Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
21
Άσε τις 20αρες Σλάβες. Η γριά Σλάβα έχει το ζουμί....
Φίλε δικά μου είναι τα λεφτά τα δικά μου γούστα ικανοποιώ.
Άν εσύ θες να πας με μπαμπούσκες μπορεί ς να πας για τον εαυτό σου.
Ο καθένας με τα γούστα του

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.581
Πόντοι
9.095
Άσε τις 20αρες Σλάβες. Η γριά Σλάβα έχει το ζουμί....
1752864534784.jpeg

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
21

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Είναι νεκρόφιλος με προτίμηση στις μπαμπούσκες
Γεροντοφιλικοί λέγονται στην ιατρική καμάρι μου όσοι βιάζουν 70χρονες γυναίκες. Τέτοιες να τις ψάξουν όσοι πηγαίνουν σε ευαγή ιδρύματα στο Μετάξι και αλλού. Πάντως να σου πω, επειδή προσεγγίζω την μέση ηλικία ντρέπομαι λιγάκι να βλεφαριάζω 20χρονες στρίπερς. Η πιο μεγάλη που έχω κουτουπώσει ήταν μια Ρωσίδα πριν από δυο χρόνια στο Κίνκυ γύρω στα σαράντα-κάτι αλλά το σώμα της είχε αρχίσει να χάνει σημαντικά. Με τράβαγε από τα μανίκια. Οι πιο μικρές την πατήσανε εξαιτίας της απειρίας τους. Δεν καταλάβανε ότι ήθελε βία το πράγμα για να ξεκουνηθώ από τη θέση μου. Να τα λέμε και αυτά. Αλλά και τα πολλά 18 και 19 χρονών καμιά φορά παραπέμπουν σε κρυφό παιδοφιλικό που αρκείται στα νόμιμα του γάλακτος για να μην τον χώσουν μέσα. Παλιά με αφορμή κάποια εγκλήματα που μπαίνανε σε σπίτια και βιάζανε γριές γυναίκες, μια ψυχολόγος είχε πει ότι το κάνουν γιατί το βλέπουν σαν μια νέα μορφή παρθενίας. Είναι πολλά αυτά που δεν ξέρετε και το bou είναι σχολείο των έξυπνων ανθρώπων που ξεστραβώνουν τους άλλους.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Λιγούρια! Πάρτε μάτι σαραντάρα Σλάβα να σας τρέξουνε τα σάλια! ''Η σαραντάρα ίσον δυο εικοσάρες'' τραγούδαγε η μακαρίτισσα λαϊκή αοιδός Ρίτα Σακελλαρίου. Κολώνα του μαγαζιού και δυναμίτης, όχι σαν τα κρυόκωλα μικρά που κυνηγάτε συνέχεια από πίσω μέσα στα στριπ!

Από κάτω οι εικοσάρες που κυνηγάτε συνέχεια από πίσω μέσα στα στριπ για να πάρετε χορό του δεκάρικου. Παραλίγο μια εικοσάρα Λευκορωσίδα να του ρίξει ενός κάγκουρα μια τέτοια μπάτσα όπως στο video γιατί πήγε να πιάσει τον πισινό της μέσα στον κόσμο:

Τελευταία τροποποίηση:

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
21
Γεροντοφιλικοί λέγονται στην ιατρική καμάρι μου όσοι βιάζουν 70χρονες γυναίκες. Τέτοιες να τις ψάξουν όσοι πηγαίνουν σε ευαγή ιδρύματα στο Μετάξι και αλλού. Πάντως να σου πω, επειδή προσεγγίζω την μέση ηλικία ντρέπομαι λιγάκι να βλεφαριάζω 20χρονες στρίπερς. Η πιο μεγάλη που έχω κουτουπώσει ήταν μια Ρωσίδα πριν από δυο χρόνια στο Κίνκυ γύρω στα σαράντα-κάτι αλλά το σώμα της είχε αρχίσει να χάνει σημαντικά. Με τράβαγε από τα μανίκια. Οι πιο μικρές την πατήσανε εξαιτίας της απειρίας τους. Δεν καταλάβανε ότι ήθελε βία το πράγμα για να ξεκουνηθώ από τη θέση μου. Να τα λέμε και αυτά. Αλλά και τα πολλά 18 και 19 χρονών καμιά φορά παραπέμπουν σε κρυφό παιδοφιλικό που αρκείται στα νόμιμα του γάλακτος για να μην τον χώσουν μέσα. Παλιά με αφορμή κάποια εγκλήματα που μπαίνανε σε σπίτια και βιάζανε γριές γυναίκες, μια ψυχολόγος είχε πει ότι το κάνουν γιατί το βλέπουν σαν μια νέα μορφή παρθενίας. Είναι πολλά αυτά που δεν ξέρετε και το bou είναι σχολείο των έξυπνων ανθρώπων που ξεστραβώνουν τους άλλους.
Τυπε 25 χρονών είμαι αυτές που δουλεύουν στα Στριπ οι μικρότερες είναι άνω των 20 οπότε τι μας λες να πούμε

