Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Καθυστερημένε τυπε δεν παρακολουθείς καλά καλά όλα τα ποστ μου.
Τον μισθό σου τον έχω για έξοδα 15μερου.
Και τις Ρωσίδες που συναντώ εγώ σε 1 μήνα δεν τις βλέπεις κάν σε 1 χρόνο.
Είσαι μια τρίχα από τα αρχίδια μου για να μην τα πολυλογουμε.

Όταν σε ξεφτιλιζει ο άλλος χωρίς να σε βρίζει, το λες επιθετική συμπεριφορά γιατί δεν μπορείς αλλιώς να αμυνθείς στην κατωτερότητα σου. Ψάχνεις να πιαστείς από κάπου, ψυχολογικό είναι το θέμα σου.

Χαιρετίσματα από Πολωνία στο μεταξύ που ήρθα για 10 μέρες, πάω να κάνω μασαζακι με 80€ για 1 ώρα, όχι με 130€. Και φαντάσου, θα της παίξω και το μουνακι.
Όχι όπως το άλλο το θύμα που υποστηρίζεις που έσκασε 130€ και ούτε γατάκι δεν έπιασε. Αστείε.
Και αφού έχεις τόσα πολλά και ταξιδεύεις όλη την Ευρώπη για να πηδάς γιατί κάνεις σκόντο στο πενηντάρικο; Ο εξευτελισμός του άλλου δεν γνωρίζεις ότι είναι επίθεση, δεν γνωρίζεις ότι είναι πράξη με την οποία προσπαθείς να προξενήσεις ψυχική ή σωματική βλάβη σε άλλον άνθρωπο; Εκτός βέβαια και αν αυτά σου είναι άγνωστες έννοιες. Σε όλα σου τα μηνύματα υπάρχουν απίστευτη οξυθυμία και επιθετικότητα, φαίνεσαι άνθρωπος που λέει τα πιο γελοία ψέματα για να δείξει ότι το Εγώ του είναι ανυπέρβλητο, τέλειο, γενικά δίνεις εικόνα κοινωνιοπαθούς και κουράζεις εδώ μέσα πολύ. Άντε παράτα το σερφάρισμα εδώ μέσα και βρες τίποτα άλλο να κάνεις πιο εποικοδομητικό, ελπίζω όχι επικίνδυνο.

• Like
Αντιδράσεις: t0t3m

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Και αφού έχεις τόσα πολλά και ταξιδεύεις όλη την Ευρώπη για να πηδάς γιατί κάνεις σκόντο στο πενηντάρικο; Ο εξευτελισμός του άλλου δεν γνωρίζεις ότι είναι επίθεση, δεν γνωρίζεις ότι είναι πράξη με την οποία προσπαθείς να προξενήσεις ψυχική ή σωματική βλάβη σε άλλον άνθρωπο; Εκτός βέβαια και αν αυτά σου είναι άγνωστες έννοιες. Σε όλα σου τα μηνύματα υπάρχουν απίστευτη οξυθυμία και επιθετικότητα, φαίνεσαι άνθρωπος που λέει τα πιο γελοία ψέματα για να δείξει ότι το Εγώ του είναι ανυπέρβλητο, τέλειο, γενικά δίνεις εικόνα κοινωνιοπαθούς και κουράζεις εδώ μέσα πολύ. Άντε παράτα το σερφάρισμα εδώ μέσα και βρες τίποτα άλλο να κάνεις πιο εποικοδομητικό, ελπίζω όχι επικίνδυνο.
Δεν έχω κανένα θέμα να σε ξεφτιλιζω οπότε θες.
Και όχι μόνο πάω Ευρώπη, ψάξε να δεις σχόλια μου και για Ασία. Μια νύχτα μου η ζωή σου όλη.
Μπορούμε να το χοντρυνουμε αν θες να αποδείξεις ποια είναι τα ψέματα που λέω.
Αλλά αν αποδείξω ότι όλα ισχύουν θα πρέπει να σε δούμε με φούστα ως τιμωρία για μια βδομάδα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Πουλάκι μου τελικά μπήκα στον κόπο να διαβάσω τα μηνύματα σου. Άσχημα οικονομικά δεν είμαι αλλά ακόμα και αν έχεις πακτωλό στην κατάσταση σου δεν θα ήθελα να βρίσκομαι. Γιατί βρίζεις συνέχεια με τόση λύσσα τις γυναίκες και την πέφτεις σε όσους πηγαίνουν με trans; Γιατί δείχνεις τόσο κακοποιητικός και μισογύνης;

Τελευταία τροποποίηση:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Η βρωμιάρα να πλύνει κανένα πάτωμα που πατάει ξυπόλητη δεν ξέρει όμως!

