Σε ευχαριστώ φίλε4 στούντιο υπάρχουν στη Λεωφόρο Αθηνών τα 3 είναι κοντά στο ΠΑΔΑ άλσος Αιγάλεω το άλλο είναι πιο πέρα δίπλα στα εβερεστ της Λεωφόρου. Θα σε συμβούλευα να πάρεις τη Σαμπρίνα από το 343 ακριβώς έξω από το Πανεπιστήμιο είναι πολύ καλή θα σε βοηθήσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 3.892
- Πόντοι
- 8.595
Παίχτη είσαι 19 χρόνια μετά...Καλησπέρα μύστες το πρώτο Καρέα 30 πού είναι? Δεν μπορώ να το βρώ πριζ βοήθεια θέλω να βρώ την χοντρούλα αβγαλτη!!!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 23.724
- Πόντοι
- 8.346
αν κατάφερε να ξανα αδυνατίσει τότε την αξίζει την ταμπέλαΜπα.
Ένα παράδειγμα.
Η Μπέλλα από Συγγρού/Μελάντιας/Αθηνών, που είναι χρόνια στα στούντιο, είχε την ταμπέλα Vip, αφαιρέθηκε, γράφτηκε μια καλή κριτική στο σάιτ τους, τοποθετήθηκε ξανά.
Κωλάνθρωπος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 671
- Πόντοι
- 300
Παπάρια. Έχει παραπάνω κιλά πλέον και εμένα μου φάνηκε κουρασμένη-ξενερωμένη φουλ.αν κατάφερε να ξανα αδυνατίσει τότε την αξίζει την ταμπέλα
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 23.724
- Πόντοι
- 8.346
πολύ κρίμα, όταν δούλευε στριπ και μετά μασάζ ειδικά όπου την γαμούσαμε με 60 ευρώ ήταν κουκλί, όπως στις φωτό της στο πόρταλ, τελευταία φορά την πήρα το καλοκαίρι... παχουλή μεν αλλά ακόμα με καλό σέρβις...Παπάρια. Έχει παραπάνω κιλά πλέον και εμένα μου φάνηκε κουρασμένη-ξενερωμένη φουλ.
Κωλάνθρωπος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 671
- Πόντοι
- 300
πολύ κρίμα, όταν δούλευε στριπ και μετά μασάζ ειδικά όπου την γαμούσαμε με 60 ευρώ ήταν κουκλί, όπως στις φωτό της στο πόρταλ, τελευταία φορά την πήρα το καλοκαίρι... παχουλή μεν αλλά ακόμα με καλό σέρβις...
Δε ξέρω εγώ όταν άκουσα τον προηγούμενο χύστη να λέει στην τσα2 ότι η κοπέλα ήταν κουρασμένη και η απάντηση να είναι αποδίδει καλύτερα σε πρόγραμμα 1ωρα + έπρεπε να είχα σηκωθεί να φύγω. Αλλά βαριόμουνα να τρέχω αλλού. Και όντως ήταν κουρασμένη σα να κολλάει τα τελευταία ένσημα ένα πράγμα. Δε ξέρω αν ήταν η μέρα αλλά εφόσον υπάρχουν επιλογές κλαιν.
Τελευταία έχω περάσει καλά με τη Λαουριτα (Τριγγέτα,Κηφισου), περιμένω την γνωστή Κειτυ που πάντα περνάω καλά που κάνει guest πλέον κάποιες μέρες το μήνα και νομίζω είναι να έρθει αυτή τη βδομάδα, με τη Ζανετ κ.λπ. κ.λπ κλασσικά σίγουρα πράγματα
Πως είναι τελικά ο νέος κωλος?Επιβεβαιώνω δυστυχώς… μένει να τη δούμε στου Δημητράκη τις παραγωγές
Έχουμε upgrade or downgrade?
koursaros66
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 79
- Like
- 6.129
- Πόντοι
- 17.335
Μια ερώτηση . Διάβασα τα ποστ σου και όλο ρωτάς πληροφορίες για την Καταλεα. Σύμφωνα με τα γραφόμενα σου την έχεις πάρει 7 φορές αλλά δεν έχουμε δει ούτε μια κριτική σου ! Το σάιτ λειτουργεί αμφίδρομα! Παίρνω και δίνω πληροφορίες! Καλή συνέχειαΠράγματι στην συντριπτική πλειοψηφία των studio ισχύει αυτό που αναφέρατε, ωστόσο με την kataleya δνε ισχύει. Έχω βρεθεί πάνω από 7 φορές μαζί της και το μεγαλύτερο πρόγραμμα που μπορείς να πάρεις είναι των 100 ευρώ, συνεπώς της μια ώρας.
Γιαυτό σας ρώτησα άμα είναι η συγκεκριμένη ανοιχτή σε τέτοιου είδους προσφορές,καθώς άλλη φάση να είσαι με μια σε ένα studio και αλλιώς σε ένα ξενοδοχείο της επιλογής σου.
