pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 9.095
Μπήκε ήδη πρόγραμμα για 20 του μηνός στο deluxe! ΨολόμεθαΕχει για ολους αδερφε......Αν ερθει βεβαια και δεν ειναι παπατζα το ολο θέμα
Μπήκε ήδη πρόγραμμα για 20 του μηνός στο deluxe! ΨολόμεθαΕχει για ολους αδερφε......Αν ερθει βεβαια και δεν ειναι παπατζα το ολο θέμα
Καλησπέρα μια Βλάντα που έχει λέει τίποτα?Μπήκε ήδη πρόγραμμα για 20 του μηνός στο deluxe! Ψολόμεθα![]()
Εξαρτάται τι σου αρέσει. Εγώ την έχω δει δεν είναι για όλα τα γούστα.Καλησπέρα μια Βλάντα που έχει λέει τίποτα?
Είναι όπως στις φωτογραφίες ή απέχει πολύ?Εξαρτάται τι σου αρέσει. Εγώ την έχω δει δεν είναι για όλα τα γούστα.
Ρε συ Pilofori μας γαμησες. Είμαι Ισμήνης 2 ένα απλό, ένα μισάωρο και ένας μπάρμπας που περιμένει για μισάωρο! Τώρα θυμήθηκαν τη Καρολαιν, όταν τη λέγανε παλτό και Δρακουμέλ και εμείς τα σκάγαμε ήτανε καλάΜπήκε ήδη πρόγραμμα για 20 του μηνός στο deluxe! Ψολόμεθα![]()
Λέγε για σαλοναρισμα! Παραμένει μουναρος;Ρε συ Pilofori μας γαμησες. Είμαι Ισμήνης 2 ένα απλό, ένα μισάωρο και ένας μπάρμπας που περιμένει για μισάωρο! Τώρα θυμήθηκαν τη Καρολαιν, όταν τη λέγανε παλτό και Δρακουμέλ και εμείς τα σκάγαμε ήτανε καλά
Κάτσε δεν την έχω δει ακόμη. Τώρα μπήκε ο μπάρμπας με μισάωρο 100Ε χωρίς ελεύθερο στοματικό. Καλορίζικος!Λέγε για σαλοναρισμα! Παραμένει μουναρος;
Το χειρότερο στούντιο για μένα. Πολύ αυστηρό δε μπορείς να κάνεις «παιχνίδι»Κάνε το σταυρό σου να τελειώσει γρήγορα, γιατί δε με βλέπω να αντέχω. Ακόμη άφαντη στο σαλόνι, αν νομίζουν ότι θα μπω έτσι είναι γελασμένοι.
Όλα της Γερμανικής αλυσίδας το ίδιο πράγμα είναι. Εντάξει αυτό είναι λίγο χειρότερο, αφού έχει πάρα πολύ κόσμο. Ρε μαλάκες που βρίσκετε τα λεφτά δε ξέρω..Το χειρότερο στούντιο για μένα. Πολύ αυστηρό δε μπορείς να κάνεις «παιχνίδι»
De Paris καταπληκτικό! Εχει και χέστρα στο δωμάτιο την οποία τίμησα! Μετά το ΑριστοτελουςΌλα της Γερμανικής αλυσίδας το ίδιο πράγμα είναι. Εντάξει αυτό είναι λίγο χειρότερο, αφού έχει πάρα πολύ κόσμο. Ρε μαλάκες που βρίσκετε τα λεφτά δε ξέρω..
Το πιο κοντά μου είναι αυτό. Αλλά δε τη βλέπω να έρχεται από εκεί, γι’αυτό ήρθα Δάφνη.De Paris καταπληκτικό! Εχει και χέστρα στο δωμάτιο την οποία τίμησα! Μετά το Αριστοτελους
Κοντεύει μια ώρα! Τι γίνεται; Σαλοναρισμα τίποτα;Το πιο κοντά μου είναι αυτό. Αλλά δε τη βλέπω να έρχεται από εκεί, γι’αυτό ήρθα Δάφνη.
Αδελφέ,δεν άντεξα και έφυγα. Ναι όμως, κατάφερα και την είδα. Είχαμε μια πολύ εγκάρδια αγκαλιά, αφού με θυμήθηκε αμέσως. Πολύ πιο διαχυτική από ότι τη θυμόμουν. Εμφανισιακά στο πρόσωπο έχει σπάσει λίγο και είναι λογικό, αφού τόσα χρόνια έχουν περάσει.;Τώρα από κορμί, ναι κρατιέται μια χαρά. Αν δεν ήταν ο μπάρμπας με το μισάωρο, θα πέρναγα. Αν και τα γούστα μου έχουν ψιλό αλλάξει και ίσως να είναι πλέον αρκετά αδύνατη για μένα. Και το θέμα του τσιγάρου με ξενέρωσε αρκετά, αφού δε το μπορώ καθόλου.Κοντεύει μια ώρα! Τι γίνεται; Σαλοναρισμα τίποτα;