Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.076
Πόντοι
456

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
508
Πόντοι
301

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Το έψαξα λιγάκι στο ίντερνετ. Οι Κολομβιανες που έχουν κατά 70%-80% γονίδια λευκής φυλής είναι όσες έχουν καταγωγή από τις Άνδεις. Αυτές θα μας άρεσαν πραγματικά γιατί μας μοιάζουν. Οι υπόλοιπες είναι γυφτοχρωμες, ανακατεματα μαύρων με Ινδιάνους και δεν συμμαζευεται γενικά. Πάντως όπως υπήρχαν Ελληνίδες που τους άρεσε η γυφτουρια και βάζανε στα νύχια τους στρας και μπιρμπιλια, έτσι υπάρχουν και πολλοί Έλληνες που καυλώνουν με γυφτοκαταστασεις γενικά. Είναι διαπιστωμένο αυτό. Βλέπε Γιουσέφ και παρόμοιες. Ορίστε μια Κολομβιανή μάλλον με αρχαία Ιβηρικα γονίδια όπως αυτά των Βάσκων στην Ισπανία. Σα να είσαι με Ευρωπαία είναι. Αλλά δυστυχώς η Ελλάδα έχει καταντήσει για τον λουτσο οικονομικά,.

Συνημμένα

• FB_IMG_1753397877378.jpg
    FB_IMG_1753397877378.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 18
Τελευταία τροποποίηση:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Να και μια άλλη:
1753399335639.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Σύντροφοι, συναγωνιστές, γνωρίζουμε ίσως κάτι για Νικόλ; Ξανθιά Ρουμάνα 40άρα στο Kinky, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, φοβερό κώλο;

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες, Ξέρουμε τι παίζει από τιμές στο queeens of the north (το ρωτάω γιατί είναι βόρεια) και αν ξέρουμε καμία καλή κοπέλα από εκεί με καλά προσωντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα μάγκες, Ξέρουμε τι παίζει από τιμές στο queeens of the north (το ρωτάω γιατί είναι βόρεια) και αν ξέρουμε καμία καλή κοπέλα

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.257
Πόντοι
456
Καλησπέρα μάγκες, Ξέρουμε τι παίζει από τιμές στο queeens of the north (το ρωτάω γιατί είναι βόρεια) και αν ξέρουμε καμία καλή κοπέλα από εκεί με καλά προσωντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα μάγκες, Ξέρουμε τι παίζει από τιμές στο queeens of the north (το ρωτάω γιατί είναι βόρεια) και αν ξέρουμε καμία καλή κοπέλα
Πενηντάρι, κατοστάρι, δεκάρι, φτηνούτσικα, αλυσίδα queens είναι γενικά. Προσοχή λίγο στο αλκοόλ γιατί δεν είναι καλό, high-end στριπτιζάδικο της Συγγρού, δεν κατηγορώ γιατί δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά δεν ξέρω και τι γίνεται από πλευράς αλκοόλ, οπότε φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Παρασκευή και Σάββατο πατείς με πατώ σε από φασαριόζικα αγοράκια, οι μεγάλοι προτιμάμε από Τρίτη έως Πέμπτη και Κυριακή, για την λίγη κάπνα, την λίγη φασαρία και τις πολλές επιλογές που τις μέρες αιχμής δεν τις προλαβαίνεις, γιατί τις τρώνε τα δεκάευρα, δηλαδή όλη την ώρα τρέχουνε. Κεράσματα γυναικεία κλασικές τιμές, πολύ μικρή αίθουσα είναι η αλήθεια και ρόστερ πολλές Ευρωπαίες. Χώροι vip της πλάκας, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Συνοικιακό, ζεστό στριπ, αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων, δυστυχώς. Δεν είναι σαν το Caissa, ας πούμε, σε καμία περίπτωση.

Τελευταία τροποποίηση:

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191
Το έψαξα λιγάκι στο ίντερνετ. Οι Κολομβιανες που έχουν κατά 70%-80% γονίδια λευκής φυλής είναι όσες έχουν καταγωγή από τις Άνδεις. Αυτές θα μας άρεσαν πραγματικά γιατί μας μοιάζουν. Οι υπόλοιπες είναι γυφτοχρωμες, ανακατεματα μαύρων με Ινδιάνους και δεν συμμαζευεται γενικά. Πάντως όπως υπήρχαν Ελληνίδες που τους άρεσε η γυφτουρια και βάζανε στα νύχια τους στρας και μπιρμπιλια, έτσι υπάρχουν και πολλοί Έλληνες που καυλώνουν με γυφτοκαταστασεις γενικά. Είναι διαπιστωμένο αυτό. Βλέπε Γιουσέφ και παρόμοιες. Ορίστε μια Κολομβιανή μάλλον με αρχαία Ιβηρικα γονίδια όπως αυτά των Βάσκων στην Ισπανία. Σα να είσαι με Ευρωπαία είναι. Αλλά δυστυχώς η Ελλάδα έχει καταντήσει για τον λουτσο οικονομικά,.
Μία παρόμοιας ομορφιάς Κολομβιανή συνάντησα πριν λίγες μέρες στο LEGEND. Απίστευτη ομορφιά!!! Δεν έχω ξαναδεί ομορφότερη Κολομπιάνα σε κανένα στριπ. Για τα δικά μου γούστα πάντα. Ούτε καν θα μου πέρναγε απο το μυαλό οτι είναι λατίνα αν δεν μου το έλεγε. Καινούρια η τύπισσα στο μαγαζί. Πιο πολύ έφερνε σε Ισπανίδα, Ιταλίδα. Λιγότερο μαυριδερή απο τις κλασσικές Κολομπιάνες των μαγαζιών. Σαν να έπινα το ποτό μου παρέα με τη μις Κολομβία ένιωσα!!!:drooling-face:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.243
Πόντοι
6.286
Μία παρόμοιας ομορφιάς Κολομβιανή συνάντησα πριν λίγες μέρες στο LEGEND. Απίστευτη ομορφιά!!! Δεν έχω ξαναδεί ομορφότερη Κολομπιάνα σε κανένα στριπ. Για τα δικά μου γούστα πάντα. Ούτε καν θα μου πέρναγε απο το μυαλό οτι είναι λατίνα αν δεν μου το έλεγε. Καινούρια η τύπισσα στο μαγαζί. Πιο πολύ έφερνε σε Ισπανίδα, Ιταλίδα. Λιγότερο μαυριδερή απο τις κλασσικές Κολομπιάνες των μαγαζιών. Σαν να έπινα το ποτό μου παρέα με τη μις Κολομβία ένιωσα!!!:drooling-face:
Ύψος?ηλικία? Φορούσε γυαλακια?

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.173
Πόντοι
1.191

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.565
Πόντοι
786
Πολύ ωραία λάτιν είναι και η Κουβανή η Παλόμα. Δουλεύει πουθενά αυτό τον καιρό αυτή;

Λου Σιεν

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
2
Like
306
Πόντοι
0
Η Παμελα που κάνει το sex show στο athens queens στις 3:00 γαμιεται κανονικά στη σκηνή;
Χορεύει και με πελάτες;
Ξέρει κανείς;
Ευχαριστώ

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.655
Πόντοι