Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Καλημέρες, αργά το βράδυ εχθές πήγα Βριλησσού για την βυζαρου Μιχαέλα.Η κοπέλα μια χαρά μιλάμε για μεγάλα βυζονια όπως στις φωτο.Και γλυφομούνι άφησε στο απλό πρόγραμμα των 50€.Σιγουρα θα ξανά επισκεφθώ την κορασίδα!

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Μόνο απαράδεκτη αγαπητέ μου..
Είναι αυτή στην ίδια αλυσίδα με την Τορυ ας πούμε..??!!
Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την Τόρυ αλλά και με άλλες του ομίλου που έχω γνωρίσει (π.χ. Ανφίσα, Άσια, Ζλάτα, η μικρούλα Λία) :angry:

JimmyHtv

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια αυριο λεω να παω σε κανα στουντιο για πρωτη φορα εχετε να μοθ προτεινετε κάποιο καλό καθαρο με ωραια κορίτσια? , επίσης σε αυτα τα στούντιο υπαρχει καποια ασφαλεια πχ κανουν τα κορίτσια τεστ για hiv και αλλα

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την Τόρυ αλλά και με άλλες του ομίλου που έχω γνωρίσει (π.χ. Ανφίσα, Άσια, Ζλάτα, η μικρούλα Λία) :angry:
Εγώ την Εμινε θέλω να πάρω, αλλά σκέφτομαι ότι η συμπεριφορά των κοριτσιών σπανίως αλλάζει ανεξαρτήτως του εκάστοτε μαγαζιού που εργάζονται, οπότε το σκέφτομαι.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Εγώ την Εμινε θέλω να πάρω, αλλά σκέφτομαι ότι η συμπεριφορά των κοριτσιών σπανίως αλλάζει ανεξαρτήτως του εκάστοτε μαγαζιού που εργάζονται, οπότε το σκέφτομαι.
Εγώ σήμερα είμαι ανάμεσα σε εμινε, Ναντια από μασατζιδικο συγγρου και καταλεγια ! Η εμινε είναι απωθημένο καιρό τώρα αλλά φοβάμαι μην κλάψω το 50ρικο με αυτά που έχω διαβάσει!

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Εγώ σήμερα είμαι ανάμεσα σε εμινε, Ναντια από μασατζιδικο συγγρου και καταλεγια ! Η εμινε είναι απωθημένο καιρό τώρα αλλά φοβάμαι μην κλάψω το 50ρικο με αυτά που έχω διαβάσει!
Εγώ όταν ήταν στο προηγούμενο μαγαζί το έκλαψα πάντως.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.178
Πόντοι
7.265
Σχετικά με την Εμινε. Την πήρα πριν λίγο καιρό στο Μελαντίας. Εντάξει μην περιμένετε παπάδες, και μην περιμένετε να σας κάνει αυτά που κάνει στις τσόντες. Για παλμαρε είναι μια χαρά. Και για μια φορά νομίζω οκ. Τώρα γιατί έφυγε από εκεί που ήταν και πήγε σε μιλφομαγαζα ένας θεός ξέρει.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.641
Πόντοι
6.495
Μια και μου το θύμησες...η Ανφίσα τι έγινε? Τα παράτησε ή πήγε μεταγραφή σε άλλο μαγαζί?

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Μια και μου το θύμησες...η Ανφίσα τι έγινε? Τα παράτησε ή πήγε μεταγραφή σε άλλο μαγαζί?
Μεταγραφή δεν την έχω δει κάπου. Ή θα σταμάτησε ή θα κάνει μεγάλο διάλειμμα.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Κι άιντε πάλι: η Χρύσα του Κ30/60 ξανάγινε η Άρτεμις του ομίλου Μελαντίας.
Με τη μεταγραφή μεγάλωσε και το στήθος της κα'να-δυο νούμερα κι έγινε D.
Συναγωνισταί σπεύσατε! Satisfaction guaranteed! :sunglasses:

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.655
Πόντοι
8.345
Κι άιντε πάλι: η Χρύσα του Κ30/60 ξανάγινε η Άρτεμις του ομίλου Μελαντίας.
Με τη μεταγραφή μεγάλωσε και το στήθος της κα'να-δυο νούμερα κι έγινε D.
Συναγωνισταί σπεύσατε! Satisfaction guaranteed! :sunglasses:
Αρχικά αν έγινε D θα μεγάλωσε 3 νουμερα, άσχετο, αυτή έχει περάσει απο Μάγο?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.581
Πόντοι
9.095
Εσυ χρόνια λες εμμονή εχεις μαζί της .θεαρα η βικαρα οτι πρόγραμμα Πάρει ο πελάτης θα περάσει τέλεια τίμια και δεν κοροϊδεύει με μα μου.Κορμάρα όμορφη 2 m ωραίο δέρμα πεντακάθαρη .η Κέιτι και η βικυ ειναι η αγαπημένες μου παντα περνάω ωραία. Βικαρα μου είσαι τέλεια σε όλα μην ακούς κανένα τα λέμε σύντομα.
Ναι ρε Βικαρε! Γράψε μας στ αρχιδια σου :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom