Πω καυλιαρα αυτή έκανε καλό χορό στα 5 ευρώΆλλη μία από τις Μουσσες η Καταλινα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.173
- Πόντοι
- 1.191
Κανονικά αυτή θα έπρεπε να μας πληρώνει για να κάνουμε χορό μαζί της!!!Πω καυλιαρα αυτή έκανε καλό χορό στα 5 ευρώ

Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.076
- Πόντοι
- 456
Μλκα μου ισχύει 100%Κανονικά αυτή θα έπρεπε να μας πληρώνει για να κάνουμε χορό μαζί της!!!![]()

Γιατί ρε καλή είναι έχει ωραίο κωλοΚανονικά αυτή θα έπρεπε να μας πληρώνει για να κάνουμε χορό μαζί της!!!![]()
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.173
- Πόντοι
- 1.191
Ναι αλλά έχει και καμιά 20αριά κιλά παραπανίσια, μη μιλήσω και για τη φάτσα που είναι σαν ανάποδο γαμώτοΓιατί ρε καλή είναι έχει ωραίο κωλο

Το έψαξα λιγάκι στο ίντερνετ. Οι Κολομβιανες που έχουν κατά 70%-80% γονίδια λευκής φυλής είναι όσες έχουν καταγωγή από τις Άνδεις. Αυτές θα μας άρεσαν πραγματικά γιατί μας μοιάζουν. Οι υπόλοιπες είναι γυφτοχρωμες, ανακατεματα μαύρων με Ινδιάνους και δεν συμμαζευεται γενικά. Πάντως όπως υπήρχαν Ελληνίδες που τους άρεσε η γυφτουρια και βάζανε στα νύχια τους στρας και μπιρμπιλια, έτσι υπάρχουν και πολλοί Έλληνες που καυλώνουν με γυφτοκαταστασεις γενικά. Είναι διαπιστωμένο αυτό. Βλέπε Γιουσέφ και παρόμοιες. Ορίστε μια Κολομβιανή μάλλον με αρχαία Ιβηρικα γονίδια όπως αυτά των Βάσκων στην Ισπανία. Σα να είσαι με Ευρωπαία είναι. Αλλά δυστυχώς η Ελλάδα έχει καταντήσει για τον λουτσο οικονομικά,.
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Ναι αλλά έχει και καμιά 20αριά κιλά παραπανίσια, μη μιλήσω και για τη φάτσα που είναι σαν ανάποδο γαμώτο![]()
Καλά πόσα κιλά είναι δηλαδή;
20 κιλά είναι μόνο ο κωλος τηςΚαλά πόσα κιλά είναι δηλαδή;
Καλησπέρα μάγκες, Ξέρουμε τι παίζει από τιμές στο queeens of the north (το ρωτάω γιατί είναι βόρεια) και αν ξέρουμε καμία καλή κοπέλα από εκεί με καλά προσωντα.
Καλησπέρα μάγκες, Ξέρουμε τι παίζει από τιμές στο queeens of the north (το ρωτάω γιατί είναι βόρεια) και αν ξέρουμε καμία καλή κοπέλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα μάγκες, Ξέρουμε τι παίζει από τιμές στο queeens of the north (το ρωτάω γιατί είναι βόρεια) και αν ξέρουμε καμία καλή κοπέλα
Πενηντάρι, κατοστάρι, δεκάρι, φτηνούτσικα, αλυσίδα queens είναι γενικά. Προσοχή λίγο στο αλκοόλ γιατί δεν είναι καλό, high-end στριπτιζάδικο της Συγγρού, δεν κατηγορώ γιατί δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά δεν ξέρω και τι γίνεται από πλευράς αλκοόλ, οπότε φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Παρασκευή και Σάββατο πατείς με πατώ σε από φασαριόζικα αγοράκια, οι μεγάλοι προτιμάμε από Τρίτη έως Πέμπτη και Κυριακή, για την λίγη κάπνα, την λίγη φασαρία και τις πολλές επιλογές που τις μέρες αιχμής δεν τις προλαβαίνεις, γιατί τις τρώνε τα δεκάευρα, δηλαδή όλη την ώρα τρέχουνε. Κεράσματα γυναικεία κλασικές τιμές, πολύ μικρή αίθουσα είναι η αλήθεια και ρόστερ πολλές Ευρωπαίες. Χώροι vip της πλάκας, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Συνοικιακό, ζεστό στριπ, αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων, δυστυχώς. Δεν είναι σαν το Caissa, ας πούμε, σε καμία περίπτωση.Καλησπέρα μάγκες, Ξέρουμε τι παίζει από τιμές στο queeens of the north (το ρωτάω γιατί είναι βόρεια) και αν ξέρουμε καμία καλή κοπέλα από εκεί με καλά προσωντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελευταία τροποποίηση:
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.173
- Πόντοι
- 1.191
Μία παρόμοιας ομορφιάς Κολομβιανή συνάντησα πριν λίγες μέρες στο LEGEND. Απίστευτη ομορφιά!!! Δεν έχω ξαναδεί ομορφότερη Κολομπιάνα σε κανένα στριπ. Για τα δικά μου γούστα πάντα. Ούτε καν θα μου πέρναγε απο το μυαλό οτι είναι λατίνα αν δεν μου το έλεγε. Καινούρια η τύπισσα στο μαγαζί. Πιο πολύ έφερνε σε Ισπανίδα, Ιταλίδα. Λιγότερο μαυριδερή απο τις κλασσικές Κολομπιάνες των μαγαζιών. Σαν να έπινα το ποτό μου παρέα με τη μις Κολομβία ένιωσα!!!Το έψαξα λιγάκι στο ίντερνετ. Οι Κολομβιανες που έχουν κατά 70%-80% γονίδια λευκής φυλής είναι όσες έχουν καταγωγή από τις Άνδεις. Αυτές θα μας άρεσαν πραγματικά γιατί μας μοιάζουν. Οι υπόλοιπες είναι γυφτοχρωμες, ανακατεματα μαύρων με Ινδιάνους και δεν συμμαζευεται γενικά. Πάντως όπως υπήρχαν Ελληνίδες που τους άρεσε η γυφτουρια και βάζανε στα νύχια τους στρας και μπιρμπιλια, έτσι υπάρχουν και πολλοί Έλληνες που καυλώνουν με γυφτοκαταστασεις γενικά. Είναι διαπιστωμένο αυτό. Βλέπε Γιουσέφ και παρόμοιες. Ορίστε μια Κολομβιανή μάλλον με αρχαία Ιβηρικα γονίδια όπως αυτά των Βάσκων στην Ισπανία. Σα να είσαι με Ευρωπαία είναι. Αλλά δυστυχώς η Ελλάδα έχει καταντήσει για τον λουτσο οικονομικά,.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.243
- Πόντοι
- 6.286
Ύψος?ηλικία? Φορούσε γυαλακια?Μία παρόμοιας ομορφιάς Κολομβιανή συνάντησα πριν λίγες μέρες στο LEGEND. Απίστευτη ομορφιά!!! Δεν έχω ξαναδεί ομορφότερη Κολομπιάνα σε κανένα στριπ. Για τα δικά μου γούστα πάντα. Ούτε καν θα μου πέρναγε απο το μυαλό οτι είναι λατίνα αν δεν μου το έλεγε. Καινούρια η τύπισσα στο μαγαζί. Πιο πολύ έφερνε σε Ισπανίδα, Ιταλίδα. Λιγότερο μαυριδερή απο τις κλασσικές Κολομπιάνες των μαγαζιών. Σαν να έπινα το ποτό μου παρέα με τη μις Κολομβία ένιωσα!!!![]()
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.173
- Πόντοι
- 1.191
Οχι γυαλιά δεν φορούσε. Ηλικία γύρω στα 25. Μελαχρινή. Ύψος δεν θυμάμαι καλά ,προς το κανονικό νομίζω.Ύψος?ηλικία? Φορούσε γυαλακια?
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 8.345
Στο έφτιαξα λίγο....Η Παμελα που κάνει το sex show στο athens queens στις 3:00 γαμιεται κανονικά στη σκηνή;
Γαμιέται και με πελάτες;
Ξέρει κανείς;
Ευχαριστώ
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.538
- Πόντοι
- 746
Τι ξέρεις που δεν ξέρουμε βρε σατανά,μίλα κανονικά.Στο έφτιαξα λίγο....
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 8.345
Δεν ξέρω τίποτα, απλά του έφτιαξα λίγο την ερώτηση νά είναι λίγο πιο ενδιαφέρουσα.Τι ξέρεις που δεν ξέρουμε βρε σατανά,μίλα κανονικά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 11K