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ KATALEYA
Συμπερασματικα αν έχει κανείς κάποια εμπειρία με την kataleya ή αν γνωρίζει για εκτός studio ας γράψει
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 11.219
- Πόντοι
- 9.095
Μια ερώτηση . Διάβασα τα ποστ σου και όλο ρωτάς πληροφορίες για την Καταλεα. Σύμφωνα με τα γραφόμενα σου την έχεις πάρει 7 φορές αλλά δεν έχουμε δει ούτε μια κριτική σου ! Το σάιτ λειτουργεί αμφίδρομα! Παίρνω και δίνω πληροφορίες! Καλή συνέχεια
Δεν μπορώ να πω πως έχεις άδικο...Μια ερώτηση . Διάβασα τα ποστ σου και όλο ρωτάς πληροφορίες για την Καταλεα. Σύμφωνα με τα γραφόμενα σου την έχεις πάρει 7 φορές αλλά δεν έχουμε δει ούτε μια κριτική σου ! Το σάιτ λειτουργεί αμφίδρομα! Παίρνω και δίνω πληροφορίες! Καλή συνέχεια
Αν γνωρίζω κάτι μετά χαράς να το μεταδώσω
Η Καρολάιν που ειναι σημερα στο deluxe ειναι η παλια μετο ιδιο ονομα που ηταν στους Γερμανους . . .
Την έχεις δοκιμάσει;
koursaros66
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 79
- Like
- 6.129
- Πόντοι
- 17.335
Ε άντε ανέβασε μια κριτική για μια από τος εφτά επισκέψεις σου . Τι σου άρεσε και τι δεν σου άρεσεΔεν μπορώ να πω πως έχεις άδικο...
Αν γνωρίζω κάτι μετά χαράς να το μεταδώσω
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.324
- Πόντοι
- 6.795
προ κανενός έτους περνούσα από Καρέα 30, απόξω, είχε μια κάμερα που έβλεπε στα σκαλοπάτια...ή είναι απομεινάρι ή είναι κάτι άλλο. Ιστορικό μαγαζί, μεγάλες στιγμές του αγοραίου πορνογραφήματος εκεί μέσα. Αλλά, δε νομίζω ότι λειτουργεί κάτι τέτοιο πλέον.Παίχτη είσαι 19 χρόνια μετά...
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 3.892
- Πόντοι
- 8.595
δυστυχως η καμερα πρεπει να ειναι απομειναρι...προ κανενός έτους περνούσα από Καρέα 30, απόξω, είχε μια κάμερα που έβλεπε στα σκαλοπάτια...ή είναι απομεινάρι ή είναι κάτι άλλο. Ιστορικό μαγαζί, μεγάλες στιγμές του αγοραίου πορνογραφήματος εκεί μέσα. Αλλά, δε νομίζω ότι λειτουργεί κάτι τέτοιο πλέον.
επικες εποχες με Καρεα 30...
κυρ Βασιλης υποδοχη...και φουλ καλτιλα λεμε
Μαρινα, Λουσι, Λαρα, Σαρα, Ντιανα... τι να πρωτοθυμηθεις
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.324
- Πόντοι
- 6.795
δυστυχως η καμερα πρεπει να ειναι απομειναρι...
Μαρινα, Λουσι, Λαρα, Σαρα, Ντιανα... τι να πρωτοθυμηθεις![]()
κυρ Βασίλης...
απίστευτη φιγούρα, λαδωμένος γκριζοπόντικας με το μάτσο τα κλειδιά στο παντελόνι, βάραγε βάρδια και Φυλής, τον θυμαμαι με τα ελεύθερα πιασίματα, το ποιηματάκι...και στο τέλος να τονίζει:
¨Αλλά...όχι δάχτυλα στο σουφραζέ της κοπέλας¨
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 3.892
- Πόντοι
- 8.595
χαχαχακυρ Βασίλης...
απίστευτη φιγούρα, λαδωμένος γκριζοπόντικας με το μάτσο τα κλειδιά στο παντελόνι, βάραγε βάρδια και Φυλής, τον θυμαμαι με τα ελεύθερα πιασίματα, το ποιηματάκι...και στο τέλος να τονίζει:
¨Αλλά...όχι δάχτυλα στο σουφραζέ της κοπέλας¨
ναι ρε
που ειχε την αρμαθια με τα κλειδια στο παντελονι το υφασματινο...
αλλη επικη ατακα που θυμαμαι εγω
οποιος περασει με την κοπελιτσα θα περασει ζαχαρη, θα περασει βερικοκο...χαχαχα
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.324
- Πόντοι
- 6.795
ήταν cultίλα ο άτιμοςχαχαχα
ναι ρε
που ειχε την αρμαθια με τα κλειδια στο παντελονι το υφασματινο...
αλλη επικη ατακα που θυμαμαι εγω
οποιος περασει με την κοπελιτσα θα περασει ζαχαρη, θα περασει βερικοκο...χαχαχα
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.324
- Πόντοι
- 6.795
Λούσι...ωχ τι θύμησες τώρα.δυστυχως η καμερα πρεπει να ειναι απομειναρι...
Μαρινα, Λουσι, Λαρα, Σαρα, Ντιανα... τι να πρωτοθυμηθεις![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 290K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K