Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κοιτα εδω τι γραφουν οι αλλοι https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiom...gkentrosi-oyte-sti-rigillis-oyte-kai-poythenaΌλοι αυτοί που στέκονταν κλαρίνο χθες στην επέτειο για τους Εβραίους που είναι σήμερα,ξέχασαν τι έγινε το '96;Καλώς καταδίκασαν το Ολοκαύτωμα όμως σαν σήμερα η χώρα μας δέχθηκε επίθεση και είχαμε τρεις νεκρούς υπερασπιστές της...κράτησε τα προσχήματα ο Πρόεδρος της Βουλής όμως ( όσο απίθανο και αν είναι) περιμένω η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που σιώπησε πέρυσι να μιλήσει έστω ΤΩΡΑ.
απολυτα λογικη η απαντηση των πολιτικων.Ωραία πράγματα,το οτι γίνεται εισβολή δεν είναι σημαντικό για τους πολιτικάντηδες
Μα να υποστηρίζουν τους ροζουλι τα μέλη της Ένωσης Ναυτικών Εμπορικού Ναυτικού;Δεν το περίμενα...Κοιτα εδω τι γραφουν οι αλλοι https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiom...gkentrosi-oyte-sti-rigillis-oyte-kai-poythena
Συμφωνώ.Ηρθαν στην κατοχή μου σημερα καποιες φωτο,φαινεται οτι σαν αποστρατος εχεις αλλη πληροφορηση και δεν κωλύεσαι από τις αγκυλώσεις του συστηματος...
Τις δημοσιεύω με καθε επιφυλαξη,δεν τις ειχα δει και δεν ξερω κατα πόσο ανταποκρινονται στην αλήθεια.Αν όμως αληθεύουν,θα πρέπει να στηθούν καποια στιγμη τα Ειδικα Δικαστηρια που πρέπει και να επιβάλλουν τις ποινες που αναλογούν στους υπαιτιους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που συνετελέστηκε τότε...
Δεν εχω να χασω καμια θεση φιλε,αποστρατευτηκα Αρχιπλοίαρχος.Αλλά εχω επιφυλαξεις για τη γνησιότητά τους:Συμφωνώ.
Αυτές είναι.
Είναι και άλλες που δείχνουν το θόλο του ελικοπτέρου διάτρητο από σφαίρες από τουφέκι.
Αυτές τραβήχτηκαν όταν ανασύρθηκε το ελικόπτερο από τον Θοκταριδη (δωρεάν ανέλκυση).
Αυτές που έχεις τραβήχτηκαν 2 μέρες μετά στο υπόστεγο.
Άσε φίλε μου καλύτερα γιατί πολλοί που μίλησαν τότε έχασαν τη θέση τους.
Μόνο κρίμα..
Αθάνατοι

σημιτης,παγκαλος κλπ, το σοβαρο πασοκ να διαχειριστει κρίση,το οτι χασαμε μονο 3 ηταν θαυμα,στην επομενη κριση θα εχουμε το πασοκ του κουλη που εχει αποδειξει οτι ειναι παντελως ανικανο και με χιονια και με ζεστες οπότε οι απωλειες θα ειναι σιγουρα περισσοτερεςΣημίτης Πάγκαλος κλπ εγκληματίες![]()
δε χρειαζεται,θα ρωτησω εσενα που το ξερεις απεξω μωρη ισλαμικη καταπιόλαΟυ να μου χαθείς μωρή χρυσαυγίτικη κουρούνα, που έτσι και δεις Τούρκο θα κατεβάσεις τα βρακιά και θα του ζητήσεις να σου μάθει το οθωμανικό δίκαιο.
στο διορθωσα λίγο γιατι η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει πολυ χρημα στη πασοκοαριστερα στην ελλαδα ειδικα στους επαγγελματιες αριστερους διαδηλωτές,η γερμανια εννοειται απο τους βασικους χορηγούςΟ ελληνικός λαός έχειτρυπηθείεξαγοραστει από την ιδεολογική λαίλαπα της αριστεράς
και διαδηλώνει μόνο για πρεζάκηδες,τρομοκράτες και κατά συρροήν δολοφόνους.
Έχω την εντύπωση ότι οι σωροί των Ηρώων μας ΜΕ τα ρούχα ετάφησαν υπό πέπλο σιωπής για τα ευρήματα που υπήρχαν πάνω τους...ίσως ούτε οι οικείοι να μην τα ξέρουν όλα.Καποιοι που ξέρουν ίσως δεν μιλήσουν ποτέ....Δεν εχω να χασω καμια θεση φιλε,αποστρατευτηκα Αρχιπλοίαρχος.Αλλά εχω επιφυλαξεις για τη γνησιότητά τους:
-Γιατι τωρα μετα απο 25 χρόνια?
-Γιατι δεν υπαρχουν τα ρουχα των συναδέλφων να δούμε αν εχουν σημαδια?
-Γιατι μεχρι τωρα ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλησε με στοιχεία,αφου υπαρχουν,αν υπάρχουν?