Δεν έχω κανένα θέμα να σε ξεφτιλιζω οπότε θες.
Και όχι μόνο πάω Ευρώπη, ψάξε να δεις σχόλια μου και για Ασία. Μια νύχτα μου η ζωή σου όλη.
Μπορούμε να το χοντρυνουμε αν θες να αποδείξεις ποια είναι τα ψέματα που λέω.
Αλλά αν αποδείξω ότι όλα ισχύουν θα πρέπει να σε δούμε με φούστα ως τιμωρία για μια βδομάδα.
Φίλε συγγνώμη που θα στο πω αλλά εδώ μέσα πριν από λίγα χρόνια ήταν ένα άτομο που δεν ενδιαφερόταν καθόλου για τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων και εκδήλωνε τέτοια έντονη επιθετικότητα. Είχε τσαντίσει κάποιον γιατί του έδειχνε απρόκλητα μίσος, ο οποίος όπως σε αυτή την περίπτωση τον είχε πει ψυχοπαθή. Μήπως έχεις κάποια ψυχική διαταραχή και δεν το καταλαβαίνεις;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.266
Πόντοι
4.180
Φίλε συγγνώμη που θα στο πω αλλά εδώ μέσα πριν από λίγα χρόνια ήταν ένα άτομο που δεν ενδιαφερόταν καθόλου για τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων και εκδήλωνε τέτοια έντονη επιθετικότητα. Είχε τσαντίσει κάποιον γιατί του έδειχνε απρόκλητα μίσος, ο οποίος όπως σε αυτή την περίπτωση τον είχε πει ψυχοπαθή. Μήπως έχεις κάποια ψυχική διαταραχή και δεν το καταλαβαίνεις;
Ο ιδιος ειναι αδερφε

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Πουλάκι μου τελικά μπήκα στον κόπο να διαβάσω τα μηνύματα σου. Άσχημα οικονομικά δεν είμαι αλλά ακόμα και αν έχεις πακτωλό στην κατάσταση σου δεν θα ήθελα να βρίσκομαι. Γιατί βρίζεις συνέχεια με τόση λύσσα τις γυναίκες και την πέφτεις σε όσους πηγαίνουν με trans; Γιατί δείχνεις τόσο κακοποιητικός και μισογύνης;
Έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με τη λουτσα.
Ούτε ξέρω για ποιον λες και έχεις αρχίσει να φαίνεται ότι πας να δημιουργήσεις κάποια περσόνα στο μυαλό σου που δεν υπάρχει.
Βρίζω γυναίκες; Ή βρίζω τους πάντες; Πού στον ύπνο σου; Έχεις κάνει το παραμύθι επάγγελμα.

Ψάχνεις να στρέψεις την προσοχή αλλού από τα χάλια σου; Πού έλεγες ότι όλα τα στριπ μπαρ δεν είναι καλά γιατί δεν μπορείς να γαμήσεις.
Ή που τρως πόρτα ή που σε βάζουν να κάτσεις στο μπαρ.

Σε χαλούσε που άλλοι πάμε στο Αλκα και περνάμε καλά και μας έβγαζες ότι έχουμε μετοχές στο μαγαζί ή προνομιακή μεταχείριση.
Έλα που ένας απλός πελάτης είμαι, απλά δεν έχω τα ψυχολογικά σου.

Έλα περαστικά τυπε και πίσω στην σπηλιά σου.
Τα παραμύθια σου αλλού.

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
5
Like
880
Πόντοι
361
Θα ήθελα να ακούσω μια γνώμη και Μια πρόταση σήμερα που ειμαι μόνος μου να πάω να πιω 2 ποτά και να περάσω καλά...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
και μας έβγαζες ότι έχουμε μετοχές στο μαγαζί
Μετοχές στο Αλκατράζ; Φίλε συγγνώμη αλλά αυτού του είδους οι σκέψεις, επειδή έχω εμπειρία από ανθρώπους, θα σου πω ότι είτε έναν απίστευτο ναρκισσισμό δείχνουν είτε κάτι το μεγαλομανιακό. Άκου τώρα μετοχές σε επιχείρηση της νύχτας για να έχει προνομιακή μεταχείριση μέσα σε αυτή. Τι να πω πια... Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου όπως και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα που σε έχουν καταλάβει. Χαμένος χρόνος, χαμένος κόπος. Λες ψέματα για τους άλλους, έχεις παράλογα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, οι γυναίκες είναι για να τις στρώνεις για σφουγγάρισμα και να τους ριχνεις και καμιά κλωτσιά, οι άλλοι μπροστά στα λεφτά σου δεν μετράνε μια και δεν πηδάνε ποτέ μέσα στα στριπτιζάδικα και δείχνεις βέβαιος για αυτό ενώ απευθύνεσαι σε έναν άγνωστο, ανώνυμο σε σένα άνθρωπο, οπότε άσ'το καλύτερα. Κάποια πράγματα δυστυχώς δεν διορθώνονται ποτέ, γιατί η ανθρωπότητα δεν ξέρει απλούστατα ακόμα τον τρόπο να τα φτιάχνει.

zxcv99

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
23
Like
1.307
Πόντοι
1.011

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας, Συναγωνιστής μου είπε ότι είχε επισκεφθεί το toys (δεν θυμάται περίοδο) και ότι πήρε μια στο toys για χώρο και του είπε μην ζουληξει τα βυζιά της επειδή είχαν γάλα.Ξερουμε το όνομα της κοπέλας, οποίος μπορεί να δώσει τα φώτα του!

ugureanu

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
1.488
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα σας, Συναγωνιστής μου είπε ότι είχε επισκεφθεί το toys (δεν θυμάται περίοδο) και ότι πήρε μια στο toys για χώρο και του είπε μην ζουληξει τα βυζιά της επειδή είχαν γάλα.Ξερουμε το όνομα της κοπέλας, οποίος μπορεί να δώσει τα φώτα του!

Έχεις φετίχ;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286
ΑΓΝΟ

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
21
Σε ποιο στριπ θα βρουμε αξιόλογες σλαβο20αρες/25αρες?

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
508
Πόντοι
301

Stories

Νέο!