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Τυπε 25 χρονών είμαι αυτές που δουλεύουν στα Στριπ οι μικρότερες είναι άνω των 20 οπότε τι μας λες να πούμε
Δεν κατάλαβες καλά. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμες από πλευράς ηλικιών συμμετεχόντων τσόντες στο ίντερνετ, στις οποίες βλέπεις εικοσάχρονες να πηγαίνουν με άντρες 70-75 χρονών. Αυτοί ονομάζονται στην ιατρική πορνογεροι. Δεν εννοούσα εσένα καθόλου. Απλά ο μικρός σε ηλικία θέλει μικρές και οι μικρές θέλουν αντίστοιχα μικρούς, μόνο που οι γυναίκες που πληρώνονται είναι εξαίρεση γιατί πηγαίνουν με μεγαλύτερους, λόγω του ότι οι μεγαλύτεροι είναι λογικά πιο προχωρημένοι επαγγελματικά και πιο ευκατάστατοι. Ίσως πάντως γι'αυτόν τον λόγο πολλοί φρέσκοι εδώ μέσα ψάχνονται για πιτσιρίκες στρίπερς. Μια στρίπερ ηλικίας 35-40 ετών θα τους φαινόταν σαν θεία τους. Μόνο οι ομοφυλόφιλοι γουστάρουν μεγαλύτερες ηλικιακά από αυτούς γυναίκες. Χαβαλε εξάλλου κάνω εδώ μέσα φίλε απλά. Αν είχα μένος ή κατηγορούσα ανώνυμους ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω προσωπικά, μάλλον τα μυαλά μου δεν θα πηγαίνανε καθόλου καλά. Πάντως στο λέω επειδή είμαι είκοσι χρόνια πελάτης των στριπ, αν βρεθείς κάπου που υπάρχουν παρέες Πακιστανών, θα δεις ότι όλοι τους επιλέγουν στρίπερς της πιο μικρής ηλικίας που υπάρχουν στο μαγαζί γιατί όλοι οι Πακιστανοί είναι παιδοφιλικοί. Στο Πακιστάν παντρεύονται όλοι δεκατριάχρονα και συχνά πρώτες ξαδέρφες τους. Επίσης ξέρεις υπάρχουν και γέροι που πηγαίνουν στα στριπ γιατί όπως μου είχε πει μια Ρουμάνα: "θέλουν να τα κάνουν τώρα γιατί δεν τα κάνανε στα νιάτα τους".

Τελευταία τροποποίηση:

