δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο ακριβως οι καρτες ταρω φανταζομαι κατι με την μαυρη μαγεια και παραξενο σιγουραΜε κάρτες ταρώ ασχολείται και με τέτοια πράγματα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 496
Και καλά να προβλέψεις το μέλλον κλπ...δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο ακριβως οι καρτες ταρω φανταζομαι κατι με την μαυρη μαγεια και παραξενο σιγουρα
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Μακριά από τέτοια φίλε και είχα δει στο ινστα κάτι περίεργα και την διέγραψα εγώ πάω με την αντίθετη όχθη οπότε δρόμο αυτηΕχω ακουσει οτι ειναι σατανιστρια οντως χαχαχα παρανοικο αυτο τελειως...αλλα ειναι αρκετα δυνατο κομματι κουβαλαει το μαγαζι κατα καποιο τροπο θα ελεγα
Τα ειδα και εγω στο ινσταγκραμ κατι παραξενα και ανατριχιαστικα στορις πουαμα εισαι λογικος και ορθολογιστης σου προκαλουνε ανατριχιλια και να νιωθεις αβολα με αυτα που βλεπεις....ειναι πολυ ασυνηθιστο αυτο στις μερες μας θελει θρασος να το κανει καποιος αυτοΜακριά από τέτοια φίλε και είχα δει στο ινστα κάτι περίεργα και την διέγραψα εγώ πάω με την αντίθετη όχθη οπότε δρόμο αυτη
Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 496
Έτσι φίλε, αυτή φαίνεται από μακριά, νομίζει ότι είναι η μάγισσα και θα μας μαγέψει...Μακριά από τέτοια φίλε και είχα δει στο ινστα κάτι περίεργα και την διέγραψα εγώ πάω με την αντίθετη όχθη οπότε δρόμο αυτη
απο κοντα δηλαδη λεει περι μαγειας και τετοια πραγματα?χαχαχαΈτσι φίλε, αυτή φαίνεται από μακριά, νομίζει ότι είναι η μάγισσα και θα μας μαγέψει...
Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 496
Δεν λέει κάτι τέτοιο από κοντά, απλά το αποπνέει.απο κοντα δηλαδη λεει περι μαγειας και τετοια πραγματα?χαχαχα
Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 496
Καλημέρα φίλε, πλέον χάλασε. Το 2022-2023 ήταν πολύ δυνατή, σου μίλαγε στο χορό, ήταν θετική. Τώρα πολύ ξινή και μόνο κάθεται στο τραπέζι και καπνίζει. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα, αλλά πλέον νομίζω δεν αξίζει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για αυτήν.Τι κάνει η Αναστασία από χορό στο πριβέ;
Προχωράει σε φραπέ τουλαχιστον
Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.271
- Πόντοι
- 1.191
Τύπε αν ξεκινάς ετσι, αστο καλύτερα... χτύπα κανα σουβλακι καλύτερα. φιλικά, ΣαντροΣτο κινκυ όπερα πόσο είναι η είσοδος;
Και ο χορός είναι 5 η 10;
Μετά το σουβλάκι θέλω και ένα οικονομικό στριπτίζΤύπε αν ξεκινάς ετσι, αστο καλύτερα... χτύπα κανα σουβλακι καλύτερα. φιλικά, Σαντρο
Στο ελιτ γενικα να ξερετε εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα σε σχεση με τις χρυσες εποχες του εν ετει 2021 2022...εχουν γινει πολλες αλλαγες στο ροστερ και δεν θυμιζει το peak του....εκτος και αν ακομα εχουν παραμεινει κομματια απο τοτε
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
15 Παρασκευή Σάββατο οι χοροί 10 . Μακριά από Συγγρού. Άμα θες οικονομικό στριπ αυτήν την στιγμή Golden Μπουρνάζι και Μούσες Καλλιθέα.Στο κινκυ όπερα πόσο είναι η είσοδος;
Και ο χορός είναι 5 η 10;
οι μουσσες έχουν 5 ευρώ τον χορό?15 Παρασκευή Σάββατο οι χοροί 10 . Μακριά από Συγγρού. Άμα θες οικονομικό στριπ αυτήν την στιγμή Golden Μπουρνάζι και Μούσες Καλλιθέα.
Μήπως ξέρουμε λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη;όπως ποιο είναι το ινσταγκραμ της;Καλημέρα φίλε, πλέον χάλασε. Το 2022-2023 ήταν πολύ δυνατή, σου μίλαγε στο χορό, ήταν θετική. Τώρα πολύ ξινή και μόνο κάθεται στο τραπέζι και καπνίζει. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα, αλλά πλέον νομίζω δεν αξίζει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για αυτήν.
Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 496
Έχουν προσφορά 10 ευρώ 2 χοροί και 1 ποτό. Μετά ο κάθε επόμενος χορός είναι 5 ευρώοι μουσσες έχουν 5 ευρώ τον χορό?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω τέτοιες πληροφορίες, αλλά πλέον δεν την παίρνω ούτε για απλό χορό επειδή χάλασε πολύΜήπως ξέρουμε λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη;όπως ποιο είναι το ινσταγκραμ της;
Ααα εντάξει κατάλαβα...μηπως γνωριζει κανεις αν η συγκεκριμένη δούλευε και σε αλλα στριπ οπως το Toys πχ;Έχουν προσφορά 10 ευρώ 2 χοροί και 1 ποτό. Μετά ο κάθε επόμενος χορός είναι 5 ευρώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω τέτοιες πληροφορίες, αλλά πλέον δεν την παίρνω ούτε για απλό χορό επειδή χάλασε πολύ
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 204
- Πόντοι
- 21
ναι , κι είσοδος με ποτό στα 10 ευροοι μουσσες έχουν 5 ευρώ τον χορό?
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα σε όλους Σάββατο πέρασμα μεταχαπο καιρό Babylon αρκετό κόσμο 15 ευρώ είσοδο καληνύχτα αρκετές κοπέλες γύρω στης 20 όμως τίποτα ιδιαίτερο θα έλεγα χάλια υλικό πολλές μεγάλες από τα παλιά ανανέωση μηδέν πριβέ 200 ζητάνε περιμένουν κάνα τουρίστα μεθυσμένο τα ποτά έχει με 10 το απλό και μετά 25 με λίγα λόγια πολύ ακριβο για το τίποτα θα αργήσω πολύ να ξαναπάω υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρον μαγαζιά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις