You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
το μονο εγγυημενο ειναι το Νταιμοντ φιλεΜόνο απαράδεκτη αγαπητέ μου..
Είναι αυτή στην ίδια αλυσίδα με την Τορυ ας πούμε..??!!
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 9.326
- Πόντοι
- 5.436
αυτή είναι μια άλλη συζήτηση που θα ήταν καλύτερα να μην την κάνουμε εδώ.το μονο εγγυημενο ειναι το Νταιμοντ φιλε
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 9.326
- Πόντοι
- 5.436
Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την Τόρυ αλλά και με άλλες του ομίλου που έχω γνωρίσει (π.χ. Ανφίσα, Άσια, Ζλάτα, η μικρούλα Λία)Μόνο απαράδεκτη αγαπητέ μου..
Είναι αυτή στην ίδια αλυσίδα με την Τορυ ας πούμε..??!!
μια αποψη εξεφρασα με βαση αυτων που εγραψε συναδερφοςαυτή είναι μια άλλη συζήτηση που θα ήταν καλύτερα να μην την κάνουμε εδώ.
Εγώ την Εμινε θέλω να πάρω, αλλά σκέφτομαι ότι η συμπεριφορά των κοριτσιών σπανίως αλλάζει ανεξαρτήτως του εκάστοτε μαγαζιού που εργάζονται, οπότε το σκέφτομαι.Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την Τόρυ αλλά και με άλλες του ομίλου που έχω γνωρίσει (π.χ. Ανφίσα, Άσια, Ζλάτα, η μικρούλα Λία)![]()
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
Εδώ και να ξέρουν δεν θα μας πουντην αναζητώ κι εγώ
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.817
- Πόντοι
- 746
Εγώ σήμερα είμαι ανάμεσα σε εμινε, Ναντια από μασατζιδικο συγγρου και καταλεγια ! Η εμινε είναι απωθημένο καιρό τώρα αλλά φοβάμαι μην κλάψω το 50ρικο με αυτά που έχω διαβάσει!Εγώ την Εμινε θέλω να πάρω, αλλά σκέφτομαι ότι η συμπεριφορά των κοριτσιών σπανίως αλλάζει ανεξαρτήτως του εκάστοτε μαγαζιού που εργάζονται, οπότε το σκέφτομαι.
Εγώ όταν ήταν στο προηγούμενο μαγαζί το έκλαψα πάντως.Εγώ σήμερα είμαι ανάμεσα σε εμινε, Ναντια από μασατζιδικο συγγρου και καταλεγια ! Η εμινε είναι απωθημένο καιρό τώρα αλλά φοβάμαι μην κλάψω το 50ρικο με αυτά που έχω διαβάσει!
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 6.178
- Πόντοι
- 7.265
Σχετικά με την Εμινε. Την πήρα πριν λίγο καιρό στο Μελαντίας. Εντάξει μην περιμένετε παπάδες, και μην περιμένετε να σας κάνει αυτά που κάνει στις τσόντες. Για παλμαρε είναι μια χαρά. Και για μια φορά νομίζω οκ. Τώρα γιατί έφυγε από εκεί που ήταν και πήγε σε μιλφομαγαζα ένας θεός ξέρει.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.641
- Πόντοι
- 6.495
Μια και μου το θύμησες...η Ανφίσα τι έγινε? Τα παράτησε ή πήγε μεταγραφή σε άλλο μαγαζί?Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την Τόρυ αλλά και με άλλες του ομίλου που έχω γνωρίσει (π.χ. Ανφίσα, Άσια, Ζλάτα, η μικρούλα Λία)![]()
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.571
- Πόντοι
- 6.795
πήγαινε Λαουρίτα στο Τριγγέτα κλπ, πήδα και σκέψου το σαν placebo τηςΕδώ και να ξέρουν δεν θα μας πουν
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Ποια προτείνεται για κινκι bdsm καταστάσεις ποδολαγνειες κτλ
Babatunde7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2025
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Που είναι η Τζενη οέο??
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 9.326
- Πόντοι
- 5.436
Μεταγραφή δεν την έχω δει κάπου. Ή θα σταμάτησε ή θα κάνει μεγάλο διάλειμμα.Μια και μου το θύμησες...η Ανφίσα τι έγινε? Τα παράτησε ή πήγε μεταγραφή σε άλλο μαγαζί?
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.571
- Πόντοι
- 6.795
βρε μπας και πήγε να κάνει φυλλομετάβαση;Που είναι η Τζενη οέο??
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.655
- Πόντοι
- 8.345
Αρχικά αν έγινε D θα μεγάλωσε 3 νουμερα, άσχετο, αυτή έχει περάσει απο Μάγο?Κι άιντε πάλι: η Χρύσα του Κ30/60 ξανάγινε η Άρτεμις του ομίλου Μελαντίας.
Με τη μεταγραφή μεγάλωσε και το στήθος της κα'να-δυο νούμερα κι έγινε D.
Συναγωνισταί σπεύσατε! Satisfaction guaranteed!![]()
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 9.095
Ναι ρε Βικαρε! Γράψε μας στ αρχιδια σουΕσυ χρόνια λες εμμονή εχεις μαζί της .θεαρα η βικαρα οτι πρόγραμμα Πάρει ο πελάτης θα περάσει τέλεια τίμια και δεν κοροϊδεύει με μα μου.Κορμάρα όμορφη 2 m ωραίο δέρμα πεντακάθαρη .η Κέιτι και η βικυ ειναι η αγαπημένες μου παντα περνάω ωραία. Βικαρα μου είσαι τέλεια σε όλα μην ακούς κανένα τα λέμε σύντομα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 284K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!cm: cm