Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλημερα
μηπως ξερει κανεις το τηλ της Ιολης?
σε μένα το είχε κάνειείσαι σίγουρος ,ότι το κάνει αυτό?
...περίεργο...σε μένα το είχε κάνει
αυτό είναι θέμα της ίδιας.εμεις απλά αν συμφωνούμε,την συναντάμε η αλλιώς πάμε σε ποιο οικονομικές λύσεις...πάντως κάνει καλό γαμήσι...εγώ το σκέφτομαι να την ξαναπάρω γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβή.
120 γιά ένα απλό κοριτσάκι?....και συν 50 αν θέλεις κώλο!!!!!....ε, όχι ρε παιδιά το έχει παρα χέσει το μικρό!
αυτό είναι θέμα της ίδιας.εμεις απλά αν συμφωνούμε,την συναντάμε η αλλιώς πάμε σε ποιο οικονομικές λύσεις...
και αν βλέπει οι οι πελάτες της μένουν,και δεν γκρινιάζουν,το κρατάει...Ακριβώς παίκτες μου...Μην ξεχνάτε ότι όλα είναι θέμα ζήτησης και προσφοράς. ΄Ο κάθε άνθρωπος κοστολογεί αυτό που κάνει όσο θέλει
καλά τώρα μιλάω γιά πρί 5-6 χρόνια που την είχα πάρει 1η φορά. τότε κάτι η κάποιους δεν γούσταρε από εδώ και ίσως προφυλασόταν...τώρα τα πάει καλά με το σαιτ.......περίεργο...
καλά τώρα μιλάω γιά πρί 5-6 χρόνια που την είχα πάρει 1η φορά. τότε κάτι η κάποιους δεν γούσταρε από εδώ και ίσως προφυλασόταν...τώρα τα πάει καλά με το σαιτ....
5-6 χρόνια?....με άλλο προφίλ,η γράφτηκες τώρα?καλά τώρα μιλάω γιά πρί 5-6 χρόνια που την είχα πάρει 1η φορά. τότε κάτι η κάποιους δεν γούσταρε από εδώ και ίσως προφυλασόταν...τώρα τα πάει καλά με το σαιτ....
κατι ερωτησεις που κανεις τωρα και εσυ5-6 χρόνια?....με άλλο προφίλ,η γράφτηκες τώρα?

δεν ξέρω...η αγάπη μου,θα φοράει γούνα,και από μέσα γυμνή...κατι ερωτησεις που κανεις τωρα και εσυ![]()
ΥΓ. τελικα τι θα ντυθεις τις αποκριες![]()