kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.309
- Πόντοι
- 456
δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα.βεβαιως το βασικο ειναι τί ζηταει κανεις πηγαινοντας στα μαγαζια του ειδους.για να πας με παρεα και να γελασεις ειναι μια χαρα.για να ξεφυγεις απο την καθημερινοτητα ειναι οκ.για να κανεις σχεση εστω και one night με τιποτα.μην αυταπατασθε οτι ειστε ο μοναδικος, ο σπεσιαλ ,αυτος που τελικα θα την κερδισει την κοπελα.επαγγελματιες ειναι κι στοχος τους ειναι αυτος ακριβως .να νιωσετε ετσι.αρκεστειτε στα συναισθηματα εντος του καταστηματος αλλιως μπλεξατε.στο κατω κατω η θαλασσα εχει γινει γιαουρτι εκει εξω.παρτε το κουταλακι σας και παρτε γευση απο παντου.εκτος αν στο παρκινγκ του μαγαζιου σας περιμενει η porsche για να πατε το πρωι στο εξοχικο σας στη μυκονο....και παλι αυτο που θα εχετε καταφερει θα ειναι πολυ μικροτερο απο ό,τι σε μια καφετερια στη γλυφαδα ή στο κολονακι.50- 100 ευρω το πολυ και καληνυχτα.Καλησπέρα στην παρέα! Labradora22 αχ την πάτησες και εσύ με την Σοφία.Στην ίδια φάση ήμουν και εγώ, αλλά δεν ήταν ερωτευμένη μαζί μου όπως πίστευα.Στην αρχή στους πρωτους χορους σε φιλάει για να σε κάνει "δικό" της και να αφήνεις λεφτά μόνο για αυτήν ( όσα αφηνεις δεν έχει σημασία) ώστε να μην παιρνεις άλλες κοπελες. Αμα πας 2-3 φορές ακόμα και δει ότι παιρνεις μόνο αυτή σε χορό ή την κερνας κανα ποτακι θα σου δώσει κανα φουμπου.Αυτο συνεχίζεται κανα μηνα και αμα ανεβάζεις το κασε κάθε φορά θα σου δώσει καναν αριθμό για να σε κρατήσει στην αναμονή. Όπως εσένα και εμένα έχει 100 πελατες για πλακα να ξες. Έξω δεν προκειται να βγει, εμένα με ακυρωνε τελευταία στιγμή κάθε φορα. Σου πετάει και κανα "θες πριβε" Και παει λέγοντας μέχρι που μια φορά ήμουν στο μαγαζί με την παρεα μου και ο κολλητός μου την είδε που χορευε δίπλα του να φασώνει άλλο πελατη και πιο πριν την είχα φασωσει εγώ. Είναι η τακτική της αυτή. Ασε που οπως ειπες δεν θέλεις να μπλεξεις με τον νταβά να βρεις το μπελα σου Μην χάνετε τον χρόνο σας με πουτανες μάγκες. Αμα θέλετε να καβλαντισετε μια στο τόσο πηγαιντε αλκα που έχει και μουνια πελάτισσες και σόου να το ευχαριστηθειτε. Πάντα φιλικά, τα στριπ είναι πολυτελεια στις μέρες μας( δεν λέμε να πας με 20€ στη τσέπη να δεις κανα κωλο και να παρεις 2 χορους, λέμε να πας να το ευχαριστηθείς με κανα 150 ευρώ). Ψάξτε έξω κοπέλες έχει σωρό και θα έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο. Αλλιώς με 20€ φυλής και γεια σας . Πλέον είναι χάσιμο χρόνο η νυχτα. Καλά γαμησια στη παρεα!