Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (3 μέλη και 174 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Μόλις είδα επιστροφή Νάντιας στο Τατοΐου.Κοντοπουτανο από τα λίγα .Ειχε τιμηθεί μια φορά στο παρελθόν και επιβάλλεται σύντομα επαναληπτική . Εχει κάποιος μύστης νέα για επιβεβαίωση ; Μην τρέχω άδικα μέχρι εκεί

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.522
Πόντοι
6.795
tin_kanw_sfentona έγραψε:
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο νεο forum οποτε καταρχην να ευχηθω καλη αρχη και καλα γαμησια σε ολους τους συναγωνιστες! :)

Επειδη τυχαινει να προτιμω τα στουντιο απο τα μπουρδελα-οπως πιστευω και αλλοι συναδελφοι-θεωρω οτι θα ναι χρησιμο να ανοιξει ενα νεο thread αναλογο με το αντιστοιχο για τα μπουρδελα,που να γινεται ενημερωση αποκλειστικα για τα στουντιο.Με αυτο τον τροπο θα αποφευγονται συγκεχυμενες και διασπαρτες πλήροφοριες που να αφορουν σουντιο μεσα σε ενα thread που αναφερεται κυριως στα μπουρδελα.

Θα ξεκινησω λοιπον αναφεροντας τι "υπεπεσε στην αντιληψη μου" κατα τη χθεσινη μου στουντιοτσαρκα!! :cheesy: :cheesy:

Καρεα 30
1η βαρδια-Ελληνιδα Θεσσαλονικα καινουρια ονοματι Χριστινα milf(δηλ καμια 35 ετων την εκοψα)Μετρια εμφανισιακα, συμπαθητικη πιπα, αδιαφορο γαμησι, καθολου συμμετοχη

2η βαρδια-Αλινα καινουρια 19χρονη μελαχρινη γεματουλα-ιδανικη για τους λατρεις των μικρων και αβγαλτων κορασιδων-ηταν η πεμπτη μερα της "στο επαγγελμα" απο οτι μου πε και οντως φαινοταν οτι δεν ηξερε που παν τα τεσσερα..Απο πιπα καλη στ οσεξ εντελως παθητικη μαλλον και λογω ντροπης..Να φανταστειτε οτι στην αρχη ντρεποταν να βγαλει το σουτιεν..Εμφανισιακα δεν λεει και πολλα πραγματα παντως..

Βουρβαχη 19
Αγαπη ρωσσιδα δειτε και το review αλλου συναδελφου-δεν τη δοκιμασα

Λεμπεση
Μια Ρωσιδα αρκετα ομορφη και με ωραιο σωματακι δεν συκρατησα ονομα..

Ιππωνακτος
Μελινα Ελληνιδα απο οτι ξερω ειναι γνωστη εγω που την ειδα παντως για πρωτη φορα για τραβελι την εκοψα..Ειχε τατουαζ στη μεση και εντονα βαμμενα χειλη

Φρανζη 47
Νατασσα Τσεχα συμφωνα με τον τσατσο Ξανθια με πλαστικο βυζι μεγαλουτσικη ψιλοαλληθωρη την ειχα δοκιμασει παλιοτερα μαπα το καρπουζι...

Ισμηνης 2
Ντανα γερμανιδα ψηλο λεπτο ξανθο με piercing σε στομα αφαλο κλειτοριδα αρκετα εντυπωσιακη την ειχα παρει παλιοτερα αρκετα καλο γαμησι με ωραια αλλαγη στασεων

Αυτα τα νεοτερα απο το καυτο "μετωπο" των στουντιο.. ;)
Η κινηση παντως παροτι Αυγουστος δεν μου φανηκε και πολυ πεσμενη..Μαλλον εχει καυλες ο κοσμος!! :grin: :grin:

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι...
Τίποτα καλό δεν παίζει;

Χρονομηχανή τύποι μου;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.938
Πόντοι
456
Πέρασμα κατά τις 14:30-15:00 από το στουντιάκι της Ηλία Ηλιού 82:uzi::uzi:

Μου παρουσίασαν τρεις κοπέλες!

