Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η Βάλλια δεν έχει καμία σχέση με τις υπηρεσίες που παρείχε όταν δούλευε στο Κασσανδρας 8γ με λίγα λόγια έχει γίνει τυπική, πονταρε αλλού τα λεφτά σου ,η Μαρίνα η σερβα τελευταία φορά που πήγα μου τα χάλασε έχω γράψει κριτική, για τις άλλες δύο δεν ξέρω.Η Βάλλια στο Καρολαιν -βουλιαγμενης-Καβαλας λεει τιποτε;
επισης εαν υπαρχει καποιος να κανει συγκριση στις Σερβες Μονικα-Μαρινα-Αννα
![]()
Είπα κι εγώ "έγραψε κάποιος ενημέρωση για στούντιο" και αυτά τα post ήταν ερωτήσειςΤελικά εδώ μέσα ασχολούνται με όλα τα άλλα εκτός απ' τις πουτάνες...
Ξέρει κανείς τίποτα ή έχει δοκιμάσει την Κρίστυ απο Μελαντίας 50, Κατεχάκη 5 κτλ κτλ ?????
Η Βάλλια δεν έχει καμία σχέση με τις υπηρεσίες που παρείχε όταν δούλευε στο Κασσανδρας 8γ με λίγα λόγια έχει γίνει τυπική, πονταρε αλλού τα λεφτά σου ,η Μαρίνα η σερβα τελευταία φορά που πήγα μου τα χάλασε έχω γράψει κριτική, για τις άλλες δύο δεν ξέρω.
Προσπάθεια νωρίς το μεσημέρι να βρεθώ με τη Μαρίνα (Σερβα) απο Caroline, που όσες φορές τη πήρα, έχω περάσει πολύ καλά. Πήγα αποφασισμένος για το φουλ των 150....
Πληρώνω, περνάω στο δωμάτιο, κάνω το φρεσκάρισμά μου και περιμένω χαζεύοντας το κινητό. Μετά απο λίγο χτυπάει η πόρτα και μπαίνει η υπηρεσία και ζητόντς μου 1000 συγγνώμη, μου λέει πως ο πελάτης που ήταν με τη Μαρίνα, ζήτησε και 2η ώρα συνεχόμενη κι αν ήθελα να έρθει μια άλλη κοπέλα, ή να μου επιστρέψει τα χρήματα. Δεν το πολυσκέφτηκα και είπα πως ήθελα μόνο τη Μαρίνα. Ντύθηκα λοιπόν, πήρα πίσω τα 150 και πήγα βόλτα μέχρι το Μαυρο Λιθάρι για καφέ....
Καλησπέρα καλησπέρα!![]()
Ζάρα, νέα κοπέλα από Στούντιο 12!![]()
![]()
![]()
Πρόγραμμα:
Εντός ημερών θα μπούν και μερικές ακόμα της συγκεκριμένης ;)
σε αλλο site ειδα στο κωνσταντινουπολεως 92α να εχει 2η βαρδια την Πενυ, ισχυει; η ειναι παπατζα για να παει κοσμος απο εκει;
μάλλον για το λογο που το θρεντ για τα μπουρδέλα απο εκει που ειχε 50 να το βλέπουν έφτασε στους 150,δυστυχώςγιατι τοσο πεσμενα η ενημερωση για τα στουντιο?? δεν πηγαινει κανενας??? ειναι πολυ ακριβα για τις πουτανες που εχουν μονο οι χωροι ειναι πολλη καλοι
Πολλοί κορυφαίοι ενημερωτές σταμάτησαν να γράφουν, για τους δικούς τους λόγους.
Λεφτά δεν υπάρχουν πλέον μετά από 6 χρόνια λιτότητας.
Τα νέα μέλη είτε βαριούνται να γράψουν είτε θέλουν να κρατάνε τις πληροφορίες για τον εαυτό τους.