Αφου εισαι μοντ δεν μπορείς να τους βγάλεις στην φόρα?η έχουν κλείσει τα παλιά, προφίλ,και καλά αποχωρώ....
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αφου εισαι μοντ δεν μπορείς να τους βγάλεις στην φόρα?η έχουν κλείσει τα παλιά, προφίλ,και καλά αποχωρώ....
από που το έβγαλες το συμπέρασμα?Σταμάτησε να δίνει κώλο ? Κρίμα
γεια σου ρε μαικ κουβαρντα ;)δεν είμαι από αυτους που πανε σε φουρνο για καφε κ παζαρια![]()
![]()
![]()
σε προηγουμενο ποστ βεβαια το πηρες το τζαμπα σου και εσυ ενας τέτοιος μαλακας με εκανε κ ανεβηκα αθηνα για να λυσω μια παρεξηγηση από κοπελα εδώ μεσα κ της ειχαν πει το νικ μου όταν με ειδε με ρωταγε ποιος είμαι (κ όχι τιποτε άλλο δεν εδινε κ κωλο τσαμπα το ταξιδι![]()
![]()
![]()
)
υ.γ η κοπελα φερθηκε αστερατα ζητησε συγνωμη κερασε τον καφε μιλησαμε κυρια κ με το παραπανο
πάντως η κοπέλα χωρίς μαλακίες τον κέρασε με το έτσι θέλω μέχρι που πέταξε τα λεφτά στο τραπέζι γιατί όπως είπε με έφερε Αθήνα χωρίς λόγο κ δεν δεχόταν να την κεράσω κ οφείλω να πω ότι όλη μέρα γενικά κόψαμε βόλτες κ ήταν από τις καλύτερες μου στην Αθήναμπράβο έτσι σε θέλω.κερασματα μόνο σε αυτά τα δύο.
Υ.Γ.peace.
εξήγησα από πάνω ρε τρελε το πήρα δεν λέω αλλά δεν το κυνηγισαγεια σου ρε μαικ κουβαρντα ;)ετσι σε θελω
![]()
σε προηγουμενο ποστ βεβαια το πηρες το τζαμπα σου και εσυ
![]()
![]()
ορίστε ρε,αμέσως να τον προσβάλεις.δεν κυνηγάει ο Μάικ.χαλασε το δίκανο.εξήγησα από πάνω ρε τρελε το πήρα δεν λέω αλλά δεν το κυνηγισα
και για πες ;) Καλή αυτήεξήγησα από πάνω ρε τρελε το πήρα δεν λέω αλλά δεν το κυνηγισα

χαλασμενο ειναιορίστε ρε,αμέσως να τον προσβάλεις.δεν κυνηγάει ο Μάικ.χαλασε το δίκανο.

Έλα μπες στο ζουμι της υπόθεσηςκαι για πες ;) Καλή αυτήφρέσκια
η δεκαετίας
![]()
![]()

5ετιας κ γνωστή εδώ μέσα τότεκαι για πες ;) Καλή αυτήφρέσκια
η δεκαετίας
![]()
![]()
ορίστε ρε,αμέσως να τον προσβάλεις.δεν κυνηγάει ο Μάικ.χαλασε το δίκανο.
πάω να πάρω καραμπίνα τωραχαλασμενο ειναι![]()
![]()

χωρις αδεια πια δεν δινουν :- και εσυ δεν μπορεις να βγαλεις αδεια5ετιας κ γνωστή εδώ μέσα τότε
πάω να πάρω καραμπίνα τωρα![]()

το ζουμί είναι ένα...Έλα μπες στο ζουμι της υπόθεσης![]()
καλά μωρέ θα την βγάλω με φλομπερακιχωρις αδεια πια δεν δινουν :- και εσυ δεν μπορεις να βγαλεις αδεια![]()
![]()
Sorry κατι κακοδιάβασα , νόμιζα οτι ετσι έγραψες εσύ ή κάποιος άλλος,αλλα δεν το βλέπω πουθενά τώρα. Θα είναι της ηλικιας μουαπό που το έβγαλες το συμπέρασμα?
μακκον θα κακοδιαβασες σε άλλη αναφερομουν για άλλο σκηνικοSorry κατι κακοδιάβασα , νόμιζα οτι ετσι έγραψες εσύ ή κάποιος άλλος,αλλα δεν το βλέπω πουθενά τώρα. Θα είναι της ηλικιας μου
στελνεις εμαιλ πανω στο εμαιλ της φωτογραφιας και στο δεινει η ιδια το τηλεφωνοΚαποιος καλο φιλος να μου δωσει το τηλεφωνο της ΙΟΛΗΣ , Ευχαριστω πολυ !!!!