Λίνα αδύνατο με 2αράκι βυζί, ωραίο πονηρό μουτράκι, μέσο ύψος κ ξανθά μαλλιά:cum:

Λάουρα το μελαχρινό μιλφ μπάζο, την έχω ξαναδεί σε προηγούμενο πέρασμά, με πλαστικά βυζιά

Τατιάνα έκφυλο μελαχρινό, μέσου ύψους, πλαστικό βυζί, ηλικία 28-30. Φαίνεται καλό καριολάκι, τη νόμιζα Ρουμάνα μα η υπηρεσία είπε σοβιετική:lheel:

Έγινε κατάθεση στη Λίνα:fuck2::fuck2:

Το μωράκι παρότι αδύνατο, δέχεται σπάσιμο δυνατό στο γαμήσι κ το απολαμβάνει...

Συνέχεια στη κριτική...

Υ.Γ. Όποιος έχει πάρει τη Τατιάνα, ας πει δυο λόγια εδώ ή σε π.μ. αν αξίζει μέσα.
Στα πόσα πήγε το μαλλί;

Rokko28

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
34
Like
4.096
Πόντοι
10.585
Η Κέισι με αυτό το τουπέ και με τόση όρεξη σαλονάρει πάντα?
Λίνα ο ορισμός της μπουρναζογκόμενας, και αυτή χωρίς όρεξη, χωρίς τουπέ τουλάχιστον.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Η Κέισι με αυτό το τουπέ και με τόση όρεξη σαλονάρει πάντα?
Λίνα ο ορισμός της μπουρναζογκόμενας, και αυτή χωρίς όρεξη, χωρίς τουπέ τουλάχιστον.
Καλές είναι μέσα. Τουλάχιστον όταν τις πήρα εγώ, δεν ξέρω αν έχουν χαλάσει...

Rokko28

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
34
Like
4.096
Πόντοι
10.585
Καλές είναι μέσα. Τουλάχιστον όταν τις πήρα εγώ, δεν ξέρω αν έχουν χαλάσει...
Με αυτό το ύφος ήταν λίγο τζόγος, οπότε δύσκολα θα γίνει δοκιμή. Είναι και λίγο μακριά για μένα.
Ρίσκαρα με ένα μιφλόνι που τουλάχιστον βγήκε με χαμόγελο και όρεξη, έπιασε τόπο το παράβολο.

pm13

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας.καινουριος εδώ. Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κανένα στούντιο ή μπουρδέλο στην Λεωφόρο Αθηνών; Χαϊδάρι και τέτοια άντε και Αιγάλεω

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Μόλις είδα επιστροφή Νάντιας στο Τατοΐου.Κοντοπουτανο από τα λίγα .Ειχε τιμηθεί μια φορά στο παρελθόν και επιβάλλεται σύντομα επαναληπτική . Εχει κάποιος μύστης νέα για επιβεβαίωση ; Μην τρέχω άδικα μέχρι εκεί
Φίλε μου κ εγώ ενδιαφέρομαι. Αμέτρητες μάθεις σε παρακαλώ ενημέρωσε με
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λάθος όχι αμέτρητες. Αν μάθεις

Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λάθος όχι αμέτρητες. Αν μάθεις
Εννοείται.Και σήμερα δουλεύει αλλά δεν με βλέπω δυστυχώς

• Αγάπη
Αντιδράσεις: oKsa

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
7.045
Πόντοι
7.636
tin_kanw_sfentona έγραψε:
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο νεο forum οποτε καταρχην να ευχηθω καλη αρχη και καλα γαμησια σε ολους τους συναγωνιστες! :)

Επειδη τυχαινει να προτιμω τα στουντιο απο τα μπουρδελα-οπως πιστευω και αλλοι συναδελφοι-θεωρω οτι θα ναι χρησιμο να ανοιξει ενα νεο thread αναλογο με το αντιστοιχο για τα μπουρδελα,που να γινεται ενημερωση αποκλειστικα για τα στουντιο.Με αυτο τον τροπο θα αποφευγονται συγκεχυμενες και διασπαρτες πλήροφοριες που να αφορουν σουντιο μεσα σε ενα thread που αναφερεται κυριως στα μπουρδελα.

Θα ξεκινησω λοιπον αναφεροντας τι "υπεπεσε στην αντιληψη μου" κατα τη χθεσινη μου στουντιοτσαρκα!! :cheesy: :cheesy:

Καρεα 30
1η βαρδια-Ελληνιδα Θεσσαλονικα καινουρια ονοματι Χριστινα milf(δηλ καμια 35 ετων την εκοψα)Μετρια εμφανισιακα, συμπαθητικη πιπα, αδιαφορο γαμησι, καθολου συμμετοχη

2η βαρδια-Αλινα καινουρια 19χρονη μελαχρινη γεματουλα-ιδανικη για τους λατρεις των μικρων και αβγαλτων κορασιδων-ηταν η πεμπτη μερα της "στο επαγγελμα" απο οτι μου πε και οντως φαινοταν οτι δεν ηξερε που παν τα τεσσερα..Απο πιπα καλη στ οσεξ εντελως παθητικη μαλλον και λογω ντροπης..Να φανταστειτε οτι στην αρχη ντρεποταν να βγαλει το σουτιεν..Εμφανισιακα δεν λεει και πολλα πραγματα παντως..

