black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.895
- Πόντοι
- 19.505
Εδοκίμασε κανείς την φερόμενη ως κινέζα Μάιρα στο Ηλία Ηλιού;
πάλι δουλειές μου αναθέτεις;;;;;
Η Χριστίνα, για να σταματήσουν κάποιες βλακείες, είναι η πρώην Καρολίνα που έγινε μετά Σαμπρίνα... και τώρα είναι Χριστίνα... σε ποια μαγαζιά δούλευε? Έκανε τουρνέ σε αρκετά...! Δεν τα αναφέρω αν θέλει κάποιος άλλος ας κάνει μια λίστα! ;) ;) ;)
Αμα σου πω τι ειχα παθει πολυ παλια μ'αυτην θα γαμηθεις στα γελια!!!Δεν πιστευω να ειναι η Χριστινα η μεταλαγμενη? ...........
Επρεπε να το ειχα καταλαβει απο τις φωτο!!!!Ντροπη μου!!!
Εχει καλο κορμι παντως αλλα δεν εχω εμπειρια μαζι της!!!
Τι λιστα να κανουμε ρε συ pitsiriko......εχει αλωνισει σχεδον ολα τα μαγαζια του Λ.Α.!!!
Ακουω...............Αμα σου πω τι ειχα παθει πολυ παλια μ'αυτην θα γαμηθεις στα γελια!!!
Το "πολυ παλια" το τονιζω για να δικαιολογηθω ετσι?
Ντρεπομαι....Ακουω...............
Ελα ρε και εγω ελεγα οτι θα σου ειχε κανει τιποτα περιεργο.........Ντρεπομαι....
Λοιπον ειχα παει πολυ παλια, τουλαχιστον 5 χρονια πριν, στο Κεφ/νιας 75!!!!
Μικρο και αθωο παιδι εγω τοτε καθομαι στο σαλονι και μου παρουσιαζει η τσατσα την Χριστινα!!!Εκφυλη γκομενα λεω απο μεσα μου αλλα τελειως ακωλη!!!Σηκωνομαι ευγενικα ευγενικα να φυγω καθως η υπηρεσια δεν ειχε ακομα τελειωσει το ποιημα με τα προγραμματα και την ωρα που το χερι μου εχει στριψει το πομολο της πορτας ακου τη μαγικη φραση "στα 70 ευρω η κοπελα προσφερει και πρωκτικο"!!!!Η πορτα ξανακλεισε και η συνεχεια πιστευω να ειναι αυτονοητη!!!
Ημουνα στη φαση της ζωης μου που δεν ειχα αφησει κωλο για κωλο στην αγορα τοτε!!! Κατεβαινα στα μαγαζια και οπου ακουγα για κωλο εμπαινα χωρις 2η σκεψη!!! Μιλαμε οτι και πατσαβουρα 60 χρονων να'τανε, αν εδινε κωλο εγω την επαιρνα....... (ευτυχως τωρα την εχω ξεπερασει αυτη την εμμονη)
Παρ'ολα αυτα δεν το ειχα καταλαβει οτι ηταν μεταλλαγμενη μεχρι που περασε ο καιρος και την πετυχαινα συνεχεια σε τσαρκες στα μπουρδελα Εφεσσου, Φυλης 99, Καλιφρονα 12 κλπ οποτε λεω δεν μπορει να ειναι συμπτωση!!!! :- Για να ειμαστε και δικαιοι οφειλω να πω πως αντεχει στο οπισθιο και αγριοτατο σφυροκοπημα παντως!!!Αυτα.....
Το "καποτε" ομως ποτε τελειωνει δεν μου ειπες....εχουν περασει και χρονια απο τοτε!!!!!Ελα ρε και εγω ελεγα οτι θα σου ειχε κανει τιποτα περιεργο.........
Ολοι εχουμε ππατησει στα σκατα καποτε.......
οποιος νυχτα περπατει............
H Μαριανα θα ξεκινησει παλι μεσα στη εβδομαδαΛιτσα η μαριαννα που εξαφανιστηκε?
θα ξεκινησει παλι?
Γράψε και το άλλο ψηφίο στο Δροσοπούλου . 5 ή 7 ?Ηλία Ηλιού 82 :Εβελινα. Ομοίως, ξανθή με ίσια μαλλιά. Έχει εντοπιστεί πρόσφατα και Βριλησσου 55-57 και Δροσοπουλου 9 παλαιότερα.
Θα σε απογοητευσω αρχοντα....Γράψε και το άλλο ψηφίο στο Δροσοπούλου . 5 ή 7 ?
Γιατί ψάχνω την παλιά Έβελυν από Δρσοπούλου 97 , για την οποία είχα γράψει και το πρώτο μου ποστ
Αλλαγη:[move] Σημερα 24/07
[/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - Τζουλια - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/natali]Ναταλι[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Σονια - ? - www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60: www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/laura]Λαουρα[/url] - Αννα
Ευσεβείς πόθοι, Πουτανγαμών.Η Έβελυν ήταν η αδυναμία μου.Τελευταία ενημέρωση -πριν από καιρό- την φέρνει στην Ουκρανία.Γράψε και το άλλο ψηφίο στο Δροσοπούλου . 5 ή 7 ?
Γιατί ψάχνω την παλιά Έβελυν από Δρσοπούλου 97 , για την οποία είχα γράψει και το πρώτο μου ποστ