Απο την άλλη πο΄τε δεν ειναι αργά,αλλα να αρχισει ερευνα και να φτασει στο τελος.Για να πληρώσουν τα τομαρια που μας πούλησαν.
Ισχύει.Ο ελληνικός λαός έχει τρυπηθεί από την ιδεολογική λαίλαπα της αριστεράς
και διαδηλώνει μόνο για πρεζάκηδες,τρομοκράτες και κατά συρροήν δολοφόνους.
Τρεις με τέσσερις Νόμοι έχουν ροζουλι χρώμα στον εκλογικό χάρτη...η Μακεδονία είναι όλη μπλε.Ισχύει.
Πιστεύω ένα μεγάλο ποσοστό 60-70% που δηλώνει άλλωστε αριστερά-κεντροαριστερά.
Αλλά και πέρα από την ιδεολογία της πουτάνας της αριστεράς, απλά είναι αδιάφοροι και στ' @@ τους όλοι. Φιλοτομαριστές και ωχαδερφιστές.
Τρανταχτό παράδειγμα τα ποσοστά του Σύριζα στη Μακεδονία τον Ιούλιο του '19. Πραγματικά στ' @@ τους όμως για τις Πρέσπες.
Έχω μιλήσει επί μακρόν με πιλότους και της ΠΑ και του ΣΞ για το θέμα. Η βασική ιδέα όσων μου είπαν ειναι πως είναι αδύνατον να δεχθείς πυρά από τέτοια απόσταση, να μην το καταλάβεις και να μην το αναφέρεις στη γέφυρα και να συνεχίζεις ατάραχος την πτήση επιστροφής στη Φρεγάτα. Στην ουσία υποτιμούν τη θυσία των πιλότων όσοι το ισχυρίζονται. Αυτά από τους επαγγελματίες. Το θέμα είναι αυτές οι τρύπες που όντως δείχνουν να έχουν δημιουργηθεί από βολίδες. Αλλά δε νομίζω ότι όλοι αυτοί που ενεπλάκησαν στις έρευνες να είναι τόσο ενταγμένοι σε μια συνωμοσία σιωπής. Κάποιος θα μιλούσε. Δε μιλάμε για ένα δύο άτομα.Δεν εχω να χασω καμια θεση φιλε,αποστρατευτηκα Αρχιπλοίαρχος.Αλλά εχω επιφυλαξεις για τη γνησιότητά τους:
-Γιατι τωρα μετα απο 25 χρόνια?
-Γιατι δεν υπαρχουν τα ρουχα των συναδέλφων να δούμε αν εχουν σημαδια?
-Γιατι μεχρι τωρα ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλησε με στοιχεία,αφου υπαρχουν,αν υπάρχουν?
Απο την άλλη πο΄τε δεν ειναι αργά,αλλα να αρχισει ερευνα και να φτασει στο τελος.Για να πληρώσουν τα τομαρια που μας πούλησαν.
Aυτό που διαπιστώνω τα τελευταία χρόνια, είναι ότι τουλάχιστον μετά το ξεβράκωμα της αριστεράς από το σύριζα,Ισχύει.
Πιστεύω ένα μεγάλο ποσοστό 60-70% που δηλώνει άλλωστε αριστερά-κεντροαριστερά.
Αλλά και πέρα από την ιδεολογία της πουτάνας της αριστεράς, απλά είναι αδιάφοροι και στ' @@ τους όλοι. Φιλοτομαριστές και ωχαδερφιστές.
Τρανταχτό παράδειγμα τα ποσοστά του Σύριζα στη Μακεδονία τον Ιούλιο του '19. Πραγματικά στ' @@ τους όμως για τις Πρέσπες.
Δεν με κατάλαβες.Τρεις με τέσσερις Νόμοι έχουν ροζουλι χρώμα στον εκλογικό χάρτη...η Μακεδονία είναι όλη μπλε.
3-4 στην ηπειρωτική Ελλάδα και το σύνολο της Κρήτης.Δεν με κατάλαβες.
Μπες στο ekloges.ypes.gr και δες τα ποσοστά.
Έχω μιλήσει επί μακρόν με πιλότους και της ΠΑ και του ΣΞ για το θέμα. Η βασική ιδέα όσων μου είπαν ειναι πως είναι αδύνατον να δεχθείς πυρά από τέτοια απόσταση, να μην το καταλάβεις και να μην το αναφέρεις στη γέφυρα και να συνεχίζεις ατάραχος την πτήση επιστροφής στη Φρεγάτα. Στην ουσία υποτιμούν τη θυσία των πιλότων όσοι το ισχυρίζονται. Αυτά από τους επαγγελματίες. Το θέμα είναι αυτές οι τρύπες που όντως δείχνουν να έχουν δημιουργηθεί από βολίδες. Αλλά δε νομίζω ότι όλοι αυτοί που ενεπλάκησαν στις έρευνες να είναι τόσο ενταγμένοι σε μια συνωμοσία σιωπής. Κάποιος θα μιλούσε. Δε μιλάμε για ένα δύο άτομα.