Βουρβαχη 19
Αγαπη ρωσσιδα δειτε και το review αλλου συναδελφου-δεν τη δοκιμασα

Λεμπεση
Μια Ρωσιδα αρκετα ομορφη και με ωραιο σωματακι δεν συκρατησα ονομα..

Ιππωνακτος
Μελινα Ελληνιδα απο οτι ξερω ειναι γνωστη εγω που την ειδα παντως για πρωτη φορα για τραβελι την εκοψα..Ειχε τατουαζ στη μεση και εντονα βαμμενα χειλη

Φρανζη 47
Νατασσα Τσεχα συμφωνα με τον τσατσο Ξανθια με πλαστικο βυζι μεγαλουτσικη ψιλοαλληθωρη την ειχα δοκιμασει παλιοτερα μαπα το καρπουζι...

Ισμηνης 2
Ντανα γερμανιδα ψηλο λεπτο ξανθο με piercing σε στομα αφαλο κλειτοριδα αρκετα εντυπωσιακη την ειχα παρει παλιοτερα αρκετα καλο γαμησι με ωραια αλλαγη στασεων

Αυτα τα νεοτερα απο το καυτο "μετωπο" των στουντιο.. ;)
Η κινηση παντως παροτι Αυγουστος δεν μου φανηκε και πολυ πεσμενη..Μαλλον εχει καυλες ο κοσμος!! :grin: :grin:

Χρονομηχανή τύποι μου;
Αυτη την ενημερωση δε την λες και τοσο προσφατη..προκειται για 10ετια πισω τουλαχιστον ...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.522
Πόντοι
6.795
Αυτη την ενημερωση δε την λες και τοσο προσφατη..προκειται για 10ετια πισω τουλαχιστον ...
Καρέα 30 και Ιππώνακτος;
όπως έλεγε κι ο μεσσιέ Χρύσαργος, ¨παλάτια μνήμης έχτιζε η κοπέλα¨

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.522
Πόντοι
6.795
Ουτε καν 10ετια...15-20 ετια...
άργησε ο σχολιασμός του κατεβατού μόνο 20 χρονάκια.
αναφορά στην τραβελοΜελίνα με τα σιλικονάτα βυζιά της γερμανοαλυσίδας που έλεγε ότι οι πελάτες της ήταν ¨πεινασμένοι¨.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Κάτι ταμπέλες VIP που βλέπω για μερικές κοπέλες στο ***** σημαίνει ότι είναι πιο ακριβές;
Δεν επηρεάζει τη τιμή, 50€ είναι το νορμάλ. Εκτός αν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες εξαιρέσεις που αρχίζουν πιο ψηλά...

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
536
Πόντοι
301
Γεια σας.καινουριος εδώ. Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κανένα στούντιο ή μπουρδέλο στην Λεωφόρο Αθηνών; Χαϊδάρι και τέτοια άντε και Αιγάλεω
4 στούντιο υπάρχουν στη Λεωφόρο Αθηνών τα 3 είναι κοντά στο ΠΑΔΑ άλσος Αιγάλεω το άλλο είναι πιο πέρα δίπλα στα εβερεστ της Λεωφόρου. Θα σε συμβούλευα να πάρεις τη Σαμπρίνα από το 343 ακριβώς έξω από το Πανεπιστήμιο είναι πολύ καλή θα σε βοηθήσει

Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
159
Like
51.180
Πόντοι
60.748
Κάτι ταμπέλες VIP που βλέπω για μερικές κοπέλες στο ***** σημαίνει ότι είναι πιο ακριβές;

Μπα.

Ένα παράδειγμα.

Η Μπέλλα από Συγγρού/Μελάντιας/Αθηνών, που είναι χρόνια στα στούντιο, είχε την ταμπέλα Vip, αφαιρέθηκε, γράφτηκε μια καλή κριτική στο σάιτ τους, τοποθετήθηκε ξανά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom