Σορρυ αλλά τα 30 ευρώ πια είναι ένα μεροκάματο (και βάλε), αν δε σ αρέσει να γ**μιεσαι στην Κρήτη, γύρνα πίσω στο Μεταξουργείο να σε παίρνουν οι Πακιστανοί με 10 ευρω
Γιατί οι υπηρεσίες σου είναι υπηρεσίες Μεταξουργείου με τιμή στούντιο!
Μακρυά, φόλα!!!!
Το πρωί έχει ένα τσιγγανορουμανακι με πλούσιες καμπύλες και πολύ πρόθυμο στο κρεβατι
Μία ***νάρα μεν, άθλια δε στο κρεβάτι, που ήταν και πέρυσι το καλοκαίρι στο ίδιο σπιτι
Την έχω πάρει 2 φορές πέρυσι και μια χτες και ήταν ο, τι πιο άθλιο έχω πηδηξει στη ζωή μου. Μπαίνεις στο μαγαζί ταυλωμενος, την βλέπεις εντυπωσιακή και μετα βγαίνεις με ψυχολογικά.
Σορρυ αλλά τα 30 ευρώ πια είναι ένα μεροκάματο (και βάλε), αν δε σ αρέσει να γ**μιεσαι στην Κρήτη, γύρνα πίσω στο Μεταξουργείο να σε παίρνουν οι Πακιστανοί με 10 ευρω
Μακρυά, φόλα!!!!
για πια λες? για την Άντζελα;Μαγαζί στην Αλεξανδρουπόλεως,πίσω από την 62 Μαρτύρων, το πιο διακριτικό της πόλης λόγω θεσης
Μακρυά, φόλα!!!!
Δεν ξέρω αν την λένε Άντζελα,είναι μια μελαχρινή Μιλφάρα με γαμάτο σώμα,καμπύλες και ωραίο πρόσωπο,που νομίζει ότι είναι η Μπελλούτσι και θα έπρεπε να είναι στις Κάνεςν αντί να παίρνει φίφες σε κακορίζικους πελάτες
Μακρυά
ΥΓ Αϊνικολιώτη έχω να πάω πάνω από χρόνο.
Το περιβάλλον ήταν καλό και οι υπηρεσίες ευπρεπείς,η τιμή λίγο πιο ακριβή,40 ευρώ,αντί των 30 που παίρνουν στην παράγκα.
Μακρυά
ΥΓ Αϊνικολιώτη έχω να πάω πάνω από χρόνο.
Το περιβάλλον ήταν καλό και οι υπηρεσίες ευπρεπείς,η τιμή λίγο πιο ακριβή,40 ευρώ,αντί των 30 που παίρνουν στην παράγκα.
Cazzone στην Αλεξανδρουπόλεως τόσους μήνες είναι η ίδια και η ίδια η ρουμάνα(με τις καμπύλες) που αν δεν κάνω λάθος την λένε Μαριλένα.Πρόθυμη δεν την λες αφού η ρουτίνα της είναι καπότα,αεροπίπα,πως θές,2 στάσεις,μην πιάνεις από εδώ μην ακουμπάς από εκεί και γεια σας.Και είμαι σίγουρος πως δεν λέμε άλλη.Την λεγόμενη "Μόνικα Μπελούτσι" που λες δεν την έχω δει αν και έχω περάσει αρκετές φορές.Τέσπα Αινικωλιώτη και Ανικωλιώτη μόνο γιατί όλα τα άλλα σπιτάκια(με εξαιρέσεις στην παραλιακή) δεν σέβονται τον πελάτη.Μαγαζί στην Αλεξανδρουπόλεως,πίσω από την 62 Μαρτύρων, το πιο διακριτικό της πόλης λόγω θεσης
Μακρυά, φόλα!!!!