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
508
Πόντοι
301
Δεν κατάλαβες καλά. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμες από πλευράς ηλικιών συμμετεχόντων τσόντες στο ίντερνετ, στις οποίες βλέπεις εικοσάχρονες να πηγαίνουν με άντρες 70-75 χρονών. Αυτοί ονομάζονται στην ιατρική πορνογεροι. Δεν εννοούσα εσένα καθόλου. Απλά ο μικρός σε ηλικία θέλει μικρές και οι μικρές θέλουν αντίστοιχα μικρούς, μόνο που οι γυναίκες που πληρώνονται είναι εξαίρεση γιατί πηγαίνουν με μεγαλύτερους, λόγω του ότι οι μεγαλύτεροι είναι λογικά πιο προχωρημένοι επαγγελματικά και πιο ευκατάστατοι. Ίσως πάντως γι'αυτόν τον λόγο πολλοί φρέσκοι εδώ μέσα ψάχνονται για πιτσιρίκες στρίπερς. Μια στρίπερ ηλικίας 35-40 ετών θα τους φαινόταν σαν θεία τους. Μόνο οι ομοφυλόφιλοι γουστάρουν μεγαλύτερες ηλικιακά από αυτούς γυναίκες. Χαβαλε εξάλλου κάνω εδώ μέσα φίλε απλά. Αν είχα μένος ή κατηγορούσα ανώνυμους ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω προσωπικά, μάλλον τα μυαλά μου δεν θα πηγαίνανε καθόλου καλά. Πάντως στο λέω επειδή είμαι είκοσι χρόνια πελάτης των στριπ, αν βρεθείς κάπου που υπάρχουν παρέες Πακιστανών, θα δεις ότι όλοι τους επιλέγουν στρίπερς της πιο μικρής ηλικίας που υπάρχουν στο μαγαζί γιατί όλοι οι Πακιστανοί είναι παιδοφιλικοί. Στο Πακιστάν παντρεύονται όλοι δεκατριάχρονα και συχνά πρώτες ξαδέρφες τους. Επίσης ξέρεις υπάρχουν και γέροι που πηγαίνουν στα στριπ γιατί όπως μου είχε πει μια Ρουμάνα: "θέλουν να τα κάνουν τώρα γιατί δεν τα κάνανε στα νιάτα τους".
Δηλαδή σε μένα που μου αρέσουν οι μεγαλύτερες είμαι γκει?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.068
Πόντοι
456
Δηλαδή σε μένα που μου αρέσουν οι μεγαλύτερες είμαι γκει?
Περίμενε να σου εξηγήσω εγώ επιστημονικά. Δώσε βάση όμως ε.
Αν είσαι 20άρης και γουστάρεις 21-26 είσαι κομπλέ straight
Αν είσαι 23άρης και γουστάρεις 24-29 straight
Αν είσαι 27άρης και γουστάρεις 28-32 πάλι straight αλλά οριακά
Αν είσαι 29άρης και γουστάρεις 30-34 κομπλέ ας πούμε αλλά αρχίζουμε να έχουμε θέμα
Αν είσαι 32άρης και γουστάρεις 33-36 έχεις αρχίσει λίγο να βάζεις όπισθεν
Αν είσαι 35άρης και γουστάρεις 36-40 την έχεις κουμπώσει για τα καλά την όπισθεν αλλά δεν πας μακριά
Αν τώρα είσαι 38άρης και γουστάρεις 40-45 ε ναι είσαι gay
Αν είσαι 45άρης, 50άρης και βάλε που γουστάρεις 55/60 κλπ ε τότε είσαι παλιόπουστας

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
508
Πόντοι
301
Περίμενε να σου εξηγήσω εγώ επιστημονικά. Δώσε βάση όμως ε.
Αν είσαι 20άρης και γουστάρεις 21-26 είσαι κομπλέ straight
Αν είσαι 23άρης και γουστάρεις 24-29 straight
Αν είσαι 27άρης και γουστάρεις 28-32 πάλι straight αλλά οριακά
Αν είσαι 29άρης και γουστάρεις 30-34 κομπλέ ας πούμε αλλά αρχίζουμε να έχουμε θέμα
Αν είσαι 32άρης και γουστάρεις 33-36 έχεις αρχίσει λίγο να βάζεις όπισθεν
Αν είσαι 35άρης και γουστάρεις 36-40 την έχεις κουμπώσει για τα καλά την όπισθεν αλλά δεν πας μακριά
Αν τώρα είσαι 38άρης και γουστάρεις 40-45 ε ναι είσαι gay
Αν είσαι 45άρης, 50άρης και βάλε που γουστάρεις 55/60 κλπ ε τότε είσαι παλιόπουστας
Η αλήθεια είναι ότι είμαι 22 και γουσταρω 30ρες χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι κοπέλες απο 18 έως 22 ασπουμε μου περνάνε αδιάφορες

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.068
Πόντοι
456
Η αλήθεια είναι ότι είμαι 22 και γουσταρω 30ρες χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι κοπέλες απο 18 έως 22 ασπουμε μου περνάνε αδιάφορες
Φίλε το έσωσες γιατί με το 30 που είπες παίζεις στα όρια :effemine:. Όλα καλά όμως

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
404
Πόντοι
21

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.171
Πόντοι
1.191
Καλημερα σας. Πλεον τ κορίτσια και επισημα βιζιταρουν

Αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι η Αννα Μαρία απο golden
Και αυτή είναι η Maya από golden και Μουσσες
Η πρώτη μου έχει συστηθεί ως Καμίλα στο γκόλντεν. Πιο ξινή κι απο λεμόνι. Απομακρύνεται στον χορό συνέχεια για να μη μπορείς να χουφτώσεις σαν άνθρωπος. Εντωμεταξύ με το ίδιο καλσόν κυκλοφορεί και στο στριπ πάντα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom