Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
όχι μαν,δεν είναι τόσο μεγάλη...εγώ για ελληνίδα την ξέρω απλά παραείναι σιτεμένη αν και δεν της φαίνεται. Πρέπει να ειναι 35+
φιλαρακι σωστα,τα εχω πει και εγω.και εχω ανεβασει κριτικη.αυτο με τους κακεντρεχεις και σεσημασμενους,δεν το καταλαβα.τι εννοεις?Ρε πείτε ότι θέλετε. Το κορίτσι είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και τα σπάει στο ραντεβού. Να φανταστείτε, μ΄έχει ανεχτεί κάμποσες φορές. Για τους κακεντρεχείς και "σεσημασμένους" όλα αυτά...
φρανκι,έφαγες Ιόλη?...είσαι τεράστιος!!!!φιλαρακι σωστα,τα εχω πει και εγω.και εχω ανεβασει κριτικη.αυτο με τους κακεντρεχεις και σεσημασμενους,δεν το καταλαβα.τι εννοεις?

Δεν γνωρίζεις ότι πολλές κριτικές και γνώμες έχουν άλλα κίνητρα; Ότι δεν γίνονται για την ενημέρωσή μας; Μόνον εγώ το βλέπω αυτό;φιλαρακι σωστα,τα εχω πει και εγω.και εχω ανεβασει κριτικη.αυτο με τους κακεντρεχεις και σεσημασμενους,δεν το καταλαβα.τι εννοεις?
και που να δεις αλλες,που οντως ειναι σιτεμενες κυριολεκτικα και το παιζουν και τα πρωτα κορμια και θεογκομενες.αχ φιλε μου,ολα ειναι υποκειμενικα.μονο προσωπικη αντιληψη για να βγανεις συμπερασμα.παντως 35 δεν ειναι και απο πολλες αλλες και φαινεται και ειναι καλλυτερη.εγώ για ελληνίδα την ξέρω απλά παραείναι σιτεμένη αν και δεν της φαίνεται. Πρέπει να ειναι 35+
Πολύ σωστά ομιλείς...και που να δεις αλλες,που οντως ειναι σιτεμενες κυριολεκτικα και το παιζουν και τα πρωτα κορμια και θεογκομενες.αχ φιλε μου,ολα ειναι υποκειμενικα.μονο προσωπικη αντιληψη για να βγανεις συμπερασμα.παντως 35 δεν ειναι και απο πολλες αλλες και φαινεται και ειναι καλλυτερη.
α,εκει το τοποθετεις?αυτο το ξερω και το βλεπω καθε τοσο.νομιζα οτι ηταν σποντα σε μενα.Δεν γνωρίζεις ότι πολλές κριτικές και γνώμες έχουν άλλα κίνητρα; Ότι δεν γίνονται για την ενημέρωσή μας; Μόνον εγώ το βλέπω αυτό;
Σίγουρα είναι αλλά δεν επιμένω αφου την θες μικρότερη ειναι. Μπορεί να σε μπερδεύει το πετιτ λουκ που έχει.,και που να δεις αλλες,που οντως ειναι σιτεμενες κυριολεκτικα και το παιζουν και τα πρωτα κορμια και θεογκομενες.αχ φιλε μου,ολα ειναι υποκειμενικα.μονο προσωπικη αντιληψη για να βγανεις συμπερασμα.παντως 35 δεν ειναι και απο πολλες αλλες και φαινεται και ειναι καλλυτερη.
τι έπαθες φίλε Frank.εδω στα μέρη μας .δεν πέρασες καλά στα ραντεβού ;ψεματα σου λεει ο βρετανος.απο το τουρκμενισταν ειναι,μου το εχει πει,αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ.αλλα γιατι ρε φιλε,μετα απο τοσα χρονια ,ρωτας απο που ειναι?και εσυ και η ιολη ειστε στο μπου χρονια και ζαμανια,τωρα σου ηρθε?και μαλιστα με τετοια ερωτηση?τι να πω και ειμαι και τσαντισμενος απο την προσφατη επισκεψη μου στα μερη σας.μην διαβασω τουτες τις μερες αλλες μαλακιες,γιατι ουτε και γω ξερω τι θα αρχιζω να γραφω.παπαρες ε παπαρες.

ασεμε φιλε,απο που να αρχισω και που να τελειωσω.δεν ειμαι καλα σημερα και σκεφτομαι πολλα.θελω να ηρεμησω ,μην αρχισω τα γαμοσταυριδια εδω μεσα,με ολες τις μαλακιες που αραδιαζουν για την καθε καμενη.τι έπαθες φίλε Frank.εδω στα μέρη μας .δεν πέρασες καλά στα ραντεβού ;![]()
όπως θες φίλε ηρέμησε και μιλάμε αύριοασεμε φιλε,απο που να αρχισω και που να τελειωσω.δεν ειμαι καλα σημερα και σκεφτομαι πολλα.θελω να ηρεμησω ,μην αρχισω τα γαμοσταυριδια εδω μεσα,με ολες τις μαλακιες που αραδιαζουν για την καθε καμενη.
Γιατι ? Ελληνες κακασκημους δεν εχεις δει ?Ελληνιδα παντως δεν πρεπει να ειναι,τα χαρακτηριστικα της παραπεμπουν σε γειτονικη χωρα με ασχημους ανθρωπους
τύπε οι κριτικές που έχει η κοπέλα δεν σου κάνουν?Οποιος συναγωνιστης εχει συναντηθει με την κορασιδα.αν μπορουσε να μου πει πληροφοριες ή να στειλει pm σχετικα με ηλικια,υψος και τα κιλα (σωματοτυπο) της κοπελας.
και γιατί δεν της ζητάς να σου στείλει φωτόΟποιος συναγωνιστης εχει συναντηθει με την κορασιδα.αν μπορουσε να μου πει πληροφοριες ή να στειλει pm σχετικα με ηλικια,υψος και τα κιλα (σωματοτυπο) της